Constanta la apel!! (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Mygirl frumoase poze, da' ce copii frumosi... ca de sunt ai nostrii... A mea cand doarme imi vine sa o duc la concurs de miss, atata e de frumoasa!

A inceput iar ala cu pikamerul! Il omor, abia a adormit plodu'...Mie pentru proiectul de modificare mi-a cerut acordul vecinilor din cauza poluarii fonice... Dobitocul asta nu are aprobarea mea...

Sinzi_ana eu merg zilnic la pitici, insa nu as putea sa-ti spun o ora exacta, depind de masa Deliei...Oricum pana in 12...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Buna dimineata,
Am intrat sa va doresc o zi buna cu mult soare!
Anne Mary bun venit!
Tatiana ce m-ai distrat cu Bia.Ma bucur ca i-a placut la locul de joaca.Am si eu o maruntica asa ca stiu cum e.
Laura cum a fost in concediu?Te asteptam sa ne povestesti.
va pup cu drag!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Mamaia,Iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna dimineata la toate mamicile frumoase si bebicii lor ... abia astept sa intru si eu in clubul mamicilor.
azi mi s-a intamplat ceva ciudat si mi-a declansat memoria. am povestit totul pe forum la ,,cabinete psihologice" intitulat ,,o intamplare" sau ceva de genu`. dat fiind faptul ca aici roieste de atatea mamici ma gandeam sa va anunt pe aceasta cale, caci m-ar interesa istorisirile voastre pe tema propusa. spun ca ma intereseaza pt ca vreau sa stiu daca o sa opresc si eu masini cand o sa fie prichindelul meu in pericol.
depun eforturi ca sa va tin minte numele voastre, numele, anii si istoricul copiilor ca sa va cunosc mai bine.
pupici dulci
anne`mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

ca de obicei eu sunt total pe din afara.
vreau si eu la plimbare cu carucioarele.
sunt cumintica si promit ca alexandra nu o sa fuga momentan dupa nici un baietel.

jone&alexutza cu cercei.

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

loreen am si eu un picamer
il vrei cu imprumut?ca sa ii faci si tu lu ala ce iti face el tie?

jone&alex cu cercei

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!
Tania, nu te mai chinui cu ganadurile negre! Daca stii ca ASA e mai bine si asta e calea de urmat, mergi inainte! Ai nevoie sa fii sanatoasa pt tine si familia ta! Iti aprind candeluta, sa-ti lumineze gandurile si sa-ti linisteasca sufletul!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

poate ar trebui sa-mi tin gura, dar nu pot. inca de vreo saptamina am vazut superbele poze cu micuta ta loreen. si ma intriga asa de tare ceva ca trebuie sa-ti spun. am vazut o pisica la doar 30-40 cm de Delia, o pisicuta frumoasa de altfel, dar care se intindea lenesa pe canapeaua pe care statea cu nasucul si micuta ta. nu e periculos?

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tatiana, uite de idioti din astia imi e mie frica...Doamne si sunt atatia!!!! Ce naiba...si in Londra e mai sigur cand conduci...aici parca le da carnetul in functie de cat de periculosi sunt!!!
De la ultimul accident de cand a dat David cu capul in geam desi imi arde buza dupa masina...parca imi vine sa stau in banca mea...
Bine ca doar v-a pupat putin si voi sunteti in regula...
Cand aud de accindete de masina mi se ridica parul in cap...acum 2 sapt a murit prietenul meu din copilarie...baietelul caruia ii citeam povesti si pe care il iubeam din tot sufletul...avea 19 ani...tot accident de masina...ufff...

Ceva mai vesel...
Maine am serbarea la gradinita si am emotii tare mari, pt ca nu am apucat sa repet indeajuns si nu stiu cum va fi...Azi mi-am scuipat plamanii cat am repetat si am cantat si am dansat...

Anne Mary...depinde...uneori poti sa intepenesti de frica, alteori sa ai puteri nebanuite...imi povestea ieri Anca ca a vazut o emisiune pe dicovery cu o tipa si copiii ei la zoo...unul din copii nu stiu cum a ajuns in cusca rasului care a infascat-o...iar mama a sarit, s-a luptat cu rasul pana a scos copilul din gura lui..si au avut amandoi doar zgarieturi...

Loreen daca imi dai nr tau de tel, iti dau un beep cand sunt in parc si daca esti prin zona raspune-mi la apel si ne vedem la cofetarie...

Tania...daca deja stii ce vrei sa faci, nu mai amana...cu cat trece timpul cu atat e mai greu...tinem pumnii sa treci cu bine ...

ROxa, da ce are pitaku??? Poate ii ies dintii...hihi...sau are vreo iubita prin parc si tu il tii in casa??

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Si noi vrem sa mergem la plaja.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Jone da nu esti maica pe dinafara, se poa'? parol. uite eu m-am nimerit duminica in parc, ca nu citisem seara ce a spus Cornelia. asa ca zi si tu de acum ce faceti a doua zi....si ne adunam noi, nu?
noi am umblat azi vreo 2 ore prin soare, iepurele dat cu crema bine a dormit linistit....si eu am facut sport
Tatiana, uf ce timpit!
norok ca sunteti ok....asa-i cu astia, numai idioti pe drumuri!

Mergi la inceput