Constanta la apel!! (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
mama ce necaz ingrozitor pe prietena ta...!!! nici nu stii ce sa spui!

colega-mea mi-a zis :"Silviu nu si-a facut inca analizele, vreau sa i le faca o prietena, ca sa am incredere in analize, si asta miercuri ii da patronul un raspuns (e laborator privat intr-un spital de stat, si inca nu au facut analize si pt. exterior).
Prietena asta e sefa de laborator, si mi-a facut si o lista cu masurile de precautie pe care ar trebui sa le luam pana la analizele finale: dupa lista asta, ar trebui sa nu se mai apropie Silviu de noi, sa ne spalam de 2 ori pe maini dupa ce punem mana pe el, etc etc, si asta timp de 6 luni.Si-ti dai seama ca noi ar trebui sa stam pe bara 6 luni, ceea ce mi se pare imposibil. Am zis sa asteptam rezultatul primelor analize (peste 6 sapt), si apoi mai vedem. I-am zis glumind lui Silviu ca 'macar un parinte sa supravietuiasca'. "

Roxana, asa e? din cauza ca s-a taiat va trebui sa stea in carantina 6 luni? asta e termenu?

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Narcisa am vazut la celalalt subiect ca te interesa timingul la Sihouette. eu cred ca te pot baga la aparat (Starvacu te intereseaza nu?)imediat sau a doua zi, daca au locuri. costa 240 12 sedinte , stii nu?

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Simona, urita intimplare, cea a prietenei tale! Vorba Roxanei, nici nu stii ce sa spui!!!

Pai asta vroia sa stiu cit de aglomerat este. As avea timp pina vine sotul meu, cit despre 240 euro, as fi fost dispusa cam in jur de 200, habar nu am, dar cred ca aici m-ar costa asa ceva muuult mai mult. Si mai am o dilema, poti merge zinic? Poate asa mai imi revin si eu un pic psihic, ca dupa ce am slabit pina de craciun vreo 15 kg, aproape le-am pus la loc pe toate pina acum; si ceva nu e in regula cu metabolismul meu, dar n-am timp sa ma duc la doctor acum, o sa ma duc in toamna, cind ne intoarcem, ca merge si Patrick la gradi. si voi avea mai mult timp si pt. mine. Tu ai mai auzit si de alt centru in afara de asta? Stiu de pe net ca in Bucuresti mai sint si altele! Pe tine banuiesc ca te intereseaza altceva la Shiluoette ca de slabit nu ai nevoie, dupa cum arati in poze!
narcisa

quote:
Originally posted by liris

Narcisa am vazut la celalalt subiect ca te interesa timingul la Sihouette. eu cred ca te pot baga la aparat (Starvacu te intereseaza nu?)imediat sau a doua zi, daca au locuri. costa 240 12 sedinte , stii nu?

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Narcisa, ce scumpi sunt copiii tai!!!!!!! Sunt tare dulci...
Sper sa ne vedem in vara asta...la plaja cu nazbatiosi

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

Mergi la inceput

stiu ca fata asta anelize scria de Silhouette din Cta, si ca a fost multumita. cel mai bine daca ai pe cineva in tara sa sune, poate vreuna din fetele de la Cta sa se intereseze de toate intrebarile tale.

eu am multa celulita. stii cum e , nu e de grasime ... e circulatie, hormoni. asa ca pe mine m-ar trenta aparatul ala. dar eu voi veni intre 14 iul si26 . deci de pe 15 pe 25 nu-s suficiente zile. apoi nici eu nu stiu daca se pot face zilnic. apoi nu prea-mi plac chestiile astea care te fac gigea peste noapte. pe de alta parte pot spune ca fac de ani de zile fitness, si de vreo 2 luni fac zilnic aproape si Pilates ptr coapse ... se vede parca un rezultat (de la Pilates) in gratia picioarelor ...nu'sh daca pot sa zic asa :))... dar celulita sta inca acolo. mi-a mai adus un amic din Romania supliform. cu care ma voi da mai incolo ca n-am decit 3 tuburi si vreau sa amn continuitate, adica o sa continui si acasa.

de alt cabinet nu mai stiu la Cta din pacate.
oricum acum ca mergi acasa: innoata in mare, plimba-te prin nisip, maninca rosii cu brinza doar ... trebuie sa se vada o schimbare. numai nu dispera!!! nu te lasa imbiata de bunatatile facute de mama ta si cine ti-o mai face hachitele pe acasa ...

acum 13 ani, un var de-al meu care locuia in Germania a venit la maica-sa la Cta cu prietena lui. nemtoiaca , 35 de ani, arata de 25 lejer...minca numai salate cu peste. a venit la Cta cum ziceam, i-a pus matusa-mea (mama lu varmiu ) o portie de sarmale :)), a mincat femeia, la hotel i s-a facut rau si a cazut pe jos in baie... :)) taica-miu zicea: ce om e ala care nu rezista la mincarea noastra stramoseasca... asat asa ca o paranteza amuzanta.
eu ma ingras de cite ori merg acasa ca-s pofticioasa si nu face nimeni placinte dobrogene ca soacra-mea si prajituri si torturi ca mama :)))

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Liris stai linistita ca nu-mi fac ganduri de ce te iei tu de matele mele...Nu esti singura persoana care-mi spune de coexistenta copchil-mata... La un moment dat chiar eu ma gandeam cat de nebuna trebuie sa fiu sa fac copil cu 2 mate in casa...Si ca urmare le-am dus la dr. sa le fac testul de toxo si ale analize de paraziti.... Sanatoase tun...

Cornelia nu cumva o fi febra de la maselute?! Zic si eu asa, ca aparent Maria nu avea nimic duminica... Cu colicii tot asa rau stati sau mai binisor?!

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Asa pe fuga ca am plecat:
Sinzi, si eu sper sa ne vedem si cu nazdravanul de David, care merge deja la beceu!
Cornelia, si Patrick a facut febra cind i-au iesit caninii, poate Mariuta ii are deja, el a fost exact la 2 ani la rind cu ei.
Liris, noi cind venim in RO nu ne prea ingrasam, de ceva ani, eu nu mai pot sa maninc mincarea noastra, gatit cu mult ulei si grasimi si etc. Si da ne gateste mama, da cum zice ea, parca ar fi mincare de regim ca la spital. Pe cit pot respect si mincam ce mincam si aici. Si mai ales din cauza ca al meu sot, cum gateste mai altfel cum o ia razna cu fierea, burta si alte alea, febra varsaturi, etc. asa ca avem grija, si nici eu efectiv nu mai pot sa maninc ce mincam inainte acasa la mama, cred ca la un moment dat se obisnuieste si stomacul altfel.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Narcisa ma bucur ca ai aparut..Eu ti-am trimis si niste e-mail-uri la un moment dat si mi-au venit inapoi spunandu-mi ca nu mai ai casuta de mail.Am inteles ca n-ai intrat 2 luni pe adresa yahoo si astfel se restrictioneaza mesajele...asa e???
Cornelia noi spunem prezent pt. data de 2 iulie.Deci:
1-Tania cu Bibi
2-Adina cu Andrada si Bodo(mi-a spus chiar azi)
...asteptam si alte confirmari.
Loreen, iubita nu vreau sa te sperii: cu mama in salon s-a operat o pustoaica de 19 ani cu chisturi hidatice pe ficat.Are o pisica birmaneza.Dr-ii i-au spus ca de la ea a facut chisturile....deci riscuri exista, chiar daca pisica e sanatoasa altfel....Da la schimb doua mate pe un catel!
Simonica-mareste mama fonturile si pt. babe ca mine ca nu prea vaz ce scie...
Azi si ieri, Adina si cu moi, ne-am plimbat odraslele prin cartier fo 3-4 ore. A fost tare placut...Azi am facut si un shoophing scurt, ca Anduta are serbarea maine si am vrut sa-i iau o bluzita mai chic.Bineinteles ca ia premiul intai...
A...si in sfarsit si vesti bune: dupa controlul de azi la Bucale se pare ca mama evolueaza bine...Doamne-ajuta!
Pupici si o zi buna!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!
Acum o ora am ajuns si eu acasa, si sunt franta. Am alergat toata ziua dupa hartii si tot mai am si maine putin..sper sa terminam maine.

Revin maine, ca sunt rupta de oboseala.

Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Doamne ajuta Tania!

pusesem niste glume pe care le-am gasit la "glume" pe forum (scrise mic ca-s multe). apoi le-am sters. le mai pun o data (scrise normal) si le sterg daca le gasiti nepotrivite. eu insa sper sa va amuze. le sterg imediat daca nu va plac. doar imi ziceti.

> >>>>>>>Dupa o lunga asteptare, cei sapte pitici
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >sunt primiti in
> >audienta
> >
> >
> >>>>>>>la
> >>>>>>> > Papa. Nici n-au intrat bine in salonul
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >unde Sfantul Parinte
> >ii
> >
> >
> >>>>>>>invitase
> >>>>>>> > pe toti ca Morocanosul iese si cu
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >smerenie, intreaba :
> >
> >
> >>>>>>> > - Excelenta voastra, am o intrebare mai
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >delicata.
> >
> >
> >>>>>>> > - Spune, fiule!
> >>>>>>> > - Aici la vatican, aveti calugarite
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >pitice, ca noi asa?
> >
> >
> >>>>>>> > Sfantul parinte cugeta :
> >>>>>>> > - Nu, fiule!
> >>>>>>> > In spate, ceilalti sase pitici isi dau
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >coate. Morocanosul se
> >
> >
> >>uita
> >>
> >>
> >>>>>>>urat
> >>>>>>> > la ei si continua :
> >>>>>>> > - Dar asa, in general, in Europa.
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >exista calugarite pitice?
> >
> >
> >>>>>>> > Inca o data raspunsul a fost negativ.
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >Ceilalti sase izbucnesc
> >
> >
> >>in
> >>
> >>
> >>>>ras.
> >>>>
> >>>>
> >>>>>>> > Morocanosul, vizibil enervat, le cere
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >sa se calmeze si
> >continua
> >
> >
> >>:
> >>
> >>
> >>>>>>> > - Dar in lumea asta mare, exista
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >calugarite pitice?
> >
> >
> >>>>>>> > - Nu, fiule! Dupa stiinta mea, nici
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >macar una!
> >
> >
> >>>>>>> > Explozie de ras in spate.
> >>>>>>> > - Dar de ce intrebi, fiule?
> >>>>>>> > Ceilalti sase, deja in delir, striga
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >printre hohote :
> >
> >
> >>>>>>> > - A futut un pinguin! A futut un
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >pinguin!

-----------------------------------
Un homosexual ajunge totusi in Rai. Vorbind cu un inger, ii zice acestuia:
- Vezi ca ti s-au desfacut sireturile.
Ingerul se apleaca, iar homosexualul "il executa" pe la spate.
Dupa doua avertismente incalcate, este trimis in Iad. Coboara cu un ascensor
si devine tot mai fierbinte, jos vine dracul sef si il preia, iar
insotitorul, un apostol, promite sa revina sa-l vada cum se
descurca dupa o luna.
Cand se implineste luna, apostolul coboara si constata ca in lift e tot
Mai frig, iar in Iad deja este frig de se facusera turturi de gheata.
Contrariat, intreaba:
- Ce faceti, de ce nu ard focurile Iadului?
Dracul sef raspunde furios :
- Incearca tu sa te apleci, sa pui lemne pe foc!
--------------------------------------
Un tata scapa de la serviciu un pic mai tarziu si pe drumul spre casa, isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:

- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
Vanzatoarea ii raspunde:
- Care Barbie?
Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro
Barbie jucand volei - 19,95 euro
Barbie la cumparaturi - 19,95 euro
Barbie la plaja - 19,95 euro
Barbie la dans - 19,95 euro
Barbie divortata - 265,95 euro
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro? Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde:
- "Barbie divortata" are si:
Masina lui Ken
Casa lui Ken
Undita lui Ken
Mobila lui Ken
Calculatorul lui Ken...

-----------------------
O mama si un tata isi duc fiul de 6 ani la o plaja de nudisti. Pe masura ce baietelul mergea pe plaja, observa ca doamnele aveau chestii mai mari decat ale mamei lui si o intreaba de ce. Mama ii raspunde: "Cu cat sunt mai mari, cu atat este persoana mai tampita." Multumit de raspuns, baietelul se duce in apa sa se joace dar se intoarce sa-i spuna mamei ca majoritatea barbatilor au chestii mai mari decat a tatalui lui. Mama raspunde: "Cu cat sunt mai mari, cu atat este mai tampita persoana."
Multumit si de data aceasta de raspuns, baietelul se duce in apa sa se joace. La scurt timp se intoarce iar si-i spune mamei: "Mami, mami! Tati vorbeste cu cea mai tampita fata de pe plaja si cu cat vorbeste mai mult cu ea, cu atat devine mai tampit."
------------------------------------------------
La un magazin specializat in vanzarea de soti, femeile puteau alege
dintre mai multe categorii de barbati, care erau comercializati pe fiecare
din cele cinci etaje ale magazinului.
Calitatea viitorilor soti crestea odata cu etajul.
Singura regula era ca odata deschisa usa unui etaj, trebuia sa alegi
un barbat de la acel etaj sau sa renunti, neavand posibilitatea sa te
reintorci.
Asadar, doua prietene merg la magazin sa-si gaseasca soti.
La primul etaj, pe usa era scris:
"Acesti barbati au serviciu si iubesc copii".
Femeile citesc mesajul si gandesc: - E mai bine decat sa nu aiba
serviciu sau sa nu iubesca copii, dar oare cum sunt cei de mai sus...

Asa ca urca la al doilea etaj. Aici era urmatorul anunt:
"Acesti barbati au slujbe bine platite, iubesc copii si arata foarte bine".
- Hmmm, spun femeile, dar oare ce urmeaza?

Asa ca urca la al treilea etaj. Pe usa acestuia era scris:
"Acesti barbati au ! slujbe bine platite, arata extrem de bine, iubesc copii si
ajuta in gospodarie".
- Foarte tentant, spun femeile, dar precis cei de mai sus sunt si
mai buni.

La al patrulea etaj era urmatorul afis:
"Acesti barbati au slujbe foarte bine platite, iubesc copii,
ajuta la treburile gospodaresti, arata
foarte bine si au o fire extrem de romantica!".
- Extraordinar, exclama ele si urca la etajul cinci.

Aici era urmatorul mesaj:
"Acest etaj exista numai pentru a demonstra ca femeia este imposibil de satisfacut!"
--------------------------
Suna soneria. Sotia disperata se roaga:
- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune:
- Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la
Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei.
Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga:
- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas?
La care glasul raspunde:
- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc...
-----------------------------------------------
.............Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si se hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul. Se duce prima data englezu si striga: I LOVE
YOU! Ecoul : I LOVE YOU

Se duce si francezul:
Je t'aime'!
Ecoul : JE T'AIME !

Romanu': TE IUBESC
Ecoul: TE IUBESC

si, in sfarsit de duce si chinezul:
striga : HOAN TING TONG TO HUI
Ecoul: CE, MA?

?

Mergi la inceput