Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Scuze... Ribana, Camelia-Daniela si Tweety77 bine ati venit printre noi
Sa aveti sarcina usoara (oricum ce a fost mai greau a trecut) si bb-i sanatosi si voinici

joy + 14 saptamani + 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Evusorul este mic, dar am o mare problema acum, de ceva vreme cind ma vede, zice "bebe nu", mi-e teama ca va reactiona mai ciudat, oricum in primele luni daca rezista Eva va sta cu noi in camera.Asta e sa nu se simta data la o parte.
Eu am o pofta teribila de un pahar de bere rece, ce ziceti sa o fac sau nu?

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lavi iti recomand berea fara alcool, racita bine! Mie mi-a prins foarte bine sarcina asta, de cateva ori cand simteam nevoia "sa-mi inec amarul in bautura". hai ca mai aveti timp sa o obisnuiti pe Eva cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

As vrea sa va rog sa ma treceti si pe mine pe lista voastra. Leea, 31 de ani, DPN - 24 12 2005 si UM 19 o3 2005. Si as avea ceva nelamuriri.Cum se poate sa existe mai multe dintre noi cu UM 19 03 iar DPN sa fie la fiecare alta.
Si inca ceva.Pe toate va iubesc sotii sau prietenii?Oare numai pe mine m-a parasit cind a aflat ca va fi tata?A zis ca ramine doar daca fac avort.Asta cu toate ca stia ca e periculos pt mine sa renunt pt ca am avut o operatie in urma faptului ca am fost suspectata de cancer de col.E primul meu bebelac si o sa-l am si daca maninc radacini.

Sarcina usoara pt fiecare.
Va pup.

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, foarte scumpica fetita ta. de ce ai sters site-ul de la semnatura?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai sa stiti ca si eu am pofte din astea cu berea si ma cam "dedau" la berea fara alcool!

Cora nu-i nimic, am rabdare sa vad si pozele de la mare.

Tania & Punctuletz 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Anda, mersi frumos pt indrumare, dar uneori Dumnezeu da intr-o parte si in cealalta nu da deloc, sunt tare bune pe anumite programe dar cind tre sa fac o chestie noua......rusineAsa e cu o minte umanista.multam pt Eva
O sa incer Lavi o bere fara alcool dar mi-e teama ca, apa e singurul meu prieten , apa cu lamiie. Tare ciudat bebe am , nu stiu nicidata ce vreau. Miercuri am fost Cu victor la cump, si s-a oprit si la standul cu dulciuri si ainceput..de aia vrei, nu ca are prea mult zahar. da de aia..nu ca are ciocolata multa, da nbaclava vrei ..nu ca e prea insiropata, de aia, de aia....la un moment dat am auzit-o pe vinzatoare"saracu, da ce scirbaciune are linga el"Imi venae sa ma intorc si ca intr-un foilm vechi si de mina a doua sa-mi pun miinile in solduri si sa le arat ca vin din Pantelimon, dar m-a tras vic de acola ca zau faceam scandal....si asta ca bb al meu nu stie ce vrea si eu de asemenea.
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, bine ai venit. Nu, nu toate situatiile sunt perfecte, dar pe tine o sa te binecuvanteze Dumnezeu si mai mult pt. ca vei tine copilul chiar si in aceste conditii.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Lavi, foarte bine faci ca selectezi la sange produsele cu zahar. Si eu reusesc destul de bine sa ma tin departe de ele, mai mananc doar biscuiti sau inghetata, ca nu pot nicicum sa ma abtin de la ea. De vreo luna am mancat aproape in fiecare zi una, uneori chiar doua. Acum sunt in abstinenta de vreo 3-4 zile dar am reusit doar pentru ca a fost frig, ploaie sau vant. As manca fructe in loc, dar pe strada n-am cum, inghetata e perfecta.
Pentru analizele de beta-HCG si PAPP-A azi m-a intrebat ce greutate am si eu am zis-o pe aceea de acum 2 saptamani, ca de-atunci n-am mai avut ocazia sa ma cantaresc. Stiti cumva ce relevanta are greutatea pentru analiza?

13+

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Leea bine ai venit printre noi,sarcina usoara!Din ce am vazut ca ai scris ai o situatie mai dificila,iar prietenul daca te-a parasit cand a aflat ca o sa aveti un copil nu merita nimic pe lumea asta ..cu atat mai mult un copil!Sa fii sanatoasa sa poti sa ai grija de tine si de sufletelul mic care are nevoie de mamica lui.Si bravo pentru decizia luata de a nu renunta la copilas.

Mergi la inceput