Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 36
Raspunsuri - Pagina 9
thea_m spune:
Carmen nu ai de ce sa iti ceri scuze si mie mi se intampla sa fac confuzii! Ovestin-ul mi-a fost prescris in zilele 10-21, dupa ce luasem Clostilbegyt in zilele 5-9, la un CM de 28 zile.
Teodora
Mishulina spune:
Dragele mele,multumesc mult de incurajari! Nu pot da va spun ce e acum in sufletul meu...2 zile am fost si eu fericita si increzatoare! Si acum..
Dar nu stiu cum,dupa fiecare "palma" de-asta imi vine sa ma scutur si sa o iau de la capat (cu furie si disperare in ultima vreme,ca nu mai pot....). In fine..dr. zice "sa tragem tare"
weekendul asta sa profitam de situatie ca dupa Hsg si perfuzii sansele se dubleaza...Numai ca nu stiu daca nu va fi cam tarziu...
Catalina,Andicule,nu renunt eu asa usor la visul meu ca fara el ce m-as face,in ce as mai crede si pentru ce m-as mai lupta? Numai ca drumul meu nu e drept si neted ci mai intortochiat decat trompita mea....
Teodora asa e,in alta situatie nu m-as fi dat inlaturi de la o laparo dar in ultima vreme am aflat ca la mine sa obtin o sarcina nu e totul ,mai trebuie sa fiu in stare si sa o duc...Ori asta e o mare problema!
Carmen.cita ,parca m-as da in barci! Cu atatea suisuri si coborasuri am ametit de tot! Trebuie sa fiu curajoasa, ca la plecarea din spital toti mi-au zis ca trebuie sa fi avut ceva efect hsg+ perfuzii...
Prednisonul mi l-a dat ca antiinflamator...Stiu ca e antireumatic, si eu m-am mirat,dar poate are efect asupra aderentelor alea nenorocite!
Iepurila nu ma las..Chiar daca nu se intampla nimic luna asta (si sincer,nu stiu ce sanse sunt..),luna viitoare am eu un "plan de atac" ,ca deja ma enerveaza situatia asta...Da' chiar nu se mai termina odata cu asatea socuri si "palme"? 
Ina
nicol78 spune:
Salutare fetelor, ma mut si eu aici la voi
pentru o perioda. Vin de la tratamente naturiste
pentru ca l-am terminat si acum fac stimulare ovariana cu Ovamit din ziua 2 pana in ziua 6. De fapt tocmai le-am terminat ieri.
A mai luat cineva de pe aici Ovamit? Daca da, ce reactii negative a avut. La mine am observat ca aveam asa niste valuri de caldura de genul celor care le au femeile la menopauza.
Doamne ajuta!
Costi spune:
Fetelor cind fac test de sarcina? Am facut pregnyl joia trecuta, de 5000u.
54 -zile amenoree- rezultatul stimularii cu clomifen.
Elena
Carmen.cita spune:
Si eu tot joi am facut pregnylul! Eu vreau sa 'stric' primul test miercuri pe 15 iunie (z.11 DPO). Dupa 13 zile pregnylul de 5000 u.i. este eliminat din organism.
COSTI, tu ai ceva simptome?
Stiu ca este mult prea devreme, dar eu nu am deloc...![]()
utocatalina spune:
Costi si Carmen.cita eu am facut primul test de sarcinain ziua 11 de DPO, dupa pregnyl de 5000 u.i si a iesit pozitiv clar...asta va doresc si voua....Succes! Eu sunt bine, ieri am avut emotii mari ca m-am simtit rau cred ca de la bila si de la o raceala..am avut si nitica febra si m-am temut pentru bebe...m-am speriat foarte rau...l-am sunat pe doctor, pe T, dar nu mi-a dat voie sa iau nimic iar azi vad ca sunt bine..am temp. orala 37.1, dar oricum nu este o temp. mare mai ales in sarcina, cum sunt eu...Doamne ajuta sa fie si bebe bine, ca cele mai mari emotii pentru el le am!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
Catalina spune:
Si eu am luat Ova-mit. Doua luni cate una seara si nu a avut nici un efect (amenoree nu am avut pentru ca, de indata ce a vazut ca nu e ovulatie, doctora mi-a dat duphaston). Luna aceasta am luat din ziua 2 in ziua 6 si fac menogon (ca se pare ca ova-mitul simplu a fost apa de ploaie).
Catalina
Costi spune:
quote:
Originally posted by Carmen.cita
Si eu tot joi am facut pregnylul! Eu vreau sa 'stric' primul test miercuri pe 15 iunie (z.11 DPO). Dupa 13 zile pregnylul de 5000 u.i. este eliminat din organism.
COSTI, tu ai ceva simptome?Stiu ca este mult prea devreme, dar eu nu am deloc...
Nici eu nu am semne, nici chiar sinii nu ma dor care ma dureau in mod normal imediat dupa ovulatie si asta in fiecare luna fara exceptii, dar parca sunt mai umflati.
Elena
thea_m spune:
Catalina citeam ce ai scris la "alerta menogon" si vroiam sa te intreb de unde stie dr.Neamtu ca sunt chisturi si nu foliculi? Ti-a facut luna trecuta eco dupa ovulatie sa vada daca s-au spart foliculii sau nu, a vazut atunci ca erau deja chisturi? Ca daca nu ti-a facut, atunci in ziua 9 aia sunt foliculi si inca unii frumosi. Si nu era prea mare cel de 27/23, poate ai ovulatia mai devreme de ziua 14. In ziua 11 si eu aveam un folicul ( si era folicul nu chist) de 29/25. Succes azi la eco.
Teodora
Irina71 spune:
Neata fetele
E a 5-a zi cand temperatura bazala (luata vaginal) este 36.5 !! Ati mai pomenit asa ceva ? Am crezut ca s-a intepenit termometrul si l-am pus la subrat, dar acolo ... 35.2 ! Ce-o fi cu temperaturile astea de sarpe ?? Nu mai inteleg nimic, te pomenesti ca nu stiu sa-l pun cum trebuie ....
Cat de adanc trebuie introdus in vagin ? Ca io il bag cam 3 cm
e din ala special, cu un capat alungit, digital.
Micha, nu mai zici nimic ?
Andicuuuuu !! Hai cu testul ala pozitiv, sa am si eu o veste buna pe ziua de azi !
Uite galerie : 

Irina. 
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png