Metode elegante de a strange banii la nunta???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

La noi foarte putini au utilizat acea casuta ... majoritatea au venit la noi si ne-au inmanat plicul la plecare. Au mai fost cativa care au dat plicul parintilor (fratii acestora). Multi au venit cu plic de acasa, altii au folosit plicul de la invitatie, altii au folosit chiar invitatia, altii ne-au intrebat daca avem plicuri. Ideea e ca pana la urma totul a iesit bine (chiar daca a iesit altfel decat am planuit).
Ar fi bine sa aveti niste plicuri la voi (in cazul in care cineva va avea nevoie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

hai ca mai apuc sa va spun o vorba, ca am amanat honeymoonu' o zi
noi n-am avut nici cos, nici casuta, nici plicuri si pixuri - ca nu ne-a placut ideea. chiar daca va faceti casuta , o sa vedeti ca oamenii vor vrea sa va inmaneze plicurile personal, ocazie cu care va mai fac o urare-doua. unii ii pun in plicul de la invitatie, altii in plic obisnuit, unii chiar in felicitari pe care va mai scriu cateva randuri, cativa s-au orientat si au cerut la hotel acolo (am vazut ca aveau sigla lor)... unii au venit cu buchete de flori in care erau ascunse plicurile... unii n-au dat nimic, altii mai mult decat era cazu', prea putine plicuri erau semnate si mi se pare normal asa.... important e sa se simta lumea bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Cred ca ideea cu cardurile de masa-plicuri e cea mai buna, sunt si numele scrise pe ele si nu mai alearga lumea dupa plicuri si pixuri. Daca mai aveti si alte idei le astept cu placere.

http://compage.totalnet.ro/edy/

Si mie tot ideea cu cardurile de masa-plicuri mi se pare cea mai buna.Eu asa imi voi face...Iar la sfarsit,nu stiu ,cred ca se vor strange in cosuletul domnisoarei de onoare.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu m-am gandit sa pun in curtea casutei cateva plicuri albe, nescrise, pentru cei care au nevoie

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LadyC spune:

noi vom lua un top de plicuri pe care vom scrie:
"X si Y, va multumim
Familia_"
si le vom pune langa cutia de daruri.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/hypnotic_lady2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Uite ce s-a mai discutat si pe alt subiect:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23588

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_pufy spune:

Deci..am fost la o nunta pe 4 unde a fost exact asa: cardul de masa (unde scrie numele fiecaruia la masa) era si plic (avea o fanta pe interior). Pe card scria Va multumim bla bla...Fam ....Si cand te hotarai sa pleci (ca unii pleaca la 1, altii la 2, la 3 etc) puneai banii in cardul-plic (pe care deja era numele tau) si pe el in casutza. E foarte civilizat,nu te freaca (scuzati expresia) toti de la dans etc atunci cand pleaca,si sa te tot duci cu cate un plic la masa etc.Rezolva problema pixului sau plicului lipsa uitate acasa...Si este pus pe masa de la inceput...nu imparti plicuri cum zicea cineva, ati mancat, ati baut, jos banii...Acum sa stii ca iti convine si ca invitat chestia si e foarte civilizat...oricum dau banii nu?
Si o poveste mai mult sau mai putin relevanta...acum mai multi ani, fratele meu a luat tzeapa cu plicuri in care erau ziare taiate in loc de bani (pe vremea aia venea lumea cu plicul de acasa si unii nu semnau) si nici pana azi nu stim de la cine, doar banuim.
Cardul-plic costa 6.000.Si impusti mai multi iepuri de o data.
Parerea mea...
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by Cata_pufy

Deci..am fost la o nunta pe 4 unde a fost exact asa: cardul de masa (unde scrie numele fiecaruia la masa) era si plic (avea o fanta pe interior). Pe card scria Va multumim bla bla...Fam ....Si cand te hotarai sa pleci (ca unii pleaca la 1, altii la 2, la 3 etc) puneai banii in cardul-plic (pe care deja era numele tau) si pe el in casutza. E foarte civilizat,nu te freaca (scuzati expresia) toti de la dans etc atunci cand pleaca,si sa te tot duci cu cate un plic la masa etc.Rezolva problema pixului sau plicului lipsa uitate acasa...Si este pus pe masa de la inceput...nu imparti plicuri cum zicea cineva, ati mancat, ati baut, jos banii...Acum sa stii ca iti convine si ca invitat chestia si e foarte civilizat...oricum dau banii nu?
Si o poveste mai mult sau mai putin relevanta...acum mai multi ani, fratele meu a luat tzeapa cu plicuri in care erau ziare taiate in loc de bani (pe vremea aia venea lumea cu plicul de acasa si unii nu semnau) si nici pana azi nu stim de la cine, doar banuim.
Cardul-plic costa 6.000.Si impusti mai multi iepuri de o data.
Parerea mea...
Pupici

Cata

Asa voi face si eu pana la urma, e cea mai buna metoda, multumesc

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Si noi am folosit plicurile pe care le-am imprimat o data cu invitatiile si stateau in dreptul fiecarui invitat; asa nu au aparut probleme, ca unii s-au mutat de la masa si cautau la sfarsit plicuri e partea a doua; plicurile le-am pus in cosuletele domnisoarelor de onoare; oricum amrea majoritate ni le-au dat noua in mana si dupa aceea le-am pus in cosulet...nu ne-am stresat prea tare numai la sfarsit cand toata lumea da sa plece si tut tot te pupi..si tot multumesti..cred ca a fost ziua in care m-am "pupacit" cel mai mult

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia_sampetru spune:

Dragele mele,
eu am avut nunta anul trecut,si sincer, mi-a dat cam multa bataie de cap problema asta.Dar, am gasit o casuta , pe care am decorat-o frumos si finut, iar in acoperis avea o nisa, exact ca a o pusculita, unde se puneau plicurile.Plicurile au fost normale, iar la librarie am gasit niste inimioare (^^actipilde^^) pe care le-am lipit eu pe fiecare plic, pe care scria Va Multumim.Si ca sa evit sa se plimbe parintii printre mese cu plicurile si pixurile, dupa taierea tortului,a trecut pe la fiecare masa viitorul album de poze, unde fiecare invitat scria urarile lui, iar in album erau plicurile si un pix. Si am vazut, ca deasemenea, se dau mici cadouri la invitati.Eu am cumparat niste lumanarele micute, cu suport, iar pe cutiuta am scirs ^^Amintire de la nunta nostra. si DAN ^^.In final , cred ca le-a placut ideea si au fost multumiti.

Succes la pregatiri tuturor, si o nunta si o casnicie de vis.

Liv.

Mergi la inceput