Mamici din Arad...??? (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi imi pare tare rau de voi!Offfff.....sa va faceti bine repede toti!

Diana in sfarsit mai dai si tu un semn de viata.....si Alesio e la fel urla cand ma vede la calculator...si se catara pe mine, asa ca intru pe net cand doarme el!

Eu sunt tare necajita ca tatal lui Ovi e foarte bolnav. A fost azi Ovi la Craiva si l-a adus la urgente....acum ii fac un CT sa stabileasca unde sa-l interneze.....Magda poate il interneaza pe neurologie....e obnubilat, agitat, plus vechile probleme cu varsaturile non-stop....offfffff.......

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Acum l-am sunat pe Ovi si mi-a zis ca l-au internat pe sectia de interne...si e rau!Are o gramada de chestii printre care si atrofie cerebrala....

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, imi pare rau ca socrul tau e atat de bolnav! Sanatate maxima!

Diana, bine ai revenit si tu! Ma bucur ca sunteti bine!

Of ce dupa amiaza grea am avut La Raulica ii ies mai multi dinti odata si e tare tare marait...tocmai am tras o tura zdravana de plans M-am descarcat

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, imi pare foarte rau ca socrul tau e bolnav! Sa il ajute Dumnezeu sa se faca bine cat mai repede!
Diana, bine ai revenit!
Tudor a mancat mai bine azi si sper sa nu imi faca kk asa moale. N-am vrut sa-i dau lapte in seara asta, dar mi-a tot cerut saracutul si nu am rezistat.E tare greu la varsta asta cand stie ce vrea sa nu-i dai. Ti se rupe inima.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Off Gabi imi imaginez prin ce treci...nici nu vreau sa-mi amintesc din decembrie cand mi-a facut Raul enterocolita...Ce groanzic a fost atunci, el si diaree avea si voma Atunci a slabit mult, era numai piele si os, dar si-a revenit repede si bine[:d]
Sanatate multa la Tudor!
Tu cum mai esti??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, merci de incuajari! Sper ca Tudor e mai bine acum. vad eu miine dimineata ce fel de surpiza imi face in pampers.
Eu sunt mai bine, nu prea am mancat azi, mai mult ceaiuri am baut si kinley. Ma simt slabita, dar cand puiul meu are o problema uit de ale mele.
Alina m, trebuie sa vin sa imi mai fac un eco, ca probabil pietricica mea de la fiere s-a facut bolovan intre timp,

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Scriu si eu repede ca are Calin treaba la calculator si eu voi lua o pauza.

Gabi,imi pare rau de tine si de Tudor ca sunteti bolnaviori,insanatosire grabnica va doresc ! Sa vii cand ai timp sa-ti mai faci un echo sa vedem ce-i cu pietricica ta de la fiere.Nu-ti fa probleme ca a slabit Tudor,copii recupereaza foarte repede,mai ales ca el mananca si nu e mofturos.

Ioana,sanatate multa socrului tau! S-a simtit rau asa dintr-o data sau avea probleme cu sanatatea?

Diana,bine ai revenit printre noi,te mai asteptam!

Clau,succes cu dintisorii! Cred ca e tare nasol ca-i ies asa unul dupa altul,nu-l lasa nici sa "respire",saracutul.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Buna seara fetelor!In sfarsit am un pic de timp sa intru pe aici, am mai intrat eu sa citesc dar de scris nu am avut timp.Sper sa am mai mult de acum incolo ca sunt libera 5 saptamani de la servici(nici nu mai stiu, oare v-am scris?)iar exceptand ultimul examen care e in 4 iul consider ca sambata viitoare termin cu sesiunea pt ca scap de cele mai nasoale examene(in 30 si 2) cele cu oral si cu materie f multa.
Flaviutza oare din exces de zel nu ai pus prea mult ingrasamant???Sau prea des???Asa a patit si mama anul trecut si nu au mai facut flori vreo3-4 sapt deloc pana le-a trecut de atata ingrasamant.Alt motiv nu ar avea.Sunt pe soare , nu?
Gabi sanatate la amandoi, sa va faceti bine.
Fetelor azi am fost la Delta la UTA sa cumparam gresie pt baia Biancai.Am fost noi in toamna sa dam o tura prin magazinele de specialitate si pe albastru acolo ne-a placut cel mai mult.Nu e exagerat de scumpa, doar ca bordura care ne-am ales-o o comanda si vine in 2 saptamani de la Bucuresti.Am vorbit si la Bendea pt vana dar aia asteapta sa vina motoarele pt jacuzii din Italia si sper sa fie peste vreo o saptamana.Peste vreo 2 saptamani vreau sa ma uit si dupa chiuveta din ceramica cu blat de marmura si dulapior cu oglinda(ceva de genul asta).Pana la sfarsitul lui iulie malarim in nestire apoi ne linistim.
Acum va las ca sunt rupta , toata dupa-masa l-am ajutat pe Danut la pus de rigips si am carat din curte la etaj(doar scari sunt 25 in total pe langa restul traseului) vreo 16 cutii de cate 17 kg.
pupici la toate

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi sper ca sunteti mai bine atat tu cat si Tudor.

Ioana cum e socrul tau? Multa sanatate.

Magda uite vezi ca mai ai putin si termini examenele? Cu florile am pus cum a zis tanti aia doua capace de solutie la 2 litri de apa si le-am udat o data pe saptamana. Cine stie care o fi buba??????? Mai vad eu peste cateva zile.

Iar m-a apucat alergia si ma mananca nasul de nu mai pot si sunt cu servetelele dupa mine. M-am saturat sa iau medicamente, nu stiti voi ceva remediu naturist impotriva rinitei alergice. Luam de doua ori pe an Aerius si cat iau e ok, dar apoi revine.

Mergi la inceput

Ceau fetele!
Am revenit si eu cu vesti mai bune(Har Domnului) despre socrul meu.E mai bine acum, a inceput sa-i cunoasca pe toti, a inceput si sa vorbeasca, dar deocamdata nu a inceput sa manance, are tot perfuzii....in rest nu stiu ce va mai fi.Eu nu am fost la el, doar Ovi ca nu putem merge cu Alesio in spital..

In rest suntem bine, Alesio e un bebe vijelios care nu sta o secunda locului(fara exagerare)....si avem 4 dintisori!!!!!!
Uffff cate nopti albe ne-a facut numarul 4....era si cazul sa iasa!

Gabi voi cum sunteti?Tudor e bine?

Clau sper sa ii iasa mai repede dintii lui Raul ca e groaznic saracii de ei cum indura.....

Pe restul fetelor va pup si mai vb!
Pupici!

Mergi la inceput