Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
karma_cb spune:
Am renuntat pentru moment partea cu psihologul. Acum incercam o alta metoda, aceea a recompenselor. Se pare ca da roade, cel putin pana acum. Daca stie ca va primi ceva in schimb, se comporta mult mai bine... of, copiii astia, materialisti...
Si psihologii spun ca metoda recompenselor da roade mai bune decat cea a pedepselor.
Problema ar fi ca profesorii si in special diriginta si-au cam pierdut increderea in el, iar el, cu fitele specifice varstei, nu prea doreste sa cedeze in fata lor. I-am explicat ca in aceasta lupta, el e cel care are de pierdut... vom mai vedea, deocamdata ramanem pe baricade, dar tare greu mai e...
Dana_ch spune:
slaba activitate!
pai ce face-ti mamici?
am si eu una domnisoara nascuta in 20 iulie 1993
Poze cu Lucas
Rufus spune:
Ioana mea iubeste. Flacaul este in clasa a 7-a si nu l-am dibuit. Nu recunoaste atunci cand o mai testez, dar Tora a vazut o scrisoare catre o fosta colega in care spunea vestea.
Tot il gajbesc eu!
poze multe cu noi
anamari spune:
Rufus-
...ce frumos.
alex al meu e mai copil, inca nu-mi pun probleme de genul asta. da si cand o fi vremea, sa vezi ce suparari-ca-i tare sensibil.
karma eneastamparat numai la scoala, sau si acasa? ca poate la scoala fiind istet se plictiseste si atunci"ii coace" mintea traznai. si cum scoala romaneasca e cam rigida-nu intotdeauna, dar...no, poate ii gasesti un hobby sa isi concentreze surplusul de energie si inteligenta pe el...
Alex e cumintel, a luat note bune in cel de-al trei-lea quarter- in afara de citire si sport unde are 7 la restul are 9...
Lia a inceput sa faca numai traznai, iar Liam e inca cuminte si bun...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
karma_cb spune:
Annamari,
Nici nu stiu daca sa le numesc traznai... nu face lucruri rele, dar e mult prea independent, nu stiu ce sa zic... prefera sa stea mai mult cu prietenii, afara.
Acum s-a apucat de fotbal, numai face karate... mi-a rupt sufletul, era super bun, campion national... Dar nu stiu daca am dreptul sa-i impun un sport, oricum nu-l va practica, daca nu mai vrea...
Uneori parca e pe cont propriu, iese afara, se duce la antrenamente, dar fara sa ne anunte neaparat...
anamari spune:
si Alex a ajuns pe la prieteni fara sa-mi spuna de l-am cautat bantuind prin complexul de apartamente. Dar a fost pedepsit(fara tv,calculator-si ma asigur ca nu le poate folosi/scos din priza ,cabluri deconectate si puse la mine in sertar )Iar daca trebuie sa ne ducem undeva si e singur acasa nu are voie sa iasa din casa ...
si i s-a explicatde ce, nu stiu caum e in Ro dar aici auzi mereu de copii rapiti-baieti in aceeasi masura cu fete.si el e mai aiurit. si mult prea mkic pentru a ma putea baza pe judecata lui...
Dar noi suntem mai de moda veche. Alti parinti isi lasa copii peste tot...
poze de copii cuminti
just my 2 cents
anne33 spune:
salut poporul caci nu o facui de cam multisor.Iertata-mi fie .....lipsa.Noi suntem bine cu toti,Ana mea creste.....are 1,70.Pe 10 mai a implinit 13 anisori.....,ma ia melancolia de nas.Cu scoala nu sunt probleme,dar sincer ,nu stiu pe ce ia notele astea,caci eu nu o vad facandu-si vreo tema sau invatand.Asta e,norocul ca e dotata si prinde repede caci la capitolul harnicie,in fine,hai sa nu ma mai plang caci importante-s rezultatele,nu?Si zicea Rufus de iubit.....pai noi avuram si un prieten deja,dar aflai de el abia dupa ce or spart gasca ,si vai ce a mai suferit caci domnisorul a parasit-o dupa 2 luni pentru prietena ei cea mai bunaDar...acum e bine,asta-i viata,invatam si iar invatam.Giulia a inceput sa vorbeasca,spune deja mici propozitii,adica zice 3-4 cuvinte,"mami da-mi apa", "hai afala","lasa-ma-n pace",....are repertoriul ei.
Fug ca e tarziu.....revin curand,promit.
anamari spune:
foarte putina activitate pe aici...
cum e vacanta?
Alex invata ce inseamna sa ai curte -ne-am luat casa. multa munca si febra musculara(si eu invat ce inseamna sa ai curte...)...
poze de copii cuminti
just my 2 cents
micutza spune:
Buna dimineatza!!
Vad ca nu a mai fost miscare pe aici de prin iulie. A inceput scoala cu toate problemele ei..Ce mai fac copiii vostri? S-au obisnuit cu scoala?? Baiatul meu are o groaza de ore.. de 3 ori pe saptamana pana la ora 15 .. groaznic.
Am auzit azi dimineatza la un post de radio local cum ca ar exista o propunere ca elevii care au inceput anul acesta clasa a 7-a sa nu mai dea capacitatea ci inscrierile la liceu sa se faca pe baza notelor de la teze..teze care vor fi unice pe tara.. vor fi elaborate de o comisie. Dar.. ce n-am inteles eu.. vor fi tezele din clasa a 8-a? Sau si tezele din clasa a 7-a? Daca cineva stie mai multe.. va rog sa-mi spuna si mie.. ca sunt in ceata totala.
pupici, micutza