Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello fetelor!

Stiu ca asteptati ceva de la mine, asa ca eu va spun si voi interpretati (care se pricepe), ca eu ma simt ! deci:
ziua 14 DPO, ziua 26 a CM (deci azi sau maine ar trebui sa-mi vina) si test Barza facut la prima ora..slab pozitiv! nu stiu ce sa cred?!e posibil sa fie prea devreme ca sa arate de tot pozitiv?
Temp. este tot peste linie, adica 36.8, dar am o senzatie de parca trebuie sa-mi vina rushii! Ma lupt intre speranta si dezamagire !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicule mama sa stii ca Barza iese cel mai slab pozitiv...parerea mea...nu ai posibilitatea sa iei casetuta Diaspot sau Dr. Sigur? Eu oricum cred ca esti gravida! Poti sa faci o poza la test sa o pui pe site? Zi-mi daca a2-a linie se vede pe toata lungimea ei indiferent cit este de pala! Iti tin pumnii si tot cred ca se lasa cu ochisori! Pupici!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Andicu poate e devreme sa fie clar pozitiv. Dar cum e a doua linie? De acceasi grosime ca prima dar mai pala sau este mai subtire decat linia de control, dar de aceeasi culoare? Semnele de rusi pot fi de graviduta de fapt. Tin pumnii sa fie bine!

Teodora

Mergi la inceput

Cata, acum sunt la serviciu,numai diseara cand ajung acasa o sa-i fac poza; linia e continua si se vede cu ochiul liber,chiar daca e slaba ca intensitate. Oricum, era sa arunc testul la gunoi, ca dupa 3min cum scrie acolo nu aparuse nimic; m-am abtinut totusi, si l-am lasat in baie inca vreo 1/2 de ora;de-abia dupa- am vazut a2a liniuta;si pe urma inca vreo ora m-am tot uitat ca sa fiu sigura ca nu mi se pare .
Ma gandesc ca poate de-abia azi fiind ziua in care trebuie sa-mi vina,pentru Barza e prea devreme. In octombrie, cand am avut extrauterina, la 2zile de intarziere,e adevarat,l-am facut seara, Barza a iesit negativ. S-a pozitivat de-abia dupa vreo 4 zile de intarziere.

Mergi la inceput

Thea, ca sa fiu mai exacta, linia este de acceeasi grosime ca linia de control , dar pala si continua.
Am uitat sa spun ca am avut pete pe chilot ,ieri si alaltaieri,dar slabe si de un maroniu deschis. Azi inca n-am nimic, o sa ma mai uit mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hristos a inviat! Ina nu iti pierde speranta ca te va vedea Dumnezeu si pe tine sigur si iti vei vedea visul cu ochii pana la urma.Stii cum se zice:"speranta moare ultima".
Si chiar tu mi-ai spus ce bun e dr tau. Si chiar de ar fi nevoie de o minune, multe minuni se mai intampla, sa stii!Asa ca sus capul si mergi inainte cu tupeu!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andicule tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Iertati-ma ca nu v-am mai scris de cateva zile, dar sa stiti ca sunt la curent cu tot, tot ce vi se intampla si sunt alaturi de voi, si la bine si la...mai putin bine, si la rau!
Andicule, mai fa un test si vezi cum iese! Depinde de organismul tau daca este prea devreme sau nu, cred ca este de la persoana la persoana... Semnele, pot fi evidente de , nu-i asa Cata?
Cata, nu-ti mai face atatea probleme, ca nu pateste nimic bb de la o raceala! el sta bine acolo, la caldurica, ferit de orice rau! pupiceste-l din partea mea si roaga-l sa vb cu cine stie el sa-i aduca cativa prieteni...si sa-mi trimita si mie...
Alexia, ma bucur din sufletel ca esti plina de speranta iar! e tare bine, nu?
Stiti la ce ma gandeam? Eu nu mi-am facut nici un fel de analize exc pe cele avansate la secretie, ureaplasma, Papanicolau, care mi-au iesit intre limitele normale.
Sunt in z 17, am in zilele 8, 10, 12, 14, 16, mai in continuare tot asa... dar ma bucur ca de data asta a fost neplanificat...azi-noapte de ex am adormit la TV, cu gandul ca ar fi trebut, dar mi-era lene etc, stiti cum este, m-am trezit ca se terminase un film si am inceput sa dansez (singura) (nu sunt nebuna, al meu era acolo)...si a sarit pe mine si ...iata deci ca asa a fost sa fie...si nu am ratat nici ieri :))
Temp: z14 36.5, z15 36.6, z16 36.85, z17 36.8 o fi ok?
Credeti ca ar trebui sa ma mai caut si eu...de diverse?

Va dulce, un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Am uitat: din z14 iau Duphaston.

Vadulce, un ingeras care va iub!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Andicule si eu cred ca daca ai avut si petele alea este bine...totusi mi se pare cam mult sa se pozitiveze dupa 30 de minute...l-ai lasat atit in baie si ai mai intrat si tot nu era nimic si abia dupa 30 de min. s-a pozitivat...sau l-ai lasat in baie si ai intrat numai 1 data dupa 30 de minute si aparuse linia...eu zic ca este important de stiut pentru ca la mine cind am ramas s-au pozitivat tirziu testele, deci nu dupa 3 minute cum scrie pe ele, dar oricum pina in 10 minute...ia zi-mi...Ingeras sa stii ca am vorbit cu puiut sa mai apara si alti frati sau surioare de ale lui la fiecare...mi-a zis ca se rezolva!...ai ovulat in ziua 15, deci ai prins la tanc momentul..intrebare spermograma sotului este ok? Tu ti-ai facut clamydia, TPC?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica

Mergi la inceput