Aspirante optimiste (138)
Raspunsuri - Pagina 6
ilenya spune:
quote:
Originally posted by andicu
De urheaplasma si micoplasma nu stiu, dar vroiam si eu sa le fac, si ma intreb;daca fac din sange si ies negative o mai fi nevoie si din secretie ? dar ptr listeria, si lupus, cum se fac?din sange ?
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Pupici pt. toate fetele! Va citesc, dar nu prea am timp sa scriu.
Asadar, la obiect:
-clamydia, ureaplasma si mycoplasma se fac din secretie respectind urmatoarele conditii: fara contact sex si dusuri vaginale cu 2 zile inainte;
- listeria se face din singe. Cei de la Medsana se lauda cu nu stiu ce kit grozav pt. listeria, dar costa o gramada de bani.
Eu am facut sapt. trecuta toate analizele la Sanador, inclusiv PAP. (mediu ca pret, mai jos decit Medsana). Nu au pagina web, trebuie sa sunati ca sa aflati preturile, iar eu nu am acum la mine nr. de tel.Sorry.

Ilenya
lauricipani spune:
Fetele frumoasele, I am back! si cu vesti bune!!!
Totul este OK, echo mi-a facut numai abdominala pentru ca, zice ea, nu este deloc indicat sa fac intravaginala cand eu am probleme cu implantarea!!!!Asta este in fapt problema mea la care inca nu am un raspuns.
Mi-a dat Duphaston 2/zi, Gravibinon o fiola la 5 zile si Vitamina e.
Plus NoSpa si Scobutil.
Pana la noi vesti ...va saluta Laurici
!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Catrinel_17 spune:
Laurici, senzational!!!
Ma bucur mult pentru tine, esti o luptatoare adevarata!!
Felicitari si muuulta sanatate!!
cu muuult drag,
C
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Sorina7 spune:
Laurici, sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina cu bine la termen, sa nasti o fetitza sanatoasa, voioasa si frumoasa ca mamica ei ! Felicitari ! 

...si poate imi zici si mie cum se face...

lauricipani spune:
Mercic fetele! Si voi sa fiti sanatoase si cat mai repede gravidutze!!! Va iau io dupa mine la gravidutze si...sper sa nu ma mai intorc inapoi la aspirante decat in vizita!!!
Catrinel, Sorinache (stiu ca-ti datorez nishte explicatii
)

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
utocatalina spune:
Laurici..felicitari din suflet...stiam eu ca te-am prins bine de mina...hopa si tu la burtoase...sa ai grija de tine si de burticul cel pretios...te pupic!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
7+
Simburica
dandana spune:
LAURICI, nu mai veneai odata!
pup mamica cu burtica mica dar va fi mare!
fata scumpa, pumnii stransi ii tinem toate, tu ai grija de samburel ca-i al nostru al tuturor!
irinacodrina spune:
Laurici, felicitari!!!!
Sa dea Domnul sa mearga totul bine, si peste vreo 9 luni sa nasti o fetita superba, sanatoasa si desteapta! Si daca o fi tot baiat... sa iti mai dea Domnul si o fetita dupa aia...
Fetelor, am impresia ca in sfasit (63 zile) imi vine Cm... 63 zile de la ultima incercare... atunci a fost o zi cu sangerare mica... si inca cateva zile cu spotting. Ultimul CM adevarat a fost pe 8 martie.
Va pup