Concediu in Spania
Raspunsuri - Pagina 2
narancea spune:
http://www.carobtree.co.uk/Seaside/Apartments/S11N/S11N.htm
uite si poza cu casele pe deal si gata te-am lasat hahahahaha ca te-am omorit cu peniscola mea hahahaha vezi ce mai zic si altzii
Laura Takacs spune:
Multumesc mult! Vom "scapa" festivalul pescarilor pt ca mergem in august. Cercetez imediat web site-urile care mi le-ai dat.
narancea spune:
auzi ma uita-te si aici la lloret de mar
http://www.lloretguia.com/index_e.php
vezi ca au si livecam ,ia uita-te cind e ziua la ei, e misto, unde ziceam ca e tzarmul stincos, chiar ca vezi niste peisaje si e si linga granitza cum intrii in spania din frantza in jumate de ora iesi de pe autostrada, ce sa mai batzi drumu pina la peniscola, da e lume multa aici pe costa brava si e si mai scump, daca tot stai 4 zile opreste-te aici. noi am fost numa o data dar e ok, nu stiu de ce nu mai mergem hahahaha probabil ca nu sunt portocali si smochini de cules hahahaha nu prea gasesti casutze cu vedere la mare sunt mai in spate. ciao si vacantza placuta nu uita sa pui poze
Laura Takacs spune:
Am sa bag in oki, multumesc inca o data. Deja visez la vacanta. Impresiile to follow.
Chuny spune:
As avea o întrebare pt fetele din Spania sau pt cine ar cunoaste raspunsul. Avem doar 5 zile la dispozitie la sfârsitul lui august si vrem sa mergem în Spania. Cel mai aproape de noi e la Ocean, pe lânga San Sebastian. Am putea sa mergem si la 100 km de San Sebastian daca ar merita, dar mai departe, nu.
Ati fost pe acolo? Stiti ceva campinguri de 3 sau 4 stele? Multumesc anticipat de raspuns.
Jocelyn spune:
Laura, daca nu ai plecat deja, iti pot spune cateva obiective pe care noi le-am vizitat, ne-am intors saptamana trecuta din Spania unde am stat 20 de zile. Am vizitat Toledo, Aranjuez, Segovia, cat am putut de mult din Madrid, Valencia, Sagunto si Marina d'Or. Aceasta ultima statiune pe malul Mediteranei e foarte frumoasa si merita sa o vezi. Barcelona o lauda toti, dar nu am mai reusit sa ajungem si acolo. Primele orasele pe care ti le-am recomandat sunt deosebite si ai ce sa vezi. Viziteaza si Monasteria de Piedra (sau cam asa ceva) in Zaragoza, acvariul in Madrid (e cel mai mare din Europa din cate stiu) si gradina zoo, reprezentatia de delfini e super. Catedrale, Palacio Real de Madrid, El Escorial si El Prado iarasi trebuie vizitate. Oricum, nu te poti plictisi. Noi am facut un fel de maraton si a fost superb.
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Laura Takacs spune:
Multumesc, Jocelyn. Pana la urma ne-am dus in Italia (printre altele). De fapt am facut un tur al mai multor locuri, dar in Italia ne-am oprit vreo 6 zile. O sa notez pentru concediul de anul viitor, pt ca vreau sa ajungem si in Spania.