Constanta la apel!! (37)
Raspunsuri - Pagina 10
dadi_t spune:
Narcisaaaaaa, cand vi in Constanta??? Jar mananci daca ne ocolesti!
Am glumit...sau poate nu!Hai mai spune-ne cate ceva despre voi...ce fac Patrick si Vivien? Dar tu? Pleeease!Hai vino la apel.....
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
lizuca spune:
Hai sa traiti, duduci. Intru si eu fuga-fuga sa va dau binetze. Noi suntem sanatoase si voioase, mergem cu entuziasm la gradi, seara iesim afara si bintuim pe faleza sau prin parcuri. Incep si eu sa-mi intru in ritm, nu mai sunt asa obosita dupa birou, incerc sa ma mobilizez si sa iau doar partea buna din toate cele.
Si mie imi pare rau ca n-am fost pe faza cu ultima intilneala... Poate data viitoare.
Sinzi, ce rau imi pare ca nu putem veni si noi la serbarea ta! Mari succese!
Tania, capul sus! Biata de tine, era ultimul lucru care iti mai lipsea acum, dupa atitea belele. Atentie mare pe viitor!
Rox, zi si tu ce mai gatesti, retete de-alea d'ale tale, rapide si gustoase.
Oana, tu nu mai zici nimic? Ce face Paul, il mai trimiti de-acasa?
Pupici si pe curind.
gabi & alisia (2,7 ani)
loreen spune:
Liris iti inteleg nedumerirea, insa consider ca nu este mai periculoasa o mita crescuta in casa, deparazitata,vaccinata decat un caine balos, maidanez care se flendureste nestingherit prin parcuri chiar sub nasul copilului...Am 2 pisici, una chiar baba, de cand avea Bianca 2 ani...Cel din poza este motanul,un mare nesimtit care de lene ce-i este cred ca nici nu naparleste...
Jone am sa iau pikamerul cand ma mut sa sparg si eu peretii lui nea' Nicu...Sper sa nu am bafta sa dau peste vecini cu copilasi mici sa-i nenorocesc psihic...Cu toate ca trecand cu masina pe langa bloc am vazut ceva kinderi la geam...
Sinzi_ana vezi pe PM
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31
roxanaz spune:
da io e ce n-am vazut motanu'? ca ma uitam doar la pozele de yahoo....ma duc sa il vad si io!
roxanaz spune:
vazut motanuuu'!!!!
2 poze super: aia cu tot familionu la pozat si aia cu motanu si Delia facand nani aproape in aceeasi pozitieeee!!! asta da viatza!
sinzi_ana spune:
Loreen, prietenul lui David, Matheo a crescut cu 2 pisici si inafara ca ele sunt cam terorizate psihic, copilul nu are nimic !!!! E sanatos tun!!!
Am primit pm...notat...
Si David a crescut cu caine (nu chiar zilnic...) si ii plac tare mult animalele...
Lizuca, pai din cate am inteles gradinitele sunt aproape...noi vom fi acolo la 18.00 daca aveti drum!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
liris spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
vazut motanuuu'!!!!
2 poze super: aia cu tot familionu la pozat si aia cu motanu si Delia facand nani aproape in aceeasi pozitieeee!!! asta da viatza!
asta e beton!!!!
loreen io doar voiam sa-ti zic ca ma gindeam sa-mi iau o piatra de pe inima. iti dai seama ca eu nici nu prea stiu ce vorbesc ca n-am copii.
mey fetelor mi-a scris o prietena de la facultate, cu care am fost colega de camera la camin, ca au omorit barbatu ei cu masina un proxenet care le-a sarit in drum. nici nu stiu ce sa-i zic s-o calmez. saraca nu mai stie ce sa faca. fetele ei (are doua) deja au simptome cam ciudate, desi de-o parere par bine (cea mare de 5 ani spre exemplu, a facut azi pe ea la gradinita). cea mica s-a prins de mai putine cred. colega-mea a slabit 4 kg in 4 zile... barbatu ei are acum un dosar de urmarire penala (este preot greco catolic). fauna de prostituate care era pe lina peste au sarit pe ei cind s-a intimplat. si colac peste pupaza, cind tipul (sotul colegamii) l-a tras de pe masina pe mort, s-a taiat in geam si acum nici nu stiu ce boli avea tiganu (ca tigan era).
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Am intrat s ava salut doar. Sa stit ca va bat la cap. Astept in continuare comfirmari pt. ziua MAriei.
Maria are putina febra. Sper s anu fie nimic grav. MAine mergem la medic.
Va pup pe toate!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
roxanaz spune:
da Simona, de aia vorbeam, poza e super! mama ce necaz ingrozitor pe prietena ta...!!! nici nu stii ce sa spui!
Cornelia pui noi am veni cu mare drag, da suntem in Turcia. ne pare tare rau ca nu putem sa onoram invitatia.
narcisa spune:
fetelor
Acum ceva tim i-am promis Corneliei ca intru pe aici la sfirsit de sapt. si nu mergea forumul dupa ce am scris un km. de mesaj, s-a pierdut tot!!!!!!
Si am tot amanat, si timpul trece, am intrat acum pe fuga pina se trezesc . Poate cindva o sa am timp sa scriu de ce n-am mai intrat asa de mult pe forum. Intre timp noi am fost si intr-un concediu cu copiii. Oricum noi venim de azi in 2 sapt. la Constanta, eu cu Vivien si Patrick, tati vine putin mai tirziu.
In rest piticii sint bine, Vivien a inceput si ea sa mearga si se tin numai de nazdravanii impreuna.
Poze recente http://community.webshots.com/album/360173780chSDfG
Eu v-am mai citit, chiar daca haotic, cind am avut timp......
Tania, imi pare rau de ce ti se intimpla, si daca chiar nu e o alarma falsa, cum zice si Sinzi, nu mai amana si mergi la medic.
Si daca te mai ocupi de listuta, nu stiu cine a modificat ziua de nastere la Patrick nu este 29.02 ci 29.06.2002.
As avea multe de scris, sper sa reusesc daca nu diseara(ca mergem la cumparaturi), miine seara sigur intru.
Si chiar nu v-am ocolit, sincer.
P.S. V-am vazut pozele la toate recent si la mamicile noi venite; toate sinteti tare dragute si copilasii si bbeii niste scumpi
Am si eu o intrebare, care stiti despre centre gen Silhouette, mai exista si altele in Constanta cu un renume la fel de bun?
toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
quote:
Originally posted by dady68
Narcisaaaaaa, cand vi in Constanta??? Jar mananci daca ne ocolesti!
Am glumit...sau poate nu!Hai mai spune-ne cate ceva despre voi...ce fac Patrick si Vivien? Dar tu? Pleeease!Hai vino la apel.....
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!