Aspirante optimiste (138)
Raspunsuri - Pagina 7
lauricipani spune:
Fetele mele iubite, va multzumesc din suflet pentru urari! Adevarul este ca sunt cam speriata, ma gandesc oare de data asta o sa fie bine??? Sper din tot sufletul.
Abea mi-am intzepat in popou Gravibinonul....maaaama ce doarreee!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
adya spune:
Felicitari!!!!!!!!
Sa ai un bb sanatos si o sarcina usoara.
Ne luam si noi dupa tine....
Pupici
flori76 spune:
Laurici,felicitari 

Sa ai grija de tine si de fetitza ta si asa sa faci:sa nu mai vii la aspirante decat in vizita!!!!
Te pup dulce 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Laura Ioana spune:
Intr-o fuga am venit de la servici si m-am pus la calc sa vad vestea cea mare. Laurici, felicitari. Sa te-ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine si sa ai o fetita mumoasa si sanatoasa.
Laura
tumpi spune:
Felicitari Laura, sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu fetita mult asteptata.Ai grija de voi.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
MirelaV spune:
Laurici, felicitari si sa dea Dzeu sa fie cum vrei tu! si daca poti..ia-ma si pe mine..ca io vin ![]()
o
ptr tine si bebelina
MirelaV
pupicei pe burticei
lauricipani spune:
Dragele mele MirelaV, tumpi, adya, irinacodrina, Madyn, Sorina, flori 76, Cata, Laura Ioana si toate celelalte
VA MULTZUMESC PENTRU URARI!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Androix spune:
Laurici, de data asta o faci!
Bafta multa si sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
andicu spune:
Bravo, Laurici 

! In sfarsit cu vestea!pai dupa atata asteptare,trebuia sa fie vestea buna!!!!
Sa fii sanatoasa si sa dea D-zeu sa se termine cu bine!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Lory2004 spune:
Laurici ma bucur mult pentru tine. Iti doresc ca de data asta sa fie bine...... sarcina usoara si sa fie .........FETITA.....
Pupici la toate aspirantele optimiste
Lory si baietelul din burtik 34s
PS: Sorinache ce mancarica buna ai mai facut???

Ardit un
mare mare pentru tine