Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, s-o crezi tu ca ce a fost mai greu a trecut..

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Leea bine ai venit, iti admir hotararea si iti doresc o sarcina usoara. Cu privire la intrebarea ta, nu cred ca exista cupluri perfecte, chiar daca aparentele mai sugereaza cateodata. Desi pot spune ca am un sot iubitor, si acest lucru este "in felul lui" - nu intotdeauna acest felul in care o arata este cel pe care il doresc, asa ca avem probleme ca orice cuplu (mai ales dupa 11 ani).
Cat priveste e consortul tau, eu zic ca nu merita nici cat negru sub unghie sa fie tata, probabil isi dorea sa mai copilareasca si sa duca altii greul.
Nu-i nimic, tu esti o puternica, dupa cum pare din mesajul tau.
Mult curaj!

Tania & Punctuletz 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Leea, draga mea bine ai venit, sa stii ca aici gasesti multa prietenie, si sfaturi bune. Cit despre alegerile barbatului din viata nosatr, ce pot spune, uneori decizile pe care le iau, se vor intorce asupra loc. Toate in viata au efect de bumerang.
Tu sa fii tare , un copil e un dar de la Dumnezeu, nu e gluma, e ceva fara de care lumea nu e frumosasa. ai sa vezi cu timpul.

Alexandrina, ma tin departe de zahar ca nu simt nevoia, cu Eva in schimb ohhhhho, cite dulciuri am bagat in mine, si nu am chef sa fac vreo complicatie. Din cind in cind i-au o prajitura sau ma infing in compot.Cit despre analize, sorry, nu stiu
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Lavi

Mergi la inceput

leea, te-am trecut in listuta.
fetelor, cine ne face subiect nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Va multumesc fetelor.Povestea mea este tare trista, de altfel tristetea fiecaruia e mai sfisietoare decit a altora.Intr-adevar ca pe site-ul asta am gasit mai multa caldura decit in sufletul celui pe care 4 ani l-am numit iubirea vietii mele.
Eu am acum 12 saptamini si cred ca l-am chinuit ingrozitor pe saracutul bebeu din cauza stressului si a deznadejdii care m-au cuprins.Oare il vor afecta toate astea? si inca ceva.De pe la 11 dimineata incolo am niste dureri de spate destul de mari si ceva junghiuri in abdomenul inferior (nu persistente si nici mari).Ce inseamna asta?
Am vazut ca voi, cele de la Bucuresti aveti posibilitatea sa va faceti tot felul de teste si de echografii.La noi tehnica nu a ajuns atit de departe.

12

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Fetelor azi m-am dus in alt birou si acolo au sarit toate colegele pe mine..cica sa-mi faca un test cu verigheta sa vada ce voi avea..si mi-a iesit FETITZAAA.Acum stiu ca sunt de ras sa cred asa ceva ,dar cred orice cand e vorba de fetitza.

Mergi la inceput

coralia, metoda pendulului este folosita si de bioenergeticieni reputati. testul cu verigheta are probabilitate de indeplinire mare, se bazeaza pe interactiunea dintre metal si energiile tale. deci felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare burtici,
Tare fein forumu' asta !
Ma ajuta tare mult sa mai aflu si despre alte "burtici" care au greturi, pofte sau alte problemutze d'astea ... Sincer, noroc cu greturile astea de dimineata, ca altfel nu se vede nimic (ba chiar am mai slabit o bucata pe ici pe colo).
Glumeam cu sotul meu saptama trecuta ... spunandu-i ca daca am avut "ce am avut" - cred ca intre timp mi-a trecut! Noroc cu
In plus si eu ma confrunt cu dilema "a vopsi sau a nu vopsi parul"... insa astazi merg la ginecolog si ii voi cere parerea. Oricum mai pot astepta un pic.

Va dau si eu date mele - pentru listutza: DPN 28.12.2005 UM 23.03.2005

Va pupez
Cami 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Anda,partea mai putin buna este ca mi-a zis ca o sa am doar o fetitza...eu mi-am dorit 2 copii...dar poate se mai inseala si testele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Incerc eu sa fac subiectul nou. Ia sa vedem...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput