Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 11
ingeras26a spune:
Cata, nu am facut nimic in afara de ce ti-am spus: ureaplasma, care este ok, papanic, ok si ma mai uit pe analize sa-ti mai zic...
unde pot sa fac clamydia si TPC si ce sunt? Nu si-a facut spermograma pt ca deocamdata el nu este ingrijorat s nu as vrea sa il fortez...toate la timpul lor, poate nici nu o sa fie nevoie! ce sa fac, sper si eu!
pupa bb din burtica! si multumesc!
princess spune:
Fetelor dragutelor , m-am bagat si eu de ieri aici intre voi pt. ca va citesc de 6 luni de zile si traiesc alaturi de voi si bucuriile si necazurile !In plus , mi se pare un climat cald si prietenos . Vad ca pana acum nu mi-a raspuns nimeni la problema mea! Va rog frumos , dati-mi si mie o parere!
Mishulina, multumesc pt. urarea de bun venit!Te admir mult pt. ca esti o luptatoare si daca ai trecut prin atatea , nu are cum sa nu fie bine !Lupta in continuare pt. ca merita!
Succes in continuare tuturor!
andicu spune:
Cata, l-am lasat acolo si n-am mai intrat decat dupa vreo 20 min daca stau sa ma gandesc mai bine si dupa ceas;in baie nu erau aburi, geamul era deschis,eram si cam adormita,ca m-am trezit brusc (ca faceam pe mine
) si a trebuit sa-mi iau intai temp. si pe urma sa ma duc... o sa ma duc sa-mi cumpar si un Clear Blue, da ma gandesc sa-l fac maine. Azi o sa mai astept sa vad daca vin rushii.
Irina, sa stii ca eu am avut 3 zile la rand temp. 36.5 inainte sa-mi creasca la 36.8,inclusiv in ziua ovulatiei.Asa ca nu sunt temperaturi mici!stai linistita si fii pe faza la
!
Ingerash, bravo tie, sa stii ca asa s eface un bebe,fara stress! asteptam test pozitiv peste vreo 10 zile !![]()
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Laura Ioana spune:
Sotul unei prietene si-a facut spermograma si a iesit nasoala (putini
si puturosi pe deasupra), iar doctorita lor i-a dat sa ia pregnyl(lui). Mi se pare ciudat; asta nu se da doar fetelor?
fetele
Laura
Mishulina spune:
Buna fetelor,azi astept vesti bune,ca de proaste m-am saturat!
Asa ca Andicule in tine imi e nadejdea ca "semne bune fata are"...Daca mai faci un test tine-ne la curent! Eu cred ca s-a prins ceva acolo,nu degeaba aparea liniuta aia....
Irinuca,Costi, voi cand faceti test?
Laura Ioana si Princess multumesc
,nici nu stiti ce bine prinde acum o vorba buna ca pendulez intre speranta si dezamagire si nu stiu cate putere mai am sa o tot iau de la capat!Asa ca imi prinde bine si mie un tinut de manuta...
Va
pe toate,fara exceptie!
Ina
lala_1 spune:
Ma adesez voua deoarece consider ca sunteti cele mai in masura sa-mi raspundeti, fiind experte in ovulatie, temp...etc.
Este posibil sa am ovulatie dar sa nu apara "albusul de ou"?
Eu luna aceasta am oprit anticoncept. pe care le-am luat 2 luni dupa ce in februarie 2005 am facut laparo (a trebuit sa iau antibiotice).
Luna aceasta, recunosc nu mi-am luat temp, dar am analizat secretia si nici urma de albus, mentionez ca acum sunt in a 22 a zi a CM si tot sper si eu cu disperare sa fie bebe...
Ce parere aveti?
Pupici. Lala
utocatalina spune:
Ingeras clamydia se face la Medicover...din secretia am facut-o eu...trebuie sa iasa negativa ca asta da sterilitate daca iese pozitiv tratament..TPC este testul postcoital si se face in perioada fertila la maximum 8 ore de la contact ...trebuie sa iasa pozitiv...daca iese negativ nu e bine ca trebe ISA (inseminare arificiala)Laura am auzi ca pregnylul se face si la barbati, dar nu stiu sigur! Totusi tot pe dc am citi ceva..Andicu eu zic ca e bine...nu lua Clear Blue ca nu merita...ia Diaspot sau Dr. Sigur...ca merita si se vede bine a2-a linie!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
andicu spune:
Lala, bine ai venit si sper sa te muti repede la
!sa stii ca si mie mi-e foarte greu sa-mi dau seama daca secretia e apoasa sau albus de ou, mie un ami s-a parut tot timpul ca a fost apoasa, inclusiv la ovulatie, asa ca nu e obligatoriu, cred eu.
Fetelor, exact cand ma gandeam sa dau o fuga sa iau un test mai bun,a inceput o ploaie!!...of, si m-a mai luat si cu emotii ca daca e ceva de bine, maine e ultima zi cand e doctorita mea la cabinet, ca pe urma lipseste 1 luna!
Ingerash,eu zic sa faci si Chlamydia, ca eu de la asta am patit-o,infertilitate da sigur, mai grav e ca daca o ai, poti sa dai sintr-o sarcina extrauterina, ca la mine!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png