Mamici/tatici din Timisoara (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Super pozele. Parca sotii s-au inteles cu atata actiune sambata seara. Deci ma inscriu si eu in clubul satisfacutelor de sambata seara. Cred ca ar trebui sa organizam iesiri mai dese daca rezultatul e asa misto.
Sunteti toate fete super si propun sa pregatim intalnirea nr. 3
Nu am reusit sa vad pozele de la Ana!!!
Pentru cele care au ratat intalnirea
Doris, m-ai inveselit ziua ca reteta minune

Scriu mai incolo ca acum nu-mi vad capul de treaba

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

Salut,

Ura am si eu o steluta rosie!

Doris: Unde lucrezi? Am nevoie de freza sambata. Poate ma programez la tine! Si-asa imi esti datoare ca am votat pentru Ines .

Mary si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Gabi, scuze acum am vazut pozele de la Ana. Azi sunt cam , nu stiu de unde mi se trage: de la berea de sambata, de la ... de sambata seara, nu stiu. Hai ca nu mai pedalez pe problema ca ii facem pofta mamicii
Doris, te ajut cu listarea cartii, dar dai si la fata un exemplar?
Mary, felicitari pentru steluta!
Fetele, unde gasesc eu sandale faine, simple si frumoase. Am nevoie de sandalute care merg si la munca (toata ziua) dar si la ceva mai elegant?

Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Buna inca o data pe ziua de azi !

Mitzuka orice parere e binevenita, mersi de raspuns si mai asteptam si alte pareri.

Mary_25 patutz am cumparat de pe Brancoveanu foarte dragutz cu chestii atasate langa el sa poti pune ceva lucrusoare, cu plasa de tantari si cu jucarioare atarnate, cu masa de infasat. Eu l-am luat cu 2.200.000. Am vazut si in Kappa cam tot stilul acesta dar mult mai scump. Caditza inca nu am cumparat.M-am tot uitat dupa caditza cu masa de infasat, dar nu am gasit. Tot in Kappa am vazut o cadita, tot fara masa de infasat, dar din aceea in care poate bb sa stea mai ridicat sa nu se ude pe capshor si in urechiushe. Era la 700.000. Inca nu ne-am hotarat de care sa luam. In Selgros erau numai in forma de pestisor si era cam 200.000 daca imi aduc bine aminte. In rest nu am vazut decat obisnuite sau poate nu am colindat prea mult ca la al meu sotzior nu-i place sa umble prea mult. Hainutze i-am cumparat la bb si eu si mama mea si soacra mea si plus ca am mai si primit. Cosmetice am cumparat din gama Jhonson. Am auzit ca si cele din gama Nivea sunt bune. Le-om incerca noi si pe acelea. De biberoane ma interesam si eu de la fetele care au trecut prin asa ceva.

Gabyrus mii de scuze daca nu te-ma bagat in seama dar am mai spus (nu ami retin la cine) eu nasc la Bega cu cine o fi de garda in acel moment in cazul in care dr meu nu o fi in spital. Nu-l voi chema pentru ca stiu sigur ca nu va veni si e ok si asa. Eu sunt la dr. Preda la Policlinica nr 3 si acolo echo nu se plateste daca ai trimitere de la med. de fam. si nici lama. Imi place de el ca e tare de treaba. Ma duc la el pt ca si mama mea a fost la el cand a fost gravidutza cu mine( cu toate ca nu a nascut cu el) si a fost si operata de fibrom tot de el. La el a mai fost si soacra mea.Asa ca nu scapa asa usor de noi.

Din cate stiu eu ca am facut analize acolo la dr Catu sunt gratuite daca mergi cu trimitere de la med. de fam. in cazul in care lucrezi si platesti CAS-ul. Eu am facut analize de sange, urina, copro si cand am avut ceva in gat. In rest nu stiu ce se mai fac gratuit. Analize am facut gratuit si cand nu am fost insarcinata, pentru lucru. Analiza de sange mi-a facut si dr de fam. si a dus ea la un laborator si tot nu am platit nimic. Acum nu stiu cum e la voi.

Na, v-am scri destul. Cred ca am mai recuperat, nu?

Hei, Polistele (daca tot suntetzi si voi) i-am facut sotzului meu poza cu Olaroiu, ce ziceti de el e un barbat de nota 100,nu-i asa? Poate data viitoare cine stie o sa castigam si noi ceva, ca doar "avem echipa, avem valoare". Daca o sa tina tot asa cu echipa pe care o avem o sa-l ducem si pe bb la fotbal chiar daca e fata.

Va pupam pe toate si va dorim o zi placuta.

Amutza + bb

Mergi la inceput

,

Depinde de cat vrei sa dai pe ele!
In Euro mi-a spus colega mea ca s-a deschis un magazin cu incaltaminte de piele. In acest centru comercial gasesti tot felul: de la unica folosinta pana la super calitate!
La ZUROTIM, pe Alescandri au incaltaminte de piele si modele faine, dar si preturi pe masura.
In rest: AMELI,LIBELULA, LEONARDO, BEGA, TERRA, KAPPA, AURORA.

Mary

Mergi la inceput

Amutza: In KAPPA au primit marfa si am vazut cadita cu masa de infasat, cu vreo 2 rafturi, super faina. Eu am fost sambata.
Multumesc pentru info. Maine sunt libera si merg pe BRANCOVEANU sa vad ce au.

,
Mary si bb 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele,Marius a zis ca ma lasa fara obiectul muncii de dimineata(fara calculator) si ma grabesc sa va mai scriu o data,ca va mai citesc abia poimaine dimineata.
Amutza,ce e bebitzu' tau?Baietel sau fetita?Ca baieteii cica vin mai repede si fetitele mai tarziu de data prognozata(sau invers?!).Si cu cheful de-l faceam la tine.....misto!!!!!...pai poate ca te-ai gandit sa ne inviti pe toate la botez si ai adormit cu gandul asta!Odihna placuta cat mai poti si mai ai timp!
Doris,bai,imi e dor de tine!!!!Toata ziulica alergi pe la magazine....
Cand trebuie sa mergi la nunta verisoarei tale?!Hai ,ca vad ca fetele care nu au venit sambata vor o intalnire No.3....asa ca sper ca esti libera in weekend.Cu carticica ta....sorry,dar eu chiar nu te pot ajuta cu nimic in privinta asta,ca nu am imprimanta...
Gabi,ce zici de fetele care ne admira in poze?Propui intalnirea No.3?Si cum naiba sa nu radiezi dupa 50 de gin?Pai,Gabitza mama,las' ca iese bebitza de la burticuta si o sa radiezi si matalutza!
Mary(felicitari de steluta) si Simina,vorba lui Doris:ati lipsit data asta la "adunare".Data viitoare nu mai aveti nici o scuza!Roxi,e valabil si pentru tine.Va asteptam cu tot dragul .
Cred ca eu sunt cea mai entuziasmata de aici....Hai ca nu am luat-o razna,dar m-am simti asa de bine,minunat....de nu am cuvinte sa va descriu!
Anda,'geaba certi, bre, la Alina-Giulia,ca e fata tare faina....Zau!Puteai matale sa mai treci pe la noi si vedeai colo ditamai anuntul ingrosat cand pe negru,cand pe rosu....Nu-i bai , ca si eu abia astept No.3 si sa vi neaparat ,ca n-o sa-ti para rau!
Silvana,chiar ca sotii astia au fost culmea.....Iar sandalute faine eu am gasit mereu la Ameli,Leonardo sau la Libelula....
Mai fete,va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine....Si ganditi-va la intalnirea urmatoare.Gabi,de la tine e cu propunerea....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana, hai ca ma execut . Dar nu mai stiu cand zice Doris ca are nunta . Vine cineva cu memoria auxiliara?

Pai o propunere a mea ar fi 24 iunie, ca e de Sanziene, da bine sa ne intalnim, ca si asa zice Doris ca suntem faine, nu?

Cine are alte propuneri e invitat la dezbaterea publica.

Silvana, stai linistita, cu pofta "aceea" m-am scos si eu duminica cand a venit sotul acasa ! Pai ce credeati voi? Ca ma opreste pe mine o burta?

Si azi ma dau la o bere fara alcool, macar gustul sa il savurez.

Anda, imediat ma duc sa te trec si pe tine pe lisuta. Si BINE AI VENIT PE LA NOI!

Amutza, merci de info. Si eu tot la Bega, insa cu medicul meu. De Preda stiam si eu ca nu vine. Eu prefer totusi cu al meu; increderea in medic conteaza enorm de mult in acele momente, mai ales ca altcineva cunoscut nu prea va fi langa tine.

Fetelor care ati nascut mai recent, s-a permis prezenta sotului sau a altcuiva cu voi la nastere? Daca da, cum ati facut sa va lase?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Giova, tu cum mai esti?

Totul ok?

Oana, te punem absent! Si nota scazuta pentru ca nu ne pui sa vedem poze

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 32 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Beiiii....disperatelor!!!

Ce mult mai scrieti, ma omorati, nu mai tin pasul cu voi, nici nu mai stiu cui sa raspund mai intai.
Deci, cel mai important: Cine ma ajuta cu listarea cartii?
Ionela Roxana, unde lucrezi?sau unde pot da de tine?
Silvana, daca ai primit PM de la mine, inseamna ca ai vazut adresa si deci te poti apuca de listat, si dupa aceea facem
1 bucata copie xerox si pentru tine.
Daca nu poti spune-mi, poate ma ajuta Ionela.
Gabi, merci ca ai vrut sa ma ajuti...
Eu am nunta verisoarei sambata in 18, iar sambata viitoare, in 25, ii tin ziua la Ines.
Dar, cum spuneai tu, haideti sa ne intalnim vineri, 24 ora aceeasi, propun Pizzeria POLI, au si
gin tonic acolo.

Eu sun sa fac rezervare pe terasa, daca e vreme buna...

Bai, fetelor, stati, ca eu n-am prins faza de la inceput, ce, ma, toate ati primit portie de sambata?
ca eu nu!
Hai ca pe noi care am baut gin si eram radiate, inteleg, dar voi,
de la ce? de la Nesteee?
Eu anunt ca la urmatoarea intalnire, comand 100ml.
Anda, bine ai venit la noi, te asteptam la urmatoarea intalneala, fara anexe!!!

Ana si mie mi-e dor de tine, Radu a zis ca in poza cu noi doua, parca semanam...esti simpatia mea...
Mary, felicitari pentru steluta, asta nu conteaza asa mult, important este ca suntem cele mai tari banatence, ca suntem deja prietene, si asteptam si alte mamici aici.
Oana, bulina neagra de la noi, te intelegem ca ai liber la... dar chiar sa nu mai intri dupa botez, chiar asa mult va iubiti, draga?
Mai lasa omul sa respire... sau ai baut si tu gin tonic la botez si te-ai iradiat!
Mi-e dor de voi ca de gin, de rasetele voastre, de povestile minunate, nu stiu de ce simt ca prieteniile legate virtual, sunt interesante, pana nu de mult nici nu-mi puteam imagina...
Va

Doris si printesa mea, Ines

Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada

Mergi la inceput