Aspirante optimiste (138)
Raspunsuri - Pagina 8
Sorina7 spune:
Lory dragutzo, vad ca se apropie marele eveniment !
nastere usoara iti doresc si sa fii sanatoasa si tu si baietelul ! sa ne dai de veste, sa facem chef !...cat despre mancarica ce o fac, asa mai "de pascut", ca e vara si au aparut ierburile...![]()
Anca Wish spune:
Bravo, Laurici, iubita. Ma bucur. Sa dea Dumnezeu ca acum sa ai noroc si sa fie bine.
Stai si tu cumintzica pt ca bebe sa fie bine.
Eram sigura ca reusesti.
Sarcina usoara, mamico.
Tine-ne la curent.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
Ancule dragutzule, sar'na pui de urare. Sper din tot sufletul sa va vad si pe voi la gravidoase cat mai repede.
Si mai sper sa fie bine de data asta! M-am cam saturat sa fug de pe lista aspirantelor ca dupa scurt timp sa ma intorc

.
Hai sa vedem ce-mi rezerva viitorul!
Lory dragutza de tine! Mereu imi aduc aminte de intalnirea aspirantelor la care ne-ai anuntzat ca o sa fi mamika. In seara aia mi s-a rupt tocul de la cizme
.NASTERE USOARA SI BB SANATOS!!!!!!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
zisaCami spune:
Laurici felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si fara probleme de data asta si sa reusesti sa ai in sfarsit fetita mult visata!

Cami
Delia21 spune:
Bravo laurici,sa ma astepti si pe mine,sa fim mamici de martie-aprilie2006.Trebuie sa fii in al 9-lea cer.Dar m-ai speriat cu gravibidonul,cred ca este progesteronul,care se da pt fixarea sarcinii,nu?Este uleios si de asta doare asa rau....of,ca ma apuca frica....
Ce n-as da sa aiba si mandrul meu dulcegarii dintr-astea pentru persoana mea.Cred ca l-as spala si pe picioare,pe bune vorbesc.Oricum azi e prima zi,din 18 mai cand am ajuns acasa la NY si nu ne-am certat deloc
Doamne ajuta!Injectiile merg bine,de maine incep cu 3 pe zi,asa,ca sa ma cumintesc,nu de alta.Si mi le fac singura binenteles,dar ...am totusi noroc ca sunt toate 3 subcutanate si folosesc ac f subtire,ca de insulina.
dana p. spune:
Buna dimineata fetele!!
Laurici, ma bucur pentru tine, sa fii sanatoasa si bebita ta la fel.
Eu ieri n-am putut sa intru pe DC ca am avut un examen de dimineata si mi-am luat liber toata ziua si de acasa n-am intrat ca era sotul meu la calculator si cum noi suntem tot suparati n-am vrut sa-i mai dau inca un motiv de cearta.
Fetelor va multumesc din suflet pentru incurajari , dar nu stiu daca ma mai pot impaca cu el, cred ca in curand o sa am statutul de femeie divortata. Trebuie sa am o discutie serioasa cu el sa vedem ce decizie vom lua,deocamdata suntem cu nervii intinsi la maxim amandoi , stam sa vedem care cedeaza primul sa provoace discutia decisiva.Asta e viata, se pare ca trebuie sa trec prin toata incercarile pana sa ajung sa-mi gasesc intr-adevar fericirea si multumirea sufleteasca.Poate ca ani mei de chinuri vor lua sfarsit si Dumnezeu are grija de mine si-mi va da copilasul mult dorit la momentul potrivit, poate nu mi-a fost dat sa am un copil cu actualul sot si mi-l va da sper intr-o buna zi cu un om care sa merite sa aiba un copil cu mine.
Oricum chiar daca o sa ajung la divort eu tot am sa mai scriu aici pentru ca poate odata si-o data o sa am si eu un bebe chiar daca nu va fi cu actualul sot.
Cred ca am fost putin incoerenta in exprimare dar parca sunt batuta in cap.
Va pupic pe toate si sunt cu sufletul alaturi de voi incontinuare.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
LAURICI, FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! sa ai grija mare de tot de tine si de fetitza ta! Numai bine iti doresc din tot sufletul si sa mai vii in vizita pe la aspirante!
Dana, o sa se rezolve totul. Parerea si sfatul meu, ganditi-va bine de tot inainte sa faceti ceva!Sa nu cumva sa rregretati mai tarziu.
Eu am muncit ieri de mi-au sarit capacele ca nici maar nu am avut timp sa intru sa va scriu cateva randuri.
Va pupic dulce de tot pe toate.
MirelaV spune:
fetele..eu am intrat sa va urez de pe acum week end placut si toate cele. acum vin de la spital unde mi-au scos 2 fire din 3...al 3-lea cica luni ca nu vrea sa se inchida deloc..plus de asta gaurica de la buric vad ca vrea sa imi faca surprize neplacute..
azi plec din Bucuresti pana sambata seara..cu trusa sanitara dupa mine ca vad ca nu se anunta prea roz treaba..
va pupik..si cand ma intorc..sa va gasesc voioase.
MirelaV
pupicei pe burticei
lauricipani spune:
dana p, Georgicule, multzumesc mult pentru urari! Si voi repede dupa mine si sa nu cumva sa credeti ca plec de la aspirante. O sa fiu alaturi de voi tot timpul.
dana p, eu am citit dar m-am abtinut sa dau sfaturi din cauza ca eram intr-o faza mai proasta. Acum insa vin si spun asa : STAI STRAMB SI JUDECA DREPT. Pentru mine motiv de divort este numai cel care afecteaza iremediabil o casnicie si anume "are o amanta sau are un amant". Celelalte chestii... cred ca putem sa trecem peste ele.
Este adevarat ca nu stiu ce s-a intamplat si n-am de unde sa stiu ce simtzi tu insa parerea mea este ca trebuie sa gasesti o cale de reconciliere care sa nu lase urme pe mai departe.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dana p. spune:
Laurici se pare ca ai cam pus punctul pe I si nu cred ca o sa trec peste asta daca nu-mi ofera o explicatie pentru felul lui de a se comporta in ultimul timp.Multumesc de sfat si de incurajari.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas