Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ei Floriii,doamne fere cum sa ma supar!nici eu nu stiu daca as putea sa fac asta,dar ziceam doar ca ei nu se gandesc adik si la noi!ca putea sa ma intrebe,tu ce zici,ai face chestia asta?el nu clar,fara sa ma intrebe ce parere am si eu

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu n-am cu cine sa ma cert ,ca Cezar nici nu a apucat sa ma intrebe ce parere am,i-am zis eu repede ca nu as face

Fetele,chiar nu mai stiti nimic de Alexa Ioana?

Pupici

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mai fetelor chlamidia se face si din secretia vaginala si din sange?
Mycoplasma se ureaplasma se face doar din secretie?

Aveti habar cam cat costa analizele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

sa mor io daca mai pot sa fac ceva pana vine laurici! vreau fetita asta mai dihai decat sa ... glumesc

tumpi, multam dar nu stiu cine e marina
oricum, sper sa o prind pe medica la o discutie mai prelunga

imi pare rau de tpc-ul tau. la mine pe foicica scrie nr.spz/cimp (x20)=20 {25%A, 25%B, 50%D}
cred ca A si B sunt importanti dar 20 sa fie chiar numarul lor ????

ph e 7 asa ca eu cred ca e de bine
filanta de 6cm oare ce o fi?

pe asta am rezolvat-o! mai am un cui mare de tot

stie cineva cam cat traieste ovulul? ca am auzit tot felul, de la 8h pana la 24H

valentina, cred ca mureai de drag! vorbeste des cu tine dormind?

arditel, ce pasta de dinti folosesti tu mama draga caci al meu a primit niste homeopate pt durere de spate ?!?! si acum trebuie sa-i caut pasta de dinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Chlamydia se face si din secretei, si din sange, dar mai bine o faci din secretie. Celelelte doua se fac numai din secretie. Pe mine, la Ploiesti m-au costat in jur de 1.000.000 toate trei, din secretie.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Toate trei se pot face si din sange si din secretie, dar sunt mai concludente cele din secretie.
Preturile difera de la cabinet la cabinet,ca ex te poti uita pe site la www.medsana.ro

Bafta multa.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

dana, Marina este unul dintre moderatori, o gasesti pe la parintii intreaba, parintii raspund, timite-i un PM.
Cred ca dr. iti raspunde la tot ce o intrebi, cu mine tot timpul a stat si mi-a explicat tot ce am intrebat-o, asta mi-a placut la ea ca are rabdare si sta si-ti explica si nu e expeditiva.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

dandanutza pasta de dinti cu echinaceea, nu mai stiu unde e facuta, gasesti la farmacia homeopata de langa amzei, eu folosesc acum cu aroma de capsuni pentru copii

asi uite vezi in josul paginii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31121&whichpage=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Asi, de chlamydia stiu sa-ti spun ca am facut si eu, poti face intai din sange si daca-ti iese negativ, ca nu mai e nevoie sa faci si din secretie; daca-ti iese pozitiv in sange, trebuie sa faci si din secretie ca sa vezi daca mai exista local sau ai avut-o si ai scapat(ceea ce e greu de crezut, ca trece numai cu trat. cu antibiotice destul de tari).
De urheaplasma si micoplasma nu stiu, dar vroiam si eu sa le fac, si ma intreb;daca fac din sange si ies negative o mai fi nevoie si din secretie ? dar ptr listeria, si lupus, cum se fac?din sange ?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc fetelor!
Sper sa ajung saptamana viitoare sa le fac.

Mergi la inceput