Metode elegante de a strange banii la nunta???
Am cautat pe forum si nu am gasit nici un subiect de genul asta, daca s-a mai discutat imi cer scuze dar chiar nu am gasit.
Marea dilema este modul cum vom strange banii la nunta. Ne gandeam sa-i strangem intr-o casuta, mai nou asa e obiceiul, dar cum facem cu plicurile, ca nu vin toti invitatii cu plicul in geanta, sa luam noi plicuri si sa le dam???
Cineva imi spunea cum a facut: cardurile de masa erau in forma de plic si asa se rezolvau 2 probleme, erau cu numele pe ele si la sfarsit invitatii puneau banii in ele.
Voi ce credeti, dati-mi si mie o idee, cum ati facut sau cum veti face la nunta?
Multumesc.
http://compage.totalnet.ro/edy/
Raspunsuri
roxana1974 spune:
Hmm e destul de dificil, dar daca stai sa te gandesti, numai tu, ca mireasa te stresezi de aspectul asta. Fiecare persoana care merge la nunta stie de ce s-a dus asa ca nu trebuie sa te preocupe prea tare problema. Desigur e cam penibil ca imediat dupa taierea tortului sa strige cineva la microfon "pofitit la plicuri" in fine eu ce as face: in cxazul in care vrei sa previi stress-ul unor invitati care au venit fara plic, unul din parinti sa aibe o asemenea rezerva la ei, iar ei care vor intreba, de regula ajung la parinti si astfel rezolvi chestia asta. faza cu cardul in forma de plic e ok si ea. La momentul cand se incepe operatiunea felicitat si cinstit, puteti pune o masa cu pahare de sampanie pentru toti invitatii, langa masuta cu cosuletul frumos decorat cu o fundita sau cutia frumos amenajata sa semene cu o casutza. Invitatii vor veni pe rand sa va felicite, vor lua mai intai un pahar de sampanie, vor lasa plicul in locul corespunzator si veti ciocni si va vor ura toate cele.
Sper sa iasa totul foarte bine pentru tine.
Numai bine,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
niccostea spune:
DJ-ul striga darul???
Dincolo de gluma, normal mi se pare ca fiecare sa-si aduca plicul de acasa (macara atat, nu???) dar pentru uituci... am fost la o nunta la care chiar mirele avea ceva plicuri de rezerva (oare o fi dat si el plicul cu bani?)
Pupici!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
elyanne spune:
Noi am avut la nunta o cutie (ca un fel de urna) imbracata in organza si cu o funda aurie - pentru ca toate decoratiile de la nunta au fost albe cu auriu/galben... si era pusa pe o masa, separat...
Am cumparat si plicuri pe care le-am pus langa cutie.
Am auzit si eu de cardurile cu numele invitatilor care se transforma in plic, dar noi nu am gasit.
Dar prea putini au fost cei care au pus plicul in cutie... marea majoritate ne-au dat noua banii la sfarsit, cand veneau sa-si ia la revedere.
Probabil vroiau sa se asigure ca i-am primit, nu stiu...
Eliana si Elena (23.10.2004)
katle spune:
PLicurile se gasesc tot acolo de unde cumperi invitatiile, sunt o combinatie intre card de masa si plic de bani. Se aseaza de la inceput la masa in locul fiecarei familii (asa cum se procedeaza cu cardurile de masa).
Se depun intr-o casuta sau cutie, care se afla undeva langa masa mirilor si fiecare persoana depune acolo plicul.
Uite plicuri gasesti aici : http://www.invitatii-nunta.ro/plicuri.htm
Catalina
simonam_78 spune:
Eu voi avea o casuta de lemn facuta de iubitel si la sfarsitul nuntii se vor da la fiecare masa plicuri si pixuri. Invitatii isi vor da seama ce sa faca cu ele. Metoda a fost verifica anul trecut la nunta unor prieteni
floricika spune:
Stiu, si la sora mea la fel a fost, dar mie chiar nu mi-a placut. Eu voi face carduri de masa separat si carduri de multumire in forma de plic. Nu stiu daca m-am facut inteleasa
http://photos.yahoo.com/flory1008
AngeliquedeS spune:
Fetelor, eu am facut pe calculator niste plicuri, scrise frumos cu numele fiecarei familii invitate care vor sta pe fiecare masa, asa vor sti si unde sa se aseze si isi vord da seama si la ce servesc plicurile. Au iesit foarte dragute. Am fost la o nunta unde spre dimineata toata lumea cauta disperata plicuri si pixuri si nu mi-a placut....
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
ratusca1977 spune:
Cred ca ideea cu cardurile de masa-plicuri e cea mai buna, sunt si numele scrise pe ele si nu mai alearga lumea dupa plicuri si pixuri. Daca mai aveti si alte idei le astept cu placere.
http://compage.totalnet.ro/edy/
ioana07 spune:
Hmmm...aici parerile sunt cam impartite... Sa le dai plicuri invitatilor...mie sincer mi se pare de prost gust... in nici un caz nu voi proceda in felul asta...
Daca nu le dai...sigur vor fi si cascatzei care nu vor avea in ce sa puna banii si vor umbla ca bezmeticii de colo colo sa fac rost de un plic... Deci...nici asa nu merge...
Probabil ca cea mai eleganta metoda ar fi cea cu cardurile de masa sub forma de plic... Banuiesc...
Insa...aceste carduri, noua ne sunt asigurate din partea restaurantului...si nu cred ca vor fi sub forma de plic... Asa ca... Sa vina nene pregatiti de-acasa cu plicul de la invitatie... Ca si noi la toate nuntile la care am fost l-am avut cu noi in caz de urgenta...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Victoria spune:
Si mie mi s-ar parea penibil sa impart plicuri, ca si cum le-as zice" ati mancat, ati baut, acu platiti!!!!" La noi la nunta ne-au dat plicurile cand au plecat, cineva nu a dat nimic, altii f. putin, altii mai mult, dar nu am stat sa scriu pe plic cine si cat a dat, ca nu de aia am facut nunta...parerea mea..
V.
veni, vidi, Victorie!