Concediu in Spania
Cei care ati fost in concediu in Spania, ce se poate vizita, ce orase, ce obictive? Ceva statiuni la ocean? Cam cat costa cazarea, eventual daca puteti sa-mi dati nume de hotele, pret, etc, orice informatie e buna. Multumesc.
Raspunsuri
narancea spune:
mama noi mergem la spanska undeva la mediteraneana la juma de cale intre barcelona si valencia, se numeste peniscola si e linga orasul mai mare taragona. hotel nu e bine, iei casutza din aia acolo pe dealuri sa vezi marea de pe terasa, cu doua dormitoare si sufragerie, si bucatarie si gratar mare pe terasa. nu de alta da tragi niste gratare surioara de moare lumea, au o carne si niste leguminoase !!!!!
la restaurant iesi asa de atmosfera si maninci un peste ceva usor.
si acolo la peniscola joci tenis, petanca pe bani cu localnicii dar te curatza aia cit ai clipii, si mergi la peniscola la castel si vezi unde statea papa nu stiu care cind avea el scaunul papal acolo, potzi sa vezi si lupte cu tauri, umblii pe unde umbla el cid, si daca mergi toamna dai un cules de portocale si alte citrice, in septembrie e cel mai bine si mai ieftin, te costa cazarea cred la 14 zile 300 $ o treime din cit costa in sezon si caldura e mai suportabila, plaja e intinsa si lina.
daca vrei tzarm stincos mergi la granitza cu frantza, si acolo itzi spargi si capu daca sari in apa hahahaha numai stinci si pietricele, golfuletze, una misto se numeste loret del mare, dar toate orasele sunt misto acolo, cu viatza linistita de noapte, un restaurant un grataras, tot asa la apartamente, hotel no good.
sau oi fi din alea de vrei la ibitza ? porto rico iar e misto in insule, dar nu stiu cit esti de salbatica ca sa stiu ce sa itzi recomand.
Laura Takacs spune:
Multam Narancea, prefer un amestec de wild cu linistit, daca se poate, adica nightlife seara si muiat picioarele in apa ziua. Zona ce recomanzi se incadreaza geografic la requirementul nostru, asa ca elaboreaza pe marginea ei. Si spune ceva nume de casute, de unde iau adrese, vino nene cu toate informatiile pe taraba, daca zici ca hotel no good. Ma vad deja pe terasa
narancea spune:
pai acu nu sunt acasica, stai sa vaz pe net, dar la noi ne baga asa niste carticele in cutia postala de la birourile astea de turism sau mergi la ei si iei un teanc de cartzulii si citesti in ele pretzurile si au poze cu casele si imprejurimile, numa sa ajung acasa sa ma chiombesc in ieli.
pai geografic vrei la ocean ? eu ziceam ca e mai bine la mediterana, stai sa vaz daca gasesc pe net ceva
narancea spune:
iacata aici un linkus si vezi ca are www.peniscola.com sa vezi asa poze
http://siredward.users.whitehat.dk/start.php?p=forside.htm
Laura Takacs spune:
Astept, nu-i nici o problema. Vreau la Mediterana, ca prea mult timp nu am sa strabat Spania in lung si lat. Pt noi astia din Lumea Noua, concediul e limitat, si io vreau sa fac asa un tur prin Europa, intre care si Spania fro' 4 zile.
narancea spune:
http://www.freewebs.com/qualityspanishhome/
pe costa de azahar mama, azahar suna dulce, eeee ?
da sa stii ca peperetzii de la casele alea se preumbla niste sopirlani micutzi asa finutzi si subtzirei, daca esti dibace si iute de mina potzi sa le prinzi sa te joci cu ele
Laura Takacs spune:
Multumesc! Nu-i scump deloc, nici chiar in sezon, acuma ma uit mai cu amanuntul.
narancea spune:
nu gasesc si pace alea ieftine unde stam noi si sunt si bine plasate.
si daca mergi prima saptamina in septembrie, au ei o sarbatoare a pescarilor si o scot pe madona, asa o statuie , protectoare pescarilor si o plimba pe acolo prin oras cu taraf mare , e o zi de petrecere generala in tot orasul, vezi ce n-a vazut parisul,
na ok cind ajung acasa o gasesc
narancea spune:
na iaca am gasit
http://www.fdm-travel.dk/kataloger/pdf_sommer2005/171-173.pdf
citeste la las atalayas, zice ca intre 3 sept si 10 sept 2 camere costa 1680 koroane iar 3 camere 1820 koroane deci 300 dolari, dar cind se apropie timpul o sa zica ca platesti o saptamina si stai doua.
dar nu e poza cu casele, e numai o piscina.