Dependenta de a face cumparaturi ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Subiectul meu preferat..offf, fetelor, voi care vorbiti de liste, ma atingeti la puncutul sensibil. Pai eu daca merg in Carrefour par example, iau toata lista si inca tot ce imi surade in plus..oferte..chestii trestii...daca fac lista pai o umplu si iau mai multe decat daca as merge fara lista, dar eu sunt deja dependenta

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Ce sa mai zic,esti exact ca mine:pe mine o iesire la cumparaturi ma binedispune extraordinar insa din pacate doar pentru o zi si in urmatoarea zi trebuie sa o iau de la capat ca sa-mi pastrez buna dispozitie dar durerea cea mai mare este cand nu mai am bani pt asa ceva,iti dai seama,nu?Si mai nou iata cum fac:imi stabilesc ce-mi trebuie de cumparat in casa iar cand cobor nu cumpar tot ca sa mai pot cobori la cumparaturi si in alta zi.Este o solutie haioasa dar tine.

Ancutzathree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by iren

Simina, d-aia vreau io in State- California, mai precis- acolo-ar fi raiu pe pamint pentru mine!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Sa vezi aici, Iren, ce endorfine se elibereaza cind dai peste bargain-uri! Haine cu doar 5 $ sau mai putin (unele de firma, nu orice), obiecte de decor (cum zicea Adjadyn) la Big Lots, care sint mai ieftine decit daca le iei din magazine cu "nume", etc, etc, etc.

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

iaca vin eu sa stric solotelile
eu din contra, nu as da banul din mana nici sa ma tai daca n-am nevoie in special de ceva. leg banu cu 7 atze si ma gandesc de 10 ori inainte daca am nevoie de ceva sau nu.
asta nu inseamna ca am lipsuri, ci ca sunt zgarcita, pur si simplu.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

nu te da cu capu de pereti ca eu cred ca bine faci.
si mie mi se cam scurg banii printre degete, dar acum ma abtin si eu cat pot, sa nu cad doar in extrema cealalta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

fetelor, dar daca asta va bucura sufletelul, de ce vreti sa va "vindecati"? eu nu zic sa va cheltuiti toti banii, dar un lucrusor, cat de mic si ieftin, nou achizitionat face bine la moral!
iar daca pur si simplu nu puteti sa va opriti din cumparat, investiti in cartea "ma dau in vant dupa cumparaturi" de sophie kinsella si dupa ce veti citi ce cumparaturi face eroina o sa va comparati cu ea, vrand-nevrand, si o sa vi se faca rusine sa mai aruncati cu banii. garantat!

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Si eu si eu! Asa imi place sa ma plimb prin magazine cu bani la mine.... Si asa ma demoralizeaza sa-mi caut ceva cand n-am bani suficienti ca sa profit de toate reducerile....
Ma gandesc sa-mi scot o suma fixa de pe card in fiecare saptamana... dar parca pot? Apare mereu cate o chestie de care am neaparat nevoie!!! Si uite asa sunt mana sparta... cat ma tine...
Hotarat lucru: am nevoie de cartea aia!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Slakje

pe bune, eu nu pricep cum functioneaza gandirea celor care cheltuie asa, pe lucruri de care nu au nevoie. mai aud pe unii ca nu pot iesi in oras cu banii, mai ales dupa ce au luat salariul, ca ii cheltuiesc pe toti pana acasa cum asa breh? nu poci pricepe pe ce sa-i cheltui? pe toate prostiile? nu se poate asa ceva

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Si eu sunt dependentade cumparaturi.Dar am un adevarat cult pentru lucrusoarele de copii.Am avut o perioada cand simteam nevoia sa ies in fiecare zi sa cumpar ceva, orice.Cand raman in pana de banimerg intr-un second si gasesc eu ceva, orice, numai sa cumpar.
daca aveti vreun tratament minune.........astept.

Moni maniac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Hop si eu! Si eu sunt dependenta de cumparaturi, pentru mine este o relaxare si asta se trage, cred de la faptul ca stau toata ziua acasa si iesim la cumparaturi, o data maxim de doua ori pe saptamana si atunci pur si simplu nu ma mai opresc,iau toate magazinasele la rand.
Cand eram in tara nu eram asa, pentru ca atunci aveam un progaram mult mai incarcat si nu aveam timp si chiar ma obosea sa merg la cumparaturi.
Asa ca acum recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

am inceput si io sa ma mai cumintesc..azi am fost de am cumparat o fusta de care sunt convinsa ca am s-o folosescsi niste unghii false.......nu mai am de gand sa dau banii pe tot felu de prostii.......(cred ca ma tine pana maine

Mergi la inceput