Aspirante optimiste (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..iubitele...e clar ca e ceva de la vreme ptr ca eu azi am reusit sa dorm toata ziua, cu exceptia a 2h cat am fost plecata pana la serviciu! si eu sunt cu fundu-n sus dar se pare ca nu am cu cine ma certa si poate ca-i mai bine
azi m-a durut toata ziua capu'...abia astept ziua de joi sa scap de fire si sa zbor din bucuresti.,..direct de la spital
pupicei

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana sa stii ca nu esti singura cu astfel de probleme. Si al meu daca il apuca imi vine sa imi iau bagajele si sa ma duc unde vad cu ochii. Chiar asa: are inca minte de copil si se cearta ca si copiii(sa aiba neaparat ultimul cuvant) Dar tot mi-e drag (uneori )
Mai, Laurici, da' stiu ca ai o rabdare!!!!!!!! Eu tot intru si citesc mesajele doar, doar ne dai o veste... si tu ne spui ca mai astepti!!!!!!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata tuturor!
Laurici tin pumnii!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata frumoaselor!
Hai ca azi la ora 2 o sa aflu daca-i alba sau neagra. Pana atunci va pup cu drag

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...ce e linistea asta aici? munciti toate?
adunarea!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,eu nici o veste noua la orizont.Laurici asteptam cu nerabdare raspunsul tau.Danuta fi linistita si gindeste ca uneori tot raul este spre bine.Incearca sa iti pastrezi calmul si sa discutati amindoi.Asa cred ca sunt majoritatea barbatilor se aprind foarte repede,spun ce le vin in minte si (uneori) recunosc ca au gresit si isi retrag cuvintele,dar vorba Laurei sa aiba ei mereu ultimul cuvint.
Pup toate fetele

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ziua buna la fete frumoase!
Ca tot veni vorba de barbati si ideile lor,era aseara pe nus ce post o emisiune despre infertilitate si zicea una ca barbasu nu are prea multisi daca poate ramanesi ii zice dr. ca poate cu sperma de la donator,prin inseminare,alea,alea...la care al meu sare ca ars,ca cum adica,pai ce atunci nu e copilul lui ca el nu l-ar creste,ca daca nu poate asta e nu face copil si gata,etc...am vazut negru in fata ochilorsi am inceput discutiile de aici,i-am zis ca-i un egoist ca se gandeste numai la el,ca la sentimentele lu aia de linga el nu se gandeste..+o gramada de tampenii,nus de ce am rabusnit asa...ma da cand ii vad asa indolenti ma apuca spumele,vor bb da cand e sa faca si ei ceva sau un compromis,nuuu frate,numai noi suntem bune la compromisuri
ne-am culcat cu bot amandoi si azi dimineata tot el,credea ca dorm si ma luat la pupat ca eu sunt iubitelu lui,da sunt cam nebuna,da tot ma iubesteimi venea sa-i zic vreo 2,da nu am vrut sa ma dau de gol ca nu dorm....
ashea,acu ca m-am descarcat,care mai e viata voastra?
Laurici,hai femeie ca mai sunt 2 ore sa vii cu vesti bune,k altfel..aia esti!
Delia,cum merge mama stimularea?
Ioana pe unde imi umblii?

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Ma bag si eu in discutie,ca musca...,ca si eu am deschis o discutie asemanatoare cu al meu, ca ma gandeam eu mai departe asa..,ca daca si trompa ramasa e infundata, si nu se poate desfunda, si daca ajungem la FIV si nu s eprinde nimic,solutia finala ramane sa adoptam un bebe, la care el s-a uitat lung la mine si a zis ca e ok cu toate pana la adoptie, ca el deocamdata nu e pregatit sa accepte asa-ceva. De parca ce simt eu nu conteaza, de parca n-am fi o familie si aici e vorba numai de el ! M-am enervat in sinea mea, dar am zis,hai ,sa nu provoc un scandal, asa aiurea, numai din povesti, ca inca nu e cazul sa ne gandim asa departe.
Ideea e ca toti sunt egoisti , fiecare in felul lui, dar clar in privinta compromisurilor lasa de dorit!
la toate fetele !

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

dragele mele, a trebuit sa ma duc la cluj si de asta nu am mai intrat+ mi s-a bulit calculatriciul, va citesc mai tarzior si va doresc o zi faina

a! si sa va povestesc o vorba din ardeal care m-a distrat kopios: niciodata sa nu mananci pe stomacul gol! ..adica sa iei o palinca ceva inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

fetele

Lauriciule,astept nerabdatoare sa ne dai vesti

Danutza,sper ca esti mai bine azi

Vale,nu vreau sa te supar ca tu esti o dulce ,fiecare cu parerea lui,dar sa stii ca de fiecare data cand am citit de cate un caz de asta eu m-am gandit ca nu as suporta sa fac copil cu sperma de la donator.Adica,daca nu se poate sa avem un copil facut de noi,eu prefer varianta adoptiei.Sper ca nu te-am suparat cu opinia mea,nu?

Pupici si va doresc o zi buna

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput