Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)
Raspunsuri - Pagina 13
alexandrina spune:
Cat despre haine de gravidute, eu am gasit o oferta mult mai variata, dar erau toate sintetice, si de prost gust, apai eu asa ceva nu port, mai bine imi iau o bucata de material si il cos eu cumva pe margini, n-am nici-un talent dar decat alea...
In schimb am intrat intr-un magazin cu haine din acela nemtesti in plicuri de plastic si la preturi foarte rezonabile dupa parametri mei, nu stiu daca stiti despre ce vorbesc, aici in Mures este unul. Am gasit o pereche de pantaloni subtirei care au un elastic reglabil, cu greu mi-am luat o pereche mai mari cu 2 numere ca asa bine-mi veneau aia ficsi, dar o saptamana cred ca mai incapeam in ei ca eu am o burtica deja vizibila.
13+
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
lavi02 spune:
Bine ai venit, Camelia si sarcina usoara!
Dienuta, ai fost mor-ta-la cu rochita! Bai, ai grija de sfarcurile alea ca trebuie sa suga bb din ele!!! Si eupeste zi ma balonez si dupa masa sunt mult mai rotunjica decat dimineata.
Tania ce-ai facut pana la urma, ai dat concurs pe post de s.l.?
Lavi, ai mare noroc ca te ajuta mama! Noi suntem singuri singurei in Bucuresti. Pe Silvia pot sa o dau NUMAi la program prelungit din toamna pentru ca ma asteapta programul ala cu alaptat 1 ora din 2-3, in restul timpului leganat, spalat de kk, si dormit daca apuc. N-o sa fiu in stare sa-i fac masa de pranz Silviei...
Deci tu lucrezi pe la teatru? Atunci cum n-o duci pe Eva? Noi am dus-o pe Silvia la Tandarica, a vazut vreo 4 spectacole: Motanul incaltat, Capra cu 3 iezi, Harap Alb, Jack si vrejul de fasole, in decursul iernii. I-a placut, nu a inteles chiar tot-tot, dar in mare a inteles, a aplaudat pe muzica.. si meergem cu o colega de cresa si prietena care abia alaltaieri a implinit 3 ani!
La Ion Creanga n-am fost pana acum. Nasol ca din iarna probabil va merge numai cu tati si eu voi sta cu bb acasa... Noi mergeam toti 3.
Ribana bine ai venit! Eu am fost racite de 2 ori rau de cand cu sarcina, cu temperatura peste 38. Odata prin sapt 3, a doua oara prin sapt 6. De pierdut, n-am pierdut-o, m-am tratat numai cu Paracetamol, Algocalmin si Ospen, ca am avut puroi pe amigdale. Pt gat poti lua Voseptol, e naturist, cu propolis. N-ai voie picaturi in nas care contin vasoconstrictoare, gen efedrina. Incearca cu apa de mare, exista la farmacie.
Tania nu dispera, trebuie sa fie haine de gravidute si prin Sibiu! Doar ca trebuie vizitate mai intens magazinele. Azi vine sora-mea cu rochita de la Timisoara! [Daca ai drum prin Timisoara sau Bucuresti....iti pot da adrese.]
coralia76 spune:
Tania ma bucur ca poti intra si tu mai des pe net sa mai povestim.cat despre haine mi-am luat din dumbravaniste pataloni de in cu elastin in talie care cred ca ma incap inca vreo 2 luni si unii de pe jiului un material mai plin asa ca pentru la toamna.Bluze mi-am luat vreo 3..2 de la dumbrava de la House of art chiar fainutze..aveau si ceva reduceri...ca altfel erau un pic cam piperate..
joy04 spune:
Alexandrina si eu sunt in aceeasi ipostaza ca si tine. am luat rezultatele analizelor la toxo si anti toxoplasma IgG este pozitiva-29.9 plus ca anti cmv IgG este si asta pozitiva-10.8 si ca si tina pana am ajuns la dr aseara...si mi-a dar 6 zile de SUMMAMED cate una pe zi.
Dr Chitescu mi-a zis ca nu inseamna ca am acum infectia, dar ca am avut-o....netratata...
Nu stiu ce si cum, dar sunt un pic ingrijorata (un pic mai mult).
SI MAI AM O INTREBARE....... mi-a zis dr. ca am colul prea mic, adica am cca 4.5cm si ca daca nu se remediaza problema pana luna viitoare, imi da medical dar sa stau numai in pat. Altfel ma interneaza !!!!!! Cele care ati facut eco pe la varsta asta, ce v-au spus dr? Ca eu nu vreau sa stau acasa in medical....
va pupam..joy + 14 saptamani si 5 zile
lavi02 spune:
Bine ai venit tweety77. Am vazut la sub despre dr T ca si tu si Lordra aveti aceeasi problema cu IR-urile.
Facts:
-multe paciente ale lui T cu eco la Iosup au aceasta problema (uitati-va si la sub precedente despre dr T)
-numai T da tratamentul cu Pregnyl, alti dr nu (asa zicea gio la subiectul Pregnyl)
-T are puternica activitate de cercetare, publica articole, face studii, etc. (verificabil prin cautarea cu Google)
-la multe (majoritatea? nu m-am uitat cu atentie) le trece dupa acest tratament
Probabil ca tratamentul este intr-adevar revolutionar. Dar eu tot mi-as repeta eco Doppler in alta parte, asa de siguranta. (Doppler-ul masoara circulatia sangelui pe artere.)
Lordra tu mi-esti foarte simpatica si sincer nu vreau sa te supar. Eu vad toata chestia din exterior si de-aia sunt nitel circumspecta. Poate daca eram si eu pacienta dr T mi se parea absolut normal sa am incredere 100% in el. Promit sa inchei aici.
tania-z spune:
Lavi02 da, am dat concursul ala pe post, cu mare tam-tam ,de ziceai ca Basescu insusi va veni in Sibiu! Pe scurt, au fost ceva skandaluri pe aici, unei colege i-au anulat concursul pe motiv ca in Monitorul Oficial aparuse postul gresit fata de statul de functiuni, erau si eu in aproape aceiasi situatie, doar ca la mine era un singul cuvant schimbat (in loc de "optiune" era trecut "trunchi"). Dupa parlamentari si decizii juridice, amenintarea decanului ca vine personal sa asiste la prelegerea mea publica, am reusit sa o tin. Norocul meu a fost ca am avut niste studenti EXTRAORDINARI (anul III, cu care nu ma mai intalnisem inca din anul I), care au facut din curs ceva super-interactiv si verdictul comisiei a fost OK. Acum astept hotarirea Consiliului Facultatii si, sper eu, decizia rectorului. La voi a inceput sesiunea? Noi este 2 saptamani incepem cu licentele si avem o gramada de studenti (inclusiv de la ID).
Cora . Nu ai o poza cu burtika ta sa mi-o trimiti pe mail?
Tania & Punctuletz 13+
Lavi spune:
voi aveti vreodata impresia de rece intre picioare, de gheata, cu usoare junghiuri, eu de citeva ori pe saptamina am reactii de genul asta
Nu lucrez in teatru, lucrez cu oameni de teatru, dar specialitatea mea este teatrul. Pe Eva nu o pot duce ca e pre mica si se plictiseste, asta e.
Au aparut din nou durerile de cap,ma omoara senzatia asta , la sf sapt o sa am 18 sapt.si un pic de burtica rebela cu un bebe tare nabadaios.
http://community.webshots.com/user/lavinia295
Lavi
coralia76 spune:
Tania poza cu burtik am de la 13 saptamani dar sunt pe un Cd acasa...la mine nu am nimik..acum vreau sa fac niste poze la mare cu burtik de 16 saptamani...si le trimit cand ajung ..nu stau decat o saptamana de luni pana duminica.Lunea cealalata(20.06)am programare la dr.,poate imi spune si mie ce va fi bebelica.
Coralia,15s+3z
lavi02 spune:
Lavi Eva ta n-are tot 3 ani ca si a mea? Of! sau parca era nascuta tot in februarie, dar in 2003, nu 2002. Scuze daca am gresit, n-am mai tinut minte. Daca are doar 2 ani si un pic e firesc, eu o comparam cu Silvia de 3 si un pic.