Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Auricass,daca faci rost de nr de telefon al medicului homeopat de la sora ta il vreau si eu neaparat,ca de mult caut asa ceva in Bucuresti!
Miro e foarte interesant ce zici tu,si eu ma regasesc in descriere (cu foarte mici exceptii),mi-ar place mult sa primesc pe mail tot materialul!
Pup fetele naturale chiar daca nu mi-a raspuns nimeni si mie la intrebare....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Mishulina scumpa deseara vorbesc cu sora mea la tel. si o sa-i cer nr. de tel si adresa. Cum o sa-l aflu o sa-ti dau de stire tot printr-un mesaj. Si bineinteles o sa-ti dau si numele ei. Sora mea a avut si un fibrom uterin mare cu sarcina si medicii de la Polizu au chiuretat-o...mare necaz. Dar acum din fericire nenorocirea a trecut.Tipa e
Pupici

Mergi la inceput

Iri multam fain. Am intrat pe site-ul recomandat de tine si m-am logat insa cred ca nu am completat prea bine cerintele ca imi arata superficial perioadele din calendar si acum nu stiu cum sa-mi schimb datele acelea de la inceputcu : ziua nasterii, data CM etc. Daca stii te rog sa-mi zici si mie. Acolo am vazut ca este si un Tour guide...pe asta il stiu dar nu stiu cum sa ma intorc la datele mele.
Vreau sa-mi fac si eu album de poze pe acest site dar nu stiu. Cum naiba imi pun si eu pozele[
PuUUp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Mirona ,te rog trimite-mi si mie pe e-mail "pulsatila" .Parca ma descrie pe mine 100%.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetele,
azi nu mi-a mers internetu ... si tare rau a fost fara voi.
Stati sa va pupicesc nitel ... ca tare dor mi-a fost de voi.

Briantis si Mishulina v-am trimis ceea ce mi-am scos eu de pe net despre pulsatilla.
Adi si tu imi esti draga. Eu sunt bine, acum ... ma pregatesc pentru instilatii ... cred ca pe luni, fac si homeopatul si si naturistul in acelasi timp. Doamne ajuta ca luna asta sa am ovulatie.
Mishu daca intrebarea ta era despre imbunatatirile simtite dupa trat. nat. ... ti-am raspuns eu.
Irina de cand cu faza cu cititul prospectelor la tincturi ... citeste fata tot ce prinde despre ceva inainte de a baga in gura. De obicei ... nu mi se intampla sa mi se faca aceeasi observatie de 2 ori.
Am dat o cautare pe google si am gasit ceva interesant ... o lucrare a unui prof. despre acel produs.
Nu. Pastilutele nu aveau prospect.
La faza cu mai multe fete ... si noi tot doua fete suntem la parinti. Eu sunt mai mica ... dar mai al dracului. Cu increderea in mine stau mai prost ... multa vreme m-a ajutat mama, sora ... iar acum sotul.
Nu e vorba ca nu ma descurc si singura ... dar neavand incredere in mine ... primul impuls e de a cere ajutor ... nu de a vedea daca ma descurc si singura. Nasol. Nu e prea tarziu, stiu.
Incerc o schimbare, desi prea multe nu se vad dupa masca de "femeie puternica" pe care o am. Nu par "chiar asa de mula" - dar uneori ... sunt.

Va pupa fata.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jubica

Am aflat nu demult ca are si sotul probleme cu spermograma(normozoospermie),asa ca trebuie sa treaca si el la tratament.

Jubi - acum am vazut mesajul tau.
Lasa omu' in pace! E ok.
Sotul tau nu are nimic. E in regula. Normozoospermie este un diagnostic BUN de spermograma. Nu are rost sa-l supui la chinuri ... chiar si naturiste. daca sta mai prost cu mobilitatea ... incerci ceva zinc, branca ursului ... dar eu zic sa nu-l chinui.

Si sotul meu e catalogat cu acelasi diagnostic.
Uite ce am gasit pe vremea cand cautam eu dupa acest diagnosti:
Normozoospermie 20 - 250 Mio./ml
Oligozoospermie I 10 - 20 Mio./ml
Oligozoospermie II 5.0 - 10 Mio./ml
Oligozoospermie III < 5.0 Mio./ml
Kryptozoospermie < 1.0 Mio./ml
Polyzoospermie > 250 Mio./ml
Asthenozoospermie < 25 % Motilität Grad (a) oder < 50 % Motilität Grad (a+b)
Teratozoospermie < 15 % Spermien mit normaler Morphologie
Oligoasthenoteratozoospermie (OAT) alle drei Variablen sind gestört
Nekrozoospermie nur tote Spermatozoen
Azoospermie keine Spermien im Ejakulat
Aspermie kein Ejakulat

Tu faci cum vrei ... dar eu zic sa-l lasi in pace.
Bafta maine la dr. terapeut. Sa vii cu amanunte.
Si eu aveam dureri de sani in timpul tratamentului. Inainte si dupa ovulatie la cateva zile. Suportabile.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Seara buna fetelor...nu stiu cum merge la voi tratamentul naturist dar eu constat cu fiecare zi ca mucusul cervical pe care il aveam periodic in aceasta luna nu mai apare sau mai bine zis s-a transformat in ceva albicios, branzos. Cred ca este de la crema de galbenele combinata cu argila. Imi mentin igiena locala zilnic iar de irigatii nu mai spun...ca la carte. Sa renunt la argila si crema de galbenele? sunt tare suparata
Pupici feteleor care au rabdare cu mine si nu numai

Mergi la inceput

Aura mama, ... nu te speria. Nu renunta atata timp cat te simti bine.
In timpul tratamentului naturist iti sunt date peste cap toate cele ce le stiai despre corpul tau ... si mucus si temperaturi ... tot.
Le regleaza ... cica.
Nu te speria si mergi mai departe. Eu am renuntat la argila in ultima luna de trat.(a doua luna din 3).
DAR ...eu nu m-am simtit bine de la ea. Tu daca o suporti ... super. De ce sa renunti?
Te pupic si ... hai ... inainte.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna fetele,
De 4 zile am inceput si eu un tratament naturist ( cel postat de Ada ), si anul trecut am facut si ceva tratament homeopat, initial cu Calcareea Phosphorica apoi cu Tuberculinum.
Mishulina, nu sint in masura sa-ti raspund doar dupa 4 zile de tratament dar totusi iti spun ce-am patit. In prima zi am simtit cum lucreaza ovarele la greu si chiar nu-mi venea sa cred, cum numai dupa o zi ? Am facut o prostie mare , am amestecat toate tincturile cu putina apa si le-am dat pe git , abia mai apoi am citit aici la fete ca fiecare tinctura se ia separat si la 5 minute una de alta. Bineinteles incepind cu a 2 zi le-am luat cum trebuie, dar n-am mai simtit ca ovarele " lucreaza ". Dr. T a zis ca dupa tratamentul cu Cetrorelix o sa fac un tratament homeopat ( ma trimite el la cineva ), poti sa-l suni sa-i ceri nr. de telefon . fata.
Mirona, noroc cu tine pe aici ca altfel imi terminam rezerva de ovule daca o tineam tot asa .
Irina, sper sa fie cu ochisori luna asta. olteanca

Mergi la inceput

Buna motzunica. Bine ai venit la topicul nostru - al naturalelor. Ti-am gasit si tie un locsor la noi in listutza.
Da-mi si mie niste detalii despre tratamentul pe care-l urmezi. Cine e Ada? Unde l-a postat? Ne dai si noua un link?

N-am inteles eu ce am avut eu de a face cu rezerva ta ovariana ... dar ma rog ... am inteles doar ca e de bine.

Deci ramane in picioare propunerea mea cu schimbarea de nume a topicului?
Am si eu niste propuneri. va dati si voi cu parerea? Ce ziceti?
La fel: nu uitati ca saptamana viitoare se da strigarea la actualizarea listutzei ... cine se prezinta e ok ... cine nu .... va aparea la foste.
Cam o saptamana zic eu ca ar fi de ajuns pentru a vedea tot natul strigarea mea, ce ziceti?

Propuneri pentru noul nume ... la capitol nou:
1. Discutii despre tratamente naturiste si homeopate. (cam lung)
2. Discutii despre tratamente de orice gen. (cam sec) as vrea ceva hazliu ... ca noi
3. Ce tratamente mai faceti?
4. Discutii despre tratamente naturiste si nu numai ...

Hai mai spuneti si voi.

Miro
My ticker

Mergi la inceput