Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Lala eu am luat anticonceptionale 6 ani...cind am oprit citeva luni nu am avut secretie egg sau watery...poate si la tine luna asta este la fel..cine stie? Oricum poti ramine gravida si fara mucusul adecvat, desi
alunca mai bine daca au si mucus fetil..succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
tumpi spune:
cel mai concludent Chlamydia se face din secretie is daca esti din Bucuresti poti face la Instit.Cantacuzino sau la Babes sau mai e un lab undeva pe la p-ta Dorobanti, dar nu stiu acum exact adresa(eu mi-am facut acolo cele mai concludente analize, inclusiv cele sa vad la ce medicamente este imun corpul meu).
Cata, te contrazic, intervalul de timp in care se face TPC-ul este de min 8 ore max 12(eu am facut la 9 ore de la contact).Eu prima data am fost la un interbal pana in 8 ore si saracii nu aveau cum sa ajunga asa de repede la destinatie.Pe biletele de analiza iti scrie care este intervalul de timp.
Ingerase, chiar daca pt barbati este stresant este bine de eliminat cauza la ei si apoi chiar ca stau linistiti, defapt si tu si el.
Bafta tuturor.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lala_1 spune:
[Sunteti minunate, TOATE! Ce ne-am face daca nu ar exista forumul acesta unde gasim sprijin si incurajari in orice moment?
Andicu, sper din tot sufletul sa ne aduci vesti bune!
Multumesc mult ptr. raspunsuri si sa stiti ca desi nu scriu prea des sunt alaturi de voi, citindu-va cand pot(la mine la serviciu s-a cam pus restrictie la internet si sunt urmarite siturile pe unde ne ducem ..iar acasa, in urma renovarii, nu am mai gasit loc ptr calculator
).

Lala
iepurila spune:
Salutari si de la mine
Lala bun venit si repede plecat. Nu pot sa-ti raspund la intrebare pt ca niciodata nu am inteles cum e cu mucusul si am abandonat sa-l analizez.
Andicu mai ploua? Sa stii ca si eu am toata increderea ca acolo la tine in burtica e un mic strumf. Sa nu ne tii prea mult in suspans cu testul, ca eu una chiar am nevoie de vestea asta.
Mishulica mica, n-ai voieeeeeeee. Da-mi un zambet. Te pup.
Cata sper ca te simti mai bine ca ieri. Ai grija de tine si de puiut.
Va pup pe toate
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Costi spune:
quote:
Originally posted by Mishulina
Buna fetelor,azi astept vesti bune,ca de proaste m-am saturat!
Asa ca Andicule in tine imi e nadejdea ca "semne bune fata are"...Daca mai faci un test tine-ne la curent! Eu cred ca s-a prins ceva acolo,nu degeaba aparea liniuta aia....
Irinuca,Costi, voi cand faceti test?
Laura Ioana si Princess multumesc,nici nu stiti ce bine prinde acum o vorba buna ca pendulez intre speranta si dezamagire si nu stiu cate putere mai am sa o tot iau de la capat!Asa ca imi prinde bine si mie un tinut de manuta...
Vape toate,fara exceptie!
Ina
Eu l-as face si azi dar...joi (2 iunie) am facut pregnyl. Tu ce parere ai, cred ca voi face ca catalina dupa 11 zile.
Elena
utocatalina spune:
Tumpi nu sunt medic, dar Moisa asa mi-a zis si ea este
...Ingeras in alta ordine de idei pe mine si pe prietena mea ne-a chemat la TPC la 4 ore de la contact!
Iepurica te pupic si nu uita sa te "iepuresti" zilele astea!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
Mishulina spune:
Special pentru Iepurica,un
de la mine...E bine? Desi e cam "umbrit"...Tu ce faci,cum mai stai?
Costi pui, eu zic ca e cam devreme,nu ai decat o saptamana si o zi,lasa sa treaca macar 10...cam pe luni ar fi bine zic eu....
Cate un pupic ptr. fiecare! 
Ina
andicu spune:
Costi, si mie mi s-a spus ca pregnylul de 5000 ui se elimina de-abia dupa vreo 10 zile !mai asteapta pana intr-a 11a macar!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
ingeras26a spune:
Feteloooor! ajutooooor: 4, 8 sau 12? pt Clamydia...oricum, ramane sa fac luna viitoare si va anunt!
Sar'na tuturor, sunteti scumpe rau.
Pregnyl este recomandat de Dr., sau faceti si fara sa va spuna?
Pupicei, un ingeras care va iub!
tumpi spune:
ingerasa, diseara iti zic sigur fiinca ma uit pe buletinul de analiza
quote:
Originally posted by ingeras26a
Feteloooor! ajutooooor: 4, 8 sau 12? pt Clamydia...oricum, ramane sa fac luna viitoare si va anunt!
Sar'na tuturor, sunteti scumpe rau.
Pregnyl este recomandat de Dr., sau faceti si fara sa va spuna?
Pupicei, un ingeras care va iub!
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

,nici nu stiti ce bine prinde acum o vorba buna ca pendulez intre speranta si dezamagire si nu stiu cate putere mai am sa o tot iau de la capat!Asa ca imi prinde bine si mie un tinut de manuta...