Mamici/tatici din Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna seara fetelor!

Ma bucur pentru voi ca v-ati distrat la intalneala. Abia acum am reusit si eu sa postez ca eu sunt in pragul pregatirilor de adus pe lume un bb si nu prea am mai avut timp. Am spalat tot la bb, am calcat, am aranjat, am cumparat cam de toate si o sa mai vedem noi pe parcurs. Am fost miercuri la echo si bb a luat in trei sapt. 1kg. La penultimul echo a avut abia 2450g si acum are 3500g semn ca e pregatit sa vina pe lume. E asezat cu capshorul in jos deci ne asteptam la o nastere naturala si sa speram cat mai usoara. Hai sa va zic si eu, fetelor gravidoase, ca eu nu am platit nici un leu de cate ori am facut echo si nici analizele nu le-am platit(o parte din ele le-am facut si la dr Catu ca e gratis acolo cu trimitere de la medic de fam), nimic, numai vitaminele pe care mi le-a prescris dr ginecolog si CA efervescent atat, dar nu am facut testul de toxoplasmoza din nu stiu ce motive (ori din cauza ametitei de medic de fam. care o am) si sa speram ca totul va fi bine. Eu in acest we am incercat sa stau pe acasa ca cine stie cand ma apuca ceva si sa fiu pe pozitii. Asa ca nu era valabil si pentru mine nu-i asa? Imi era dor de voi si cine stie cand ne vom intalni. Am vazut insa pozele si suntetzi tare dragutze.

Zoe77 la ce meci s-a accidentat sotzul tau ca si al meu a fost la un meci de fotbal unde se accidentase unul tare la genunchiul drept. Sper sa nu fi fost sotzul tau. Oricum refacere rapida.

Ati vazut ce dor mi-a fost de voi ca am avut atatea sa va povestesc si nu stiu daca am zis tot ce aveam de zis ca e o ora asa de tarzie ca nu am mai rezistat si mi-am zis <fie ce o fi eu tot intru sa vad ce faceti> , dar sper ca o sa intru mai des daca nu nasc intre timp. Sunt cam emotionata ca asa e la prima nastere, dar stand de vorba cu voi e mai bine.

O seara placuta tuturor. Si ne mai auzim.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

fetelor m-am uitat pe poze, sunteti tare dulci, Sivana mi se pare cunoscuta, in rest nu va stiu da nu-i bai, numa ca iar m-au apucat niste virtejuri la stomac de dor.
noi o sa venim pe la sf. lunii iulie, poate o sa va intalnesc si eu pe viu, va pup si va doresc zile frumoase de vara!
si pta Unirii, vai ce dor mi s-a facut de Timiosra mea draga!

Vio

Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetele,
Luana inca doarme si intru si eu fuguta sa vad ce ati mai postat....
Doris,nu am zis ca suntem sexy,ce naiba?!I-au placut la mandrul meu pozele....Si iti doresc bafta la cumparaturi.Tare greu sa gasesti ceva sa iti placa,dar mai ales sa te prinda.Ca si eu am patit-o:gasesc hainute sa ma incapa,frumoase ca model,culoare,etc...si cand pun pe mine la proba....mancati-as..parca as fi de bogdaproste!Stau ca pe gard!
Mirona,poti sa sti ca ginul tonic are efect "radiant"....Ce ma distreaza!La urmatoarea intalnire nu te las pana nu bei unul,sa vezi ce fain e la gust si ce bine te simti p-orma!
Ii era sotiorului dor....?!Bun!!!!Pai fetelor sa o tinem tot intr-un party,ca si al meu s-a manifestat ca al Mironei si a primit si el cu varf si indesat.....
Amutza,spor la treaba si nastere cat mai usoara!Las' ca nu-i timpul pierdut,ca doar nu plecam de pe aici,asa ca la urmatoarele intalniri te asteptam....A fost tare frumos!
Viorella,pai sa te reintorci sanatoasa in Timisoara si sa vi neaparat la intalniri....Stabilim noi una si pentru iulie...
Fetelor,va pup pe toate si sa aveti saptamana buna.Mai vorbim!
PS.Bai, e luni!Cand faceti propuneri pentru sambata-duminica,ca acusi zboara timpul si ne trezim ca-i vineri?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna dimineata fetelor!

Dupa ce m-am culcat tarziu am reusit datorita sotzului meu sa ma trezesc mai devreme decat de obicei si poate si din cauza emotiilor.
Oanamc asteptam sa vedem cum te-ai distrat la botez. Cu toate ca a fost vremea cam nasoala, dar tot sper ca te-ai distrat din plin. Am o intrebare pentru tine ca tot esti cea mai noua mamica: ce fel de biberon ai luat pt bb si cum l-ai sterilizat?

Fetelor eu v-am visat azi-noapte ca ne-am intalnit la mine acasa si ne chefuiam. Burtika nu o mai aveam si nici bb nu era in vis, poate era cu tata la plimbare.

Ana mersi pentru incurajare, sa speram ca totul va fi bine. Am mai visat ca mi-am pierdut dopul, dar ce ciudat arata. Asa ca poate bb vine mai tarziu un pic.

Fetele dragutzele noi va pupam si mergem sa mai tragem un puiutz de somn cat mai putem sa profitam.

Amutza + bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna dimineata fetele, am revenit si eu aseara de la tara de la socrii.Am vazut pozele si am murit de ciuda....dar las ca n-a intrat timpul in sac....Abia astept sa stabilim data pt. noua intalneala....La sat a fost super nasol ca a plouat si Deian s-a tot mariit, dar asta e l-au vazut si bunicii ceilalti.
Amutza imi dau si eu cu parerea desi intrebarea era cu "adresa"....eu am folosit biberonul primi giorni de la chicco si a fost f.bine, Deian l-a acceptat usor si are fundul detasabil si poti sa-l speli f. bine, spre deosebire de altele. Deian l-a folosit din primele zile de viata, el fiind lenes oricat am incercat sa-i dau sa suga nu a vrut asa ca am pus pompita la lucru timp de 6 luni....apoi am trecut pe lapte praf.Sper ca bb al tau sa nu fie asa..Acum am vazut ca a mai aparut un biberon interesant B free pe care il gasesti la buburuza.com, eu zic ca merita sa-l vezi...are si senzori de temperatura...Cat despre sterilizare eu am fiert biberoanele pana la 1 an iar acum doar le spal.Sper ca te-ai mai lamurit un pic...desi alegerea e grea sunt atatea marci...Daca nu ne mai auzim nastere usoara si un bb sanatos si frumos...
O saptamana placuta si usoara,
Simina si Deian mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neata, fetelor!
Amutza, odihneste-te, mama, cat mai poti...
Iti doresc o nastere usoara...
Mitzuka, data viitoare nu mai ai scuze...te asteptam!
Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru.
Am gasit pe o adresa de net, cartea cu regimul lui Montiac.
As vrea sa ma ajutati, cele care aveti posibilitatea sa listati,are vreo 74 de pagini.
Va platesc hartia, manopera, va tund gratis, fac ce vreti voi.
Eu nu am posibilitatea asta, si nu ma pricep.
Am nevoie urgent caci e tare interesanta si vreau sa incep sa slabesc.
Sper ca ma sustineti si ma ajutati cu cartea.

Va rog!

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

'Neata,

Sunt superbe pozele de la intalnire. Ma oftic de numa', dar tocmai sambata s-a trezit Alex ca vrea s-o vizitam pe finuta noastra, care-i flebetea lui. Are aproape 2 ani si e superba. Din cauza ei, isi doreste Alex fetita. Plus de dimineata am fost sa-mi caut ceva pentru nunta si ciuciu......, n-am gasit nimic, adica pardon, am gasit dar nu m-a incaput. Maine imi iau liber de la lucru si trag o raita prin magazine, sper sa-mi gasesc ceva.

Maine sunt programata la dr. Sper sa fie totul OK cu bb si sa fie tot fetita!

Oana: Cum a fost la botez?

Amutza: De unde ai cumparat lucrusoare pentru bb: patut, cadita, etc.?
Eu am vazut in KAPPA super dragute, am nimerit chiar cand au primit marfa. Ok si ca pret! Abia astept sa cumparam pentru bb. Asteptam confirmarea de la dr , ca sa stim ce si cum! Nastere usoara! Sper ca nu-i prea tarziu......

si ne mai auzim, ca am scapat de sef saptamana asta!

Mary si bb24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello!

Doris, te-as ajuta cu placere, dar la noi la job sunt cam dati naibii astia si nu e voie sa listam in interes propriu ... Fitze peste fitze. Si acasa nu am imprimanta, din pacate.

Amutza, te-am tot intrebat unde si cu cine nasti, dar nu ma bagi in seama Poate de data asta vezi Nici eu nu am dat prea multi bani pana acuma, decat pe eco si prenatale; iar eco nu e scump la dr. meu. Dar analize gratis nu prea se mai fac niciunde, degeaba ai trimitere ... noroc ca nu mai am de facut decat o hemoglobina de control.

Asa deci, golancelor? Ati radiat? Ati radiat ca v-ati "iradiat" . N-aveti voi pic de mila sa faceti pofta la bietii oameni nevinovati si abstinenti! Ce sa facem, riscurile meseriei de mami.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Salutare fetelor.
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu am ajuns la intalnire,dar data viitoare nu mai scapati de mine.
Doris-Alina iti listez eu cartea ca vorba aia am cerneala garla,insa de ce nu o cauti in centru.Eu de acolo de la taraba de langa Modex mi-am luat-o anul trecut.Incearca poate o gasesti daca nu ti-o listez eu cu placere,vorbim si treci pe la mine pe la lucru si ti-o listez.Am tinut si eu regimuyl asta asa ca te pot ajuta si cu sfaturi daca vrei.
Haideti ca va pup si mai vb cat de curand.

Am vazut pozele,sunteti minunate se pare ca v-ati distrat de minune!!!!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

episodu' ciiinci la povesti de timisoara??? si eu unde-am fost bre??
am vazut si intalnireaaa....maaama ce ciuda-mi este.
alina giulia...mumule sa-ti fie rusine ca nu poti si tu sa informezi mamale serioase si ocupate ca mine cu ce se mai petrece pe lumea asta :))
mona salutari de la agigea :)...nu te-am mai vazut de fo 5 ani..sau mai mult.

so, ma bag si eu pe lista de timisoara sa fiu sigura ca nu ratez nici o barfa din zona.
va pup

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput