Dependenta de a face cumparaturi ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

..asta cred ca pana luni...ca maine sunt inchise magazinele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Doamne, cat de bine face la moral dependenta asta!!! Eu dupa ce vin de la cumparaturi aproape ca uit complet de ce am plecat cu nervi de acasa...Si nu ma arunc la chestii mari niciodata, ci dimpotriva la lucruri marunte, pe care de altfel le caut cu insistenta pana cand gasesc...superoferta!
Daca alte vicii capitale nu avem, cred ca avem si noi voie sa ne ...viciem cu un pic mers la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Si eu cumpar zilnic cate ceva, hainute, jucarii, mancare, .... imi place sa merg la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Si eu tot cu cumparaturile. Parca nu are farmec daca ies la plimbare sa nu cumpar ceva...orice...O fi dependenta deja?
Nu avem bani gramada...dar tot gasesc pt ce am nevoie. Imi plac banii dar nu sa ii tin ci sa ii cheltui. Veci nu am bani in portofel

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

ASA SPUNEAM SI EU..ca parca nu are farmec daca nu cumperi ceva cand iesi afara..mai precis azi ma laud cu o oferta la hartie fotografica pe care o luasem cu o sapt inainte la 10 euro..iar acu am gasit oferta la 3 euro aceeasi hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Siminaf, tu ai venit de abia in dec. in sua... stai fara grija ca iti va trece... aproape toate lucuruile pe care le vezi tu in magazine sint made in China si sint de calitate proasta. Apoi dupa ce vei vedea ca ai un dulap plin cu haine pe care nu ai unde sa le porti sau nu-ti mai vin o sa-ti cam treaca. Am si eu furii ale cumparaturilor dar mi se pune pata destul de rar si de regula e de Craciun, caci tot umblu dupa cadouri si vad chestii si pt. mine. In rest am si eu banii planificati. Ce cumpar sint insa cadouri pt. Romania si asta cind gasesc ocazii speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

SI eu sunt dependenta de cumparaturi.
Azi i-au salariul si in 3 zile sunt gata.In prima zi platesc facturile , a doua zi merg in Carefour si umplu frigiderul pt 2 sapt + ce mai imi trebuie la fata si binenteles ca nu reusesc sa nu i-au si cateva nimicuri care nu sunt f necesare ,iar a treia zi imi aduc aminte ca am vazut nu stiu ce pe buburuza si mai dau si acolo cate o comanda.

Daca am norocul sa imi mai ramana cava bani prin buzunare gasesc eu ce sa mai cumpar.

Si in ziua 5 ii zic sotului:" Bine mai tati nu puteai sa ma tragi de maneca ,,,,,ca iar am ramas fara bani!" Binenteles ca nu mai zice nimic, oricum e bine ca daca nu mai am bani nu ma supar, asta e ca doar eu i-am cheltuit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

M-ati binedispus , credeam ca numai eu sunt asa cheltuitoare si de ani de zile am mustrari de constiinta , dar nu se intampla nimic: de cate ori ies in oras trebuie sa-mi cumpar ceva. Acel ceva se intampla sa zaca mult timp in dulap daca e vorba de haine, desi cand il cumpar am impresia ca imi trebuie NEAPARAT asa ceva. La fel cu creme gasite la oferta si multe alte minuni.
Dar ma gandesc tot timpul la vorba sefului meu: nu trebuie sa cheltui mai putin, ci doar sa castigi mai mult ...
Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

si eu sunt la fel de cate ori es in oras simt sa cumpar ceva,de parca ma atraje si totul ce iau ii eau lu fimea si am deja trei cutii sa ile trimit dar cind trimit cutiele nustiu si nici macar nustiu cind reusesc sa string bani ca sa le pot trimite saru mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by hosen

si eu sunt la fel de cate ori es in oras simt sa cumpar ceva,de parca ma atraje si totul ce iau ii eau lu fimea si am deja trei cutii sa ile trimit dar cind trimit cutiele nustiu si nici macar nustiu cind reusesc sa string bani ca sa le pot trimite saru mina

hosen

pai mai bine stringe bani sa o chemi pe fita aici.

Mergi la inceput