Copii nascuti in 1993 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
Madisor spune:
Buna dimineatza!
Bravo Ioanei, tot inainte! Stii cum faci tu cu Teodora?! Cum reactzionez eu cu Cori... Ea a invatzat bine, da' eu tot spun ca se poate si mai bine... Pe de alta parte, cred, ca amandoi avem dreptate... la toate cele trei fete cucuiete, da' in special, Anutzei! Multa bafta Torei! Nu cumva e studenta la Comunicare si Relatzii Publice?!
Rufus spune:
Ba da, Madalina, acolo-i studenta. Acum (este ora 9, 30) este in sala de examen. Are emotii mari, insa i-am spus ca nu o alung daca nu ia acum examenul...
Multumesc pentru pupici, asemenea si voua!
Voiam sa va mai spun ca, in acest semestru, Ioana s-a schimbat. S-a maturizat, iar relatiile intre noi doi s-au adancit. Eu asa simt. Poate ca mi-a mai venit si mie mintea la cap, insa si ea e altfel, chiar daca drumul este lung pana la maturizarea deplina. Stiu sigur ca la asta a contribuit si liceul, unde invata cu clasele a 8-a, a 11-a si a 12-a. Simt ca m-am indragostit si mai tare de ea (daca mai era posibil!). Vorbind odata cu Tora despre obsesii si spunand eu ce fericit sunt ca nu am asa ceva, mi-a spus in gluma (cica) ca obsesia mea e Ioana. Ma gandesc ca are dreptate...
http://community.webshots.com/user/tora97
Madisor spune:
Salutare!
Multa bafta Torei maine la sustzinerea lucrarii! La cine si-a luat lucrarea si in ce comisie e?! (sper sa nu fi facut o boacana, nu am mai intrat demult si nu am apucat sa te intreb ce a facut la scris... eu am incredere...)
Ma bucura sa citesc randuri ca cele in care povestesti despre Ioana. Ce chestie... Nu am stat sa ma intreb pana acum cine este obsesia mea... Cred ca e Cori, s-ar putea, nu sunt foarte sigura... O sa il intreb si eu pe sotz, desi nu stiu daca poate sa ma ajute sa ma lamuresc... Si Cori parca s-a mai maturizat, da' ori eu sunt prea exigenta, ori ea e prea aiurita...
Va sarut pe totzi si avetzi grija de voi!
Rufus spune:
Gata. Am scapat. Am nevasta licentiata. Spun ca am scapat pentru ca Tora a fost cam stresata si noi cu ea laolalta. A luat scrisul si apoi, la oral, a fost mai simplu, dar asta nu inseamna ca nu a avut emotii cum n-am vazut-o vreodata.
Asa ca totul este ok in familia noastra, ceea ce va doresc si voua!
poze multe cu noi
anamari spune:
felicitari, Tora...
acum e m normal sa fie nervoasa la Licenta...eu m-am imbolnavit la a mea, he, he...chiar vorbisem cu coordonatorul lucrarii sa imi aman lucrarea finala. si mi-a zis sa nu ma prostesc...asa ca nu m-am prostit si am trecut. ufff....
cat despre alex-cred ca el e febletea mea, merge bine la scoala-nu chiar premiant ca fetele voastre-dar totusi bine. a inceput orele speciale de comprehnsiune- pentru problemele lui, si am primit nota de la profesorul de educatie speciala ca e foarte entuziasmat, ii place si are nota peste 95% ...wow. asa ca si literatura merge mai bine in schimb au avut putin de suferit stiintele...ufff,. dar oricum limbajul si comprehensiunea sunt de baza.
voi cum faceti sa le raspundeti la intrebari. eu am realizat ca in ultimul timp am ajuns total off-topic si ma simt prost cand ma intreaba alex despre una, alta scolare-animale, partile corpului, istoria statelor unite-ok, pe asta nu prea am stiut-o nicodata....
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
Rufus spune:
Eu sunt mai batran, am experienta...La animale ma pricep, la istorie stiu cate ceva, geografie sunt toba, in general stiu sa raspund. Iar la partile corpului...sunt maestru!.
Fetelor, in weekend fugim la munte, doar eu cu Tora (si gasca ei din facultate). Mama, ce nebunie!
poze multe cu noi
anamari spune:
Rufus
eu cu varsta ma ramolesc.
distractie placuta.
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
just my 2 cents
Madisor spune:
O primavara plina de iubire si soare!
Anamari, cand ai vreo dilema apeleaza cu incredere, vino si intreaba-ne. Om scoate-o noi la capat Numa' sa fim pe aici si sa te vedem.... la cei 3 puiutzi!
Rufus, fetelor, da' de data asta in special Torei! Felicitari!
karma_cb spune:
Salutare la mamici si tatici de copii mai mari, adica nascuti in 1993.
Pot sa intru si eu in clubul vostru? Boby al meu e nascut pe 18.12 (sagetator, cu alte cuvinte!).
Povestiti-mi si mie cum va descurcati cu ei la acesta varsta, inceputurile pubertatii...
Din cate am citit voi aveti copii cuminti, in schimb eu mai am putin si ajung in pragul disperarii...
In ciuda faptului ca e un copil destept si are rezultate bune si foarte bune la scoala, la capitolul "disciplina" e JALE...
Ma bate gandul sa ma duc cu el la un psiholog... nu mai gasesc nici o solutie...
Rufus spune:
Bine ai venit!
Eu m-am mai plans fetelor, chiar acum sunt certat cu Ioana, pentru ca minte si eu nu suport asa ceva. Dar chiar la psiholog inca nu ma duc, nu cred ca-i cazul, insa nu neg ca as putea ajunge vreodata.
Se pare ca rabdarea este cea care ne ajuta cel mai mult.
poze multe cu noi