Mamici din Arad...??? (31)
Raspunsuri - Pagina 6
maggda spune:
Clauditzo fam.Gaja suntem noi iar cei cu porcii vecinii nostri.Noi innebunim in putoarea porcilor, cam asta e concluzia.Geamul de la bucatarie e la maxim 20 m de cocina porcilor mancei...offf ca numai ma enervez.
Hai sa scriu si finalul articolului.Mie mi-a placut cum a scris articolul tipa cand a scris ca noi am vrea sa vedem porcii facuti carnati si jamboane
Intrebam Directia Sanitar Veterinara despre aceasta problema.Foarte concis,un inspector,probabil,ne-a spus ca "interesul nostru este cresterea animalelor,nicidecum lichidarea lor"
Cautam directorul de la Sanepid,actuala Directie pentru Promovarea Sanatatii.Este plecat(a), ne spune secretara care nu are voie sa ne dea mobilul;in schimb,o suna in draci pe sefa,spunandu-i ce mult o strasam!Dupa lupte seculare,ni se spune "sa sunam luni!".Apoi ,propria noastra secretara este sunata de directorulTarlea,indignata, care spune in vreo 10 minute-cat de ocupata este cu focarele de infectie din judet,minute care puteau fi folosite in dialogul cu noi!...
Primaria,prin purtatorul de cuvant,Valer Margineanu a fost cea mai operativa.
Primim din partea Primariei Hotararea nr.64/1993 modificata prin Hot.nr.71.1997 privind "faptele ce constituie contraventii la gospodarirea , intretinerea si protectia mediului,precum si cele care afecteaza ordinea silinistea publica".
Cap.5 art.13-Constituie zona de resctrictie totala pt cresterea in scop productiv a animalelor si pasarilor,strazile prevazute in Anexa 1 din prezenta hotarare:-zona centrala,zona cartierului de blocuri A.Vlaicu,Gradiste,Micalaca,Faleza Sud,Gara Aradul Nou, in toate zonele unde exista blocuri.Incalcarea acestor dispozitii constituie contraventie si se aplica amenzile prevazute de lege,iar in cazurile in care se constata fapte prin care mediul este poluat,agentii constatatori,dupa aplicarea sanctiunilor din prezenta hotarare,vor anunta autoritatea teritoriala de mediu,conf,Legii 137/1995.
P.S."De aceea ma-ntorc si zic:ce cauta dom'le porcii aicisa?!-cu patru picioare,bineinteles ,monser!Rezon!"
Cam atat fetelor, acum asteptam raspuns de la Primarie ca am depus hartie la domn' primar.Pana atunci traiasca indienii cu betisoarele lor parfumate!!!!
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Avem masina... in sfarsit! Tudor a tras un somnic in ea, ca am mers cu scaunul dupa noi.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Avem masina... in sfarsit! Tudor a tras un somnic in ea, ca am mers cu scaunul dupa noi.
www.stoc-studio.ro/tudor
Sa o folositi sanatosi Gabi!
Sa ne pui poze.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani
LindaG spune:
Ceau fetelor,iaca mai apuc si eu sa dau pe aici.
Noi vrem sa ne mutam si am atita de lucru ca nici nu mai stiu cu ce sa incep.Am tapitat,am impachetat o gramada de lucruri in cutii,spalat geamuri,vopsit ramele geamurilor,etc.Am vazut un apartament fain dar inca nu stim daca il vom primi,dar noi am inceput oricum sa impachetam ce nu folosim,ca pina la sfirsitul anului vrem sa fim in alt apartament.
Oricum va citesc in fiecare zi numai de scris chiar ca nu prea am timp.
Ioana,Alina,Magda v-am vazut pozele.Alesio ii deja mare.dragos,a aratat tare frumos la nunta,si tu Alina,cum au zis fetele ai eclipsat-o pe mireasa.Magda,Bia ii tare dulce si florile m-au dat gata.Si eu trebuie sa imi cumpar citeva.
Gabi,va doresc succes cu noua masina,ii foarte faina.
Flavia,insanatosire grabnica la amindoi!!!!
Clau,las sa vezi,cind va mai creste Raul se va mai "imblinzi" .
Acum va las si sper sa pot scrie cit de curind.
Va pupicesc pe toate.
P.S. Mai stiti ceva de Alina 33?
alinamoro spune:
Ceau Linda,bine ai revenit printre noi!
Succes cu mutatul! Stiu din proprie experienta ca e tare nasol cu imapchetarile si cu mutatul.
Va mutati in alt oras sau nu?
Te asteptam mai des pe-aici.
Fetelor,ce faceti?
Stiti ca este circ in oras ? la stadionul ala langa OMV,maine de la 15 si de la 18.Noi cred ca vom merge de la 18,dar nu-i sigur.
pozici
Dragos la 3 ani
maggda spune:
'Neata fetelor!
In sfarsit am un pic de timp sa va scriu.Deseara e ultima noapte la servici din 12 nopti din care 4 de 12 ore.E adevarat ca eu am vrut asa ca sa pot sa merg la orice ora la examene fara sa tot fac schimb de ture.Marea bucurie este ca, cu exceptia sambetei si duminicii viitoare cand sunt de garda cate 12 ore, nu mai merg la servici 5 saptamani (2 saptamani zile libere si 3 saptamani concediu).Numai sa scap si de examene (mai am 5 cred ) si trai pe vatrai, muncim in casa la nebunii.Saptamana viitoare merge o colega la TM si am rugat-o sa-mi aduca o piscina de la Metro (rotunda, cu diametru de 3,6m si adanca de 0,76m) cu filtru de recilculare la doar 2.5 mil.Atunci va fi lumea Biancai si si a noastra ca mi se pare destul de mare la asa dimensiuni.
Gabi felicitari pt masina, sa o folositi sanatosi!
Clau cum stai cu "santierul"?
Alina M aseara la servici mi-am adus aminte ca, cred ca nu te-am felicitat pt "tinuta" de nasica.Super!!!
Flavia cum stai cu muscatele?
Linda mersiEu cand am impachetat am scris pe cutii ce este inauntru si Ddoamne bine a fost ca altfel aveam ce cauta prin toate cand imi trebuia ceva.
va pupicizez pe toate, merg sa scot hainele din masina ca apoi vreau sa stau un pic la soare, macar o ora
Magda si Bianca
maggda spune:
Am pus 2 poze de la serbare de la gradi si 2 cu flori.
Magda si Bianca
alinamoro spune:
Salutare!
Pe mine ma doare gatul de nu mai pot,am inceput sa tusesc si ieri am facut febra 37,8.Nu stiu cum am reusit sa fac rosu in gat ca nu am baut rece si nici n-am mancat inghetata saptamana asta.Gatul meu nu e rosu,e visiniu .Asa ca azi stau in casa,nu merg nicaieri ca nu ma simt bine,am si frisoane.
Sper sa nu ia si Dragos de la mine.
Magda,sunt super florile,terasa arata foarte fain.
Cat timp iti ia pana le uzi pe toate?
Restul fetelor pe unde sunteti,ati disparut fara urma??
pozici
Dragos la 3 ani
maggda spune:
Alinutzo cum ai reusit performanta cu gatul?Insanatosire grabnica si Dragos sa aiba noroc sa nu ia de la tine!Florile din fata casei din rondouri le uda Danut seara ca ii place sa ude iar cele din terasa le ud eu tot cu furtunul ca avem un "pistol" de la Gardena cu mai multe pozitii pt udat florile si nu dureaza mai mult de 5-10 min, dureaza cand le pun ingrasamant ca atunci ud cu galeata si pahar, dar asta fac o data pe saptamana in general duminica ca am mai mult timp.
Magda si Bianca
alinamoro spune:
La multi ani Diana!
Multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
pozici
Dragos la 3 ani