Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ribana, bine ai venit printre noi!
si eu am avut o sarcina oprita in evolutie, in februarie anul trecut s-a intamplat, am descoperit-o tarziu, pe la 12s ca e oprita, si mi s-a zis ca dupa dimensiuni ar avea maxim 8s, iar acum am 15s, daca te incurajeaza cu ceva. ca tratament, iau utrogestan, acid folic si vit e.
fetele, ma intereseaza si pe mine problema cu vopsitul, ca nu m-am mai vopsit din decembrie, ce parere aveti?
va pup
xandra, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mey, eu sunt satena si prin luna a 2 a m-am decolorat rau de tot, aproape de alb. nu mi-a placut cum mi-a stat, asa ca dupa o saptamana m-am facut blonda, dar si asa mi se pare prea deschis, asa ca o sa mai adaug niste culoare pana la saten deschis. eu stiu ca nu este dovedit ca vopseaua de par ar produce vreun neajuns fatului.
ribana, trebuie sa ne dai mai multe date ca sa te introducem in listuta. ia cu lamaie si miere multa. cel mai important este sa nu faci febra.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ribana spune:

multumesc de sfaturi.
Ca date DPN: 01.12.2005, iar UM: 24.02.2005
Pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu am citit (inclusiv pe site-ul dr. T), ca in primul trimestru nu e tocmai recomandat vopsitul, iar daca o faci sa faci suvite si cu vopsea fara amoniac (L'Oreal de ex.). Ideea e sa nu stai prea mult cu chimicalele alea pe pielea capului, caci e posibil sa patrunda ceva si prin piele.
Dar cum voi ati trecut deja in trimestrul 2... cred ca aveti deja unda verde. Niste suvite merg sigur!

fetele frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor iubitelelor! Imi vine sa va string pe toate in brate si sa va pupicesc! Sinteti toate niste dragute si niste scumpe si sa stiti ca ieri cind m-am dus acasa mi-am creeat un zid imaginar si mi-am propus ca nimic sa nu ma mai deranjeze vis-à-vis de socrela! Astazi vreau sa ma duc la biserica , stiu ca asta imi va face mult bine.
Fetelor, de cind am ramas insarcinata ma simt in sfarsit o femeie implinita din toate punctele de vedere, am vrut sa impart fericirea si entuziasmul meu cu toata lumea, cu intreg universul. Nu pot pricepe cum doua persoane nu pot ajunge la o stare de pace si echilibru, dar uite ca se poate. Nu sint nici prima nici singura nora care nu poate fi tolerata de soacra si viceversa, asta este clar, dar imi iubesc sotul intr-atit incit sa-mi calc pe inima si sa o accept pe maica-sa. Este si va fi mereu tensiune in casa noastra in prezenta ei. Asa cum spui tania, doua femei la bucatarie, in casa…himmm…pot sa apara divergente, fiecare are stilul ei de a gati, de a face curatenie, etc.
Anamari,RaluD, dienutagraviduta, Lavi,alexandrina,Lavi02,tania, anda – va trimit o imbratisare virtuala!
Lavi02-da, sint probleme si in Canada cu cresele, am auzit ca nu-ti primesc bebeii decit dupa ce au implinit cel putin doi ani,trebuie sa stie cit de cit sa manince, sa stea pe olita, etc. Si eu sint de acord cu cresa,gradinita, acolo copilasii pot socializa cu cei din jur, devin comunicativi, mult mai receptivi la ceea ce se intimpla in jur.Referitor la strainatate, soacra-mea se plinge ca este cumplit de greu ( ceea ce nu este cazul lor)dar milioane de romani traiesc acolo..multam ptr. reteta; o sa fac si eu conopiduta gratinata zilele astea iar in ceea ce priveste sfaturile tale, mie una ,mi se par foarte utile si binevenite,nici vorba de “rea de gura” cum spui …
Tania – te admir fiindca ai luat initiativa cu soacra la momentul oportun! Daca ti-au aparut cosuri pe fata e fetita, asa se zice. Fetelor, incercati sa aveti la voi bombonele mentolate sau frunzulite de menta si cind vi se taie respiratia luati o bombonica sau mirositi menta, am auzit ca ajuta. Anda – felicitari!!!! Eram sigura ca este baietel!!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa fii o mamica fericita! Cum mai stai cu poftele de mincare? S-au mai diminuat sau tot asa? Andutzy – am deschis un subiect acum vreo luna , majoritatea fetelor au spus ca nu-i problema daca ne vopsim in timpul sarcinii.Uite aici info: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49919 si acolo mai gasesti alte link-uri legate de acest subiect.Daca nu mai maninci dulciuri cum mincai inainte, s-ar putea sa fie baiat dar nu o lua de buna, spun si eu ce am auzit ! Lavi – se spune ca daca este baietel seamana cu mamica, daca este fetiza cu taticul. Verisoara mea are doua fetite,prima seamana cu mama verisoarei mele ( blonduta si plinuta) si cea mica cu mama lui ( brunetica si inalta). Fetitele nu seamana numai fizic si ci si dpdv al caracterului, nu am putut sa vad asa ceva! Daca bebele meu va semana cu soacra-mea, eu va spun de pe acum ca imi fac rezervare direct la balamuc !
Ribana – bine ai venit in rindurile noastre!!! sa ai o sarcina fara probleme! Ptr. raceala poti incerca sa maninici lamai cu miere.
Aici sint niste calduri mari de vreo citeva zile,zapuseala multa,pe la voi cum mai este vremea?
Fetelor, vreau si eu sa va intreb ce inseamna “mey” este ceva similar cu “mai”? sa nu va suparati pe mine, chiar nu stiu si v-am vazut folosindu-l des…din ce zona vine?

o zi buna la toate!!!!!

& sufletel 14+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

ha, ha, ha, ina, da, "mey" este similar cu "mai", dar este mai ironic sau mai de mahala, nu stiu cum sa-ti explic clar. pe mine ma distreaza sa-l folosesc... da, pofta de mancare e tragica...lupta cu pancreasul continua...
joy, felicitari, deci te trecem cu carucior bleu. scuze, mesasjele tale apar mai tarziu pt. ca esti noua
lavi02, merci de propunere. nu sunt sigura, mai lasa-ma sa ma gandesc.

Mergi la inceput

dienutagraviduta ce bine de tine ca stii sa-ti faci rochite! in ceea ce priveste insistentele celor de la servici, chiar ca asta este lipsa de bun simt, stiu ca nu ti-este bine si tot te suna in timpul tau liber...dar priveste in partea buna a lucrurilor; nu pot face fata fara tine deci esti un om important ptr. companie asa ca luni cind te duci inapoi cere o marire de salariu!asta ca sa le mai tai din elan ...ce vor face dupa ce vei naste, le vei da indicatii prin telefon in timp ce vei alapta copilul?

Maria-alexia am citit ca o buna alimentatie si somnul ajuta la eliminarea stresului.

& sufletel 14+

Ina

Mergi la inceput

camelia_daniela bun sosit si tie! sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!
anda multumesc, acum am inteles! si eu am tot 14 s asa ca pozele cu bebele tau sint tocmai bune sa-mi fac si eu o idee cum arata al meu! parca spuneai ca ti-au dat ceva ptr. pancreas, nu? daca bila este lenesa incearca sa maninci multe grepfruits sau sa bei suc natural facut din ele.

Pupicei!

Ina

Mergi la inceput

ina, cine a zis "sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.", ce folosesti tu ca motto? Imi place si mi se si potriveste in multe situatii din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

anda, e minunata pozica cu "penis"... se vedea si pe ecran ?
cred ca doctora mea e cam tampitica, ca a facut o poza nu prea grozava - inca ne mai certam daca e cu fata sau cu spatele; oricum , speram ca la noi urmatoarea sa fie cu pasarica in toata regula.
eu una, as vrea ca bebica sa semene cu taica-su, ca e un frumos, mai ales la ochi - verde intens; el zice la fel despre mine, iar unul din numele ei va fi probabil cristina, pentru ca este celalalt nume al meu, iar tati e innebunit sa ma strige cateodata asa (probabil ii satisface pofta de schimbare, de care vorbeste reclama aia la bere cu mireasa la lift...)
aaa, si voua vad ca va zice ce greutate are, chestii... noua nu ne-a masurat decat capul. data viitoare facem tambalau.

dienutagraviduta 14+ si bebelusha necantarita

Mergi la inceput