Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, si pe mine m-a durut tare tare rau gatu dar m-am tratat cu apa de la frigider si cu inghetata
Insanatosirre grabnica!

Magda, am vazut si eu pozele! Bia e o scumpa! Gata cu gradi??

Diana
Mult noroc in viata!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Alina, si pe mine m-a durut tare tare rau gatu dar m-am tratat cu apa de la frigider si cu inghetata
Insanatosirre grabnica!

Clau,mersi pentru sfat! Astazi chiar m-a tentat inghetata din frigider,mai ales ca imi era foarte cald la bucatarie facand mancare.
Am si ragusit putin.

Fetelor,scoate Dragos niste perle uneori ca-ti vine sa mori de ras. Azi dupa ce vine Calin acasa ii zice Dragos:"Cali(el asa ii zice,nu tata) pe mine ma cheama Bogdan(nu stiu de unde ia venit)",Calin se uita la el si-i zice:"serios?,da' de unde-ai mai scos-o si pe-asta?",la care Dragos foarte rapid si senin ii zice:"de la impimanta" (imprimanta).

Va doresc noapte buna!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina morostes

Fetelor,scoate Dragos niste perle uneori ca-ti vine sa mori de ras. Azi dupa ce vine Calin acasa ii zice Dragos:"Cali(el asa ii zice,nu tata) pe mine ma cheama Bogdan(nu stiu de unde ia venit)",Calin se uita la el si-i zice:"serios?,da' de unde-ai mai scos-o si pe-asta?",la care Dragos foarte rapid si senin ii zice:"de la impimanta" (imprimanta).

pozici
Dragos la 3 ani

Auzi la el de la imprimanta Ce mortal e

AAAAAAa stiti cum canta Raul "hinta palinta"? Inta pinta, baba inta

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by alina morostes

pozici
Dragos la 3 ani

Auzi la el de la imprimanta Ce mortal e

AAAAAAa stiti cum canta Raul "hinta palinta"? Inta pinta, baba inta

Martie Aprilie 2004

Clau,cred ca Raul e tare scump acum ca incepe sa vorbeasca.Vei vedea ca in fiecare zi va spune sau va face ceva nou.

Acum chiar merg la culcare ca mor se somn!

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

ALina, sa sti ca ai mare dreptate, in fiecare zi descopar ca stie/face ceva nou...uneori imi vine sa-l papa...uneori zicv, ca atunci cand e rau imi vine sa dau cu el pe geam

Gabi, nu stiu daca ti-am spus, dar sa o folositit sanatosi si sa va bucurati de ea(de masina)

Magda, tu mai tot intrebat si eu nu ti-am rapsuns...de unde te stie sora mea?? pai cand Codurta statea la Arad ele erau mai tot timpu impreuna, nici la buda nu mergeau singure Cand i-am zis la Coco de tine, sora mea a intrebat:"care-i Magda, aia cu papagalu?"

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetele!

Am fost la Craiva de vineri dimineata pana aseara!Am fost vineri si la oradea si l-am dus pe alesio la gradina zoologica!A fost extrem de incantat!A dat din manute si din picioarute incontinuu si a chiuit de bucurie!

Diana La multi ani !! si scuze pentru intarziere.Ce mai faci?

Gabi sa folositi sanatosi masina si asteptam poze cu ea!

Clau lui Raulica nazdravanul!

Alina e mortal Dragos cu perlele lui!

Magda am vazut poze cu Bia frumoasa!

Linda ne era dor de tine!

Noa fug la piticot!Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare fetele...

Sunt mai mult obosita decat odihnita dupa sfarsitul de saptamana. Sambata am fost la tara cu mami si cu Lisa. A fost lumea ei printre atatea animale. Am facut de mancare pentru bunici sa aiba toata saptamana asa ca am ajuns acasa franta. Ieri ne-am dus de la 07:30 la pescuit la Vladimirescu la o balta privata si a fost super fain. Eu am prins cel mai mult peste. Nu am prins atata niciodata. Vreo 3 kg de crapi si mai mari si mai mici. Sorin a mai prins si el vre-un kg si Adi vre 2-3 kg. Mi-a placut la nebunie ca trageau pestii de mama focului. Vreo 50 de pesti i-am aruncat inapoi in apa ca erau mici si fiind crapi mi-a fost mila sa ii tin ca ei cresc mult mai mari. Acum ma dor toate oasele si am facut febra musculara la picioare. Dar macar ne-am relaxat putin.

Sorin se simte bine acum, a fost de dimineata si i-a scos firele, dar zice ca nu a simtit nimic.

Gabi, sa va folositi cu bine de masina.

Alina si eu am facut rosu in gat atunci fara sa beau sau sa mananc nimic rece. Mi-a zis dr ca e epidemie. Din pacate eu am facut apoi ciuperca de la antibiotice, dar acum e ok. Si eu am mancat inghetata si am zis ca ori la bal ori la spital.

Magda am o intrebare - de ce nu mai infloresc muscatele mele ca le-am pus si ingrasamant din-ala? Sunt foarte faine, dar fara flori si ma enerveaza. Nici macar o floare??????????????? Spune-mi ce-am gresit? Se vede ca nu ma pricep la flori.

Va doresc o saptamana minunata.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dragele mele, eu sunt varza dupa o criza de fiere in care doua zile am vomitat tot ce am mancat.Problema a fost ca mi-am provocat greata pentru ca eu nu pot sa vomit decat foarte greu. Colac peste puapza mi-a mai iesit si un furuncul pe fund, de nu pot sta decat pe-o parte.
Plus ca Tudor are diaree de 3 zile si nu vrea sa manace mai nimic , imi vine sa mor! A si slabit saracutul. N-am putut sa-i scot laptele decat azi dimineata, ca imi cerea bietul de el. Nu vrea sa bea smecta, nici sarurile de rehidratare cred ca am facut ceva intoxicatie de la niste cremwrusti, luati de la o alimentara de cartier, pareau proaspeti...dar cine stie din ce au fost facutiCipri a mancat vineri si i-a vomitat dupa 24 de ore.
Sunt tare amarata...puiutul meu as vrea sa isi revina cat mai repede...
Diana Ce se intampla cu tine? Ai inceput lucrul?
Linda , Alina 33 e acum vecina cu mine, ca socrii ei au plecat la tara. Am fost cu pruncii afara azi dimineata.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta Incearca sa-i dai la Tudor cat mai multe lichide, e fff important! Sanatate multa va doresc!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Va pup si va multumesc din suflet ptr urari!

Iaca sunt si eu pe aici, nu lucrez inca dar mi-e tare greu sa ma apropi de calc, Vladut urla cand ma vede pe scaunul de calc...
Suntem bine, sanatosi, Vladut umbla de numa si cade de zor, asa ca e plin de vanatai. Trece una, apare alta.
Gabi, insanatosire grabnica!
Va pup, poate mai reusesc sa intru dar recunosc ca nici sa citesc nu am apucat.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut un anisor

Mergi la inceput