Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)
Raspunsuri - Pagina 12
Ina869 spune:
anduta si mie imi place si, la fel ca si in cazul tau, mi se potriveste ca o manusa si pot spune ca dupa fiecare infringere am avut o victorie mare. Cred ca in viata este important sa stii cum sa pierzi.
La noi daca este baietel va semana cu mine sigur si daca este fetita cu tati. Se spune ca bebe-ul seamana de obicei cu parintele care are o personalitate mai puternica. In ceea ce priveste cazul nostru, as zice ca sintem amindoi pe picior de egalitate, dar daca e' sa analizez cu lux de amanunte...himmm...bebe va semana cu mine! hi!hi!hi!
Pupicei!
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
tweety_77 spune:
buna fetelor!
sunt si eu o mamica de decembrie si va rog sa ma includeti si pe mine pe listuta voastra
sunt o graviduta in 14 sapt si 3 zile si sunt pacienta Dr Tutunaru de la Elias
UM 28.02.2005
DPN 5.12.2005
la eco de luni dr Iosup ne-a zis ca o sa avem o fetita, iar numele ales de noi este Alexia.
va pup si va imbratisez pe toate.
tweety
alexandrina spune:
Oaaa, ce aflux de mamici noi intr-o singura zi.
Bun venit si sedere placuta in gasca!
Eu azi mi-am cam inghitit inimuta cand mi-am primit rezultatele pentru anti-toxo... sunt cat se poate de pozitiva. De ceva ore lupt cu stresul si nu reusesc sa ma duc sa ma culc.
L-am sunat pe gine si mi-a zis sa ma duc sa fac testul si la alt laborator si l-am intrebat daca chiar poate fi eroare la asta la care le-am facut si a raspuns afirmativ. Dar pana primesc noile rezultate si pana vorbesc din nou cu domnul medic eu cum sa ma linistesc?
Sa visati frumos!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Ina869 spune:
Joy sa-ti traiasca baietelul si sa faceti chef mare!!!
Fetelor, inca un sex pe ziua de astazi dar probabil ca voi la ora asta dormiti (este 11 pm). Joy, fiindca esti membru nou cred ca mesajul tau s-a postat mult mai tarziu, cind noi am trecut la alte pagini, daca fetele te "vedeau " ai fi avut parte de multe felicitari, dar si maine este o zi. Eu am cautat ceva in urma si intimplator am dat de mesajul tau. Felicitari inca o data!!!!!
Sint asa de fericita cind vad cite o mamica care ne aduce vestea cu ingerasul ei! Bravo!!!!
alexandrina tu ai primit rezultatele si ti-au spus ca nu sint in parametrii normali sau cum? nu-ti face griji, am inteles ca prima data rezultatele pot fi complet eronate, cine stie ce se intimpla in laborator, ba chiar am auzit despre unele laboratoare ca special ar da niste valori gresite ca sa te mai duci inca o data sa dai bani (repet, am auzit, nu am trait-o pe propia piele!). O sa fie bine, trebuie!
Bun sosit noilor mamici, sarcini fara probleme si bebei sanatosi!!
Fetelor, noapte buna pentru voi si spor la treaba ptr. mine (ma duc cu o prietena sa ne uitam de mobila ptr. sufletel...nu o cumpar inca, vreau doar sa testez piata, de cumparat cred ca va fi dupa ce vom implini 8 luni...de abia astept, URA!!!!).
Astazi am fost intr-o forma de zile mari si stiti de ce??? datorita faptului ca va am pe voi!!!
Calde imbratisari,
& sufletel 14+
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
anda77 spune:
ina, tot nu mi-ai spus al cui este citatul...nu mi-a dat nimic pt. pancreas. mi-a zis ca el cere dar eu, cu cat ii dau mai multa mancare cu atat va cere mai mult. deci ca sa ajut pancreasul trebuie sa plang de foame si sa ma abtin cat de cat. asta e drama hipoglicemiei...
dienuta, iosup a dat zoom-uri repetate pe partea aia, pana a ajuns sa se vada ceea ce el zice ca e penis..eu nu intelegeam nimic din umbrele alea...e adevarat ca el a facut multi ani de medicina sa vada ceea ce noi nu vedem...
bebe-ul meu are acum 78 g si 8 cm. pana la ecografia urmatoare cand trebuie sa-i schimb numele, l-am supranumit "ultimul tip de Nokia".
ma duc sa mai trec niste date in listuta pt. fetele noi...
http://community.webshots.com/user/anda1977
Lavi spune:
Neata scumpe burtici,
bine ati venit ,pentru bebei noi si ma , fetelor ma, da ce scrieti,
ce mai pregatiti de week-end si cum va danseaza burticile.
Mamici cu prichindei mai mici sau mari, azi la Teatrul Ion Creanga, e premiera de la harap alb, e o nebunie, asa ca daca vreti ,aveti timp, mergeti, eu nu pot ca Eva e prea mica,
Lavi
coralia76 spune:
Buna fetelor!
Ce de informatii intr-o singura zi!!!Si au mai aparut fetitze si baietei la noi sa va traiasca si sa fie sanatosi!!
Am pierdut sirul numaratorii dar cred ca iar baietii sunt mai multi,asa ca pot sa sper ca imi ramane si mie o fetitza.
Taniasi eu am cosuri pe fata,chiar m-am ingrijorat ca imediat ce dispare unul apare altul..si unele sunt chiar dureroase.
Ina...urata treaba cu socrela ta..nu-ti ramane decat sa pui piciorul in prag sa-i faci o rezervare la avion mai repede si sa o expediezi!
Doar o zi am lipsit si ati scrisss....abia am apucat sa citesc totul,ieri chiar v-am simtit lipsa..imi venea de la cursul ala sa merg iar la servici sa deschid calculatorul dar m-am razgandit ca sigur imi gasea sefa ceva de facut si am zis sa profit si eu de cate o iesire din asta sa mai scap de treburi.
Maria si Tania,din pacate eu in dupamiaza asta nu pot de nici un fel..imi pleaca pe la 7-8 seara musafirii care au stat o saptamana si s-ar supara sa nu stau sa-mi iau ramas bun..chestii din astea..stiti si voi cum este.Off...nici cum nu ne potrivim cu programele.
Va pup!
xandra28 spune:
neatza fetelooooooooor!
am fost shi noi ieri la eco... dariutza noastra este asha de frumushika...
are 9 cm (la 15s - cred ca e ok), s-a intors cu fetzishoara spre mine, dupa aia mi-a aratat funduletzul, apoi a inceput sa dea din manutze shi piciorushe... offf, abia ashtept s-o vaaad
va pupic, vb mai incolo
xandra, 15+
tania-z spune:
Ina esti o dulce, o sa fii suprinsa sa descoperi ce rezerve de energie ai in interior! Te invidiez pentru ziua petrecuta la cumparaturi astazi... mi-as dori si eu asa ceva dar aici la Sibiu nu prea am unde.
Hai sa va spun episodul cu haine de :
Intru la plesneala intr-un magazin cu articole pt. bebelusi si intreb: aveti si haine de gravidute? Da, zice vanzatoarea imediat, poftiti aici, in spate! Ma duc la locul indicat si ce credeti ca era in oferta? O pereche de pantaloni! ATat! Ma uit la ei cu dezgust (erau URATI!!! si grosi), iar vanzatoarea ma intreaba mirata: ce, nu va plac? Am mormait un "Nu" si am plecat rapid de acolo. Cam asta e cu oferta pe aici! Cred ca voi opta si eu pentru a-mi face hainele la mama unei prietene. Nu prea siu de unde sa ma inspir ca modele. Aveti voi vreo idee?
Cora imi pare rau ca nu ne putem vedea, ne-am fi putut admira reciproc cosurile!. Cand te intorci de la mare?
fete harnicute, cu baietei si fetite!
Tania & Punctuletz 13+
alexandrina spune:
Ina, iti multumesc mult pentru incurajare, parca mi se mai ridica o piatra de pe sufletel. Da, mi-a iesit pozitiv si doctorul s-a mirat cat e de mare. Zice pe hartie ca ">1,1 = pozitiv" iar eu am 2,85.
Azi am fost sa fac analiza iar, dar la un laborator unde sunt mai scumpe, si rezultatele vor fi gata abia peste 3 saptamani. Oricum saptamana viitoare am intalnire cu medicul ginecolog pentru alte schimburi de rezultate, ca azi mi-am facut si niste analize hormonale si sunt intepata in ambele brate.
Pe langa aceasta veste proasta in schimb, toate sunt frumoase in viata mea. Sotul meu de obicei nu prea ma menajeaza cu diverse chestiuni, cand i-am zis sa vina la eco sa-l vada pe bebe a zis ca astea-s feminisme, dar acum ma incurajeaza si zice ca nu-i pasa de banii pe analize, ca toate vor fi bine. Cred ca-mi ajunge sa fie grijuliu cu mine in momentele dificile, ca in rest ma descurc eu.
Mi s-a intamplat o faza draguta cu analizele astea. Am cautat laboratorul asta nou o ora si ceva in zona de la care am primit adresa si pana la urma l-am gasit cu ajutorul unei gravidute dragute pe care n-o cunosteam, care tocmai iesise de-acolo. In schimb ea era necajita ca medicul (acelasi cu al meu) a trimis-o acolo pentru serologia TORCH si i-au zis ca ei nu fac asa ceva si eu i-am zis ca si pe mine m-a trimis acolo pentru toxo, asa ca hai sa intrebam. De fapt doamna de la caserie nu stia ca TORCH asta e un complex de analize pe care normal ca le aveau in dotare. Si am fost amandoua bucuroase ca ne-am putut ajuta una pe cealalta.
Va pup cu drag. 13+
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.