Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Irina , multumesc pentru urari, mi-ar fi placut sa ne cunostem insa nu cred pt.ca eu sunt la origini valceanca si de zece ani sunt in Craiova iar in afara de sotul meu nu am pe nimeni aici.Chiardaca s-a intamplat ce s-a intamplat noi mergem inainte,continuam cu BU si Maca,cu rugaciuni si multa credinta si foarte important cu incredere in medicul cu care de altfel am si reusit.
Eu am renuntat la tramentul Liviei deoarece nu-mi crestea temperatura dupa ovulatie mai mare de 36,9 si la mine se stie este 36,5 pana in ziua 9-10 apoi incepea sa creasca 11-36,6;12-36,8;13-36,9 si ajunge pana in ziua 25-26 chiar si la 37,1.
Sambata am sa aflu raspuns la parte din analize sa vedem daca gasim o cauza pentru care am pierdut bb, abia astept, insa mi-e si frica totodata sa nu aflu ceva de rau.Cu ocazia asta am s-o intreb pe dra.de la laborator daca-mi recomanda si mie un medic homeopat aici in Craiova, avand in vedere ca pentru ce am eu nu exista nici un fel de tratament.Auricass,Irinuca ma ajutati voi?
Miro, pana sa vin in Craiova parca ma regaseam in descrierea ta, dar dupa zece ani petrecuti intr-un oras printre straini si mai ales olteni , ca sa rezisti trebuie sa fii puternica , sa ai incredere in tine si sa iei taurul de coarne atunci cand situatia ti-o cere.Asa am ajuns sa cred ca ma pot descurca si singura dar totusi fara sotul meu....sunt dependenta de el.
sipentru toate fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aura, vezi ca pe fertility, sus, e o bara gri, cu "Main, Data" ... apesi pe "Data" - Cycle - Change a cycle start date" - si acolo schimbi data ciclului ! Data nasterii nu stiu de unde o poti schimba, dar ce importanta are ? (banuiesc ca ai observat tarziu ca americanii pun luna inaintea zilei, dar anul e tot la sfarsit, deci varsta nu e influentata cu mult. Cand ai introdus datele cred ca ai uitat sa apesi "Save" dupa cateva si de aia nu-ti apar - trebuie sa apesi pe Save de cate ori bagi ceva nou ! Vezi calendarul ? Fa clic (in calendar) pe ziua in care tie nu iti apare nici o data salvata, si introdu acolo ! Sau pur si simplu, vezi ca deasupra calendarului este trecuta data - o poti schimba si de acolo ! Apesi Save si treci mai departe ! Nu uita sa privesti mereu in jos, la grafic. Ori de cate ori vrei sa iti vezi graficul, apesi pe "My Chart".

Si acum, sa nu fiu chiar off-topic : motzunica, si eu stau cam prost cu rezerva ovariana ... cum te-a ajutat Miro ?

Miro, io zic sa se numeasca simplu : "Naturiste si Homeopate". Scurt si cuprinzator.

Pup fetele naturiste.
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Auricass, normal contul de album de aici se primeste cam la o luna de la data inscrierii. S-ar putea sa dureze mai mult pentru ca deocamdata albumele nu functioneaza.
La FF, data nasterii o schimbi din Main/Option-Preferences.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Irina .... SUPER ideea!!!
imi place. Scurt si cuprinzator.
Voi ce ziceti fetelor?
Sa nu fie o surpriza si sa nu ne regasim. hi hi hi

Pup toate naturalele si homeopatele.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Irina,propunerea ta si simplu si la subiect, insa eu cred ca raman deocamdata doar la naturiste,nu stiu daca exista tratament homeopat pentru ce am eu(l-am intrebat pe T.si astept sa-mi raspunda) si doctori homeopati aici in Craiova(binenteles ca am sa intreb si la cabinetul dr.-lui meu sa stiu ce am de facut.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Fetelor ,eu am fost la dr. T. si m-a trimis la homeopat si o sa ma duc si o sa va spun ce si cum a fost .Deocamdata mai aman putin din motive financiare .Oricum e singurul dr care nu mi-a spus ca nu mai e nici o speranta si ca dr . de pana acum si-au cam batut joc de hormonii mei (asa cum aveam si eu impresia ) ,pt. ca mi-au dat tratamente hormonale nu totdeauna justificate .
Va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Bravo Briantis! Ma bucur pentru decizia luata.
Stiam eu ca nu o sa abandonezi lupta.
Pastilele homeopate nu sunt scumpe ... ce e scump ... e prima sedinta. Prima e mai grasa, la mine a fost 500 ca apoi sa fie intre 200 - 300, dar asta o data pe luna. Pastilutele mele au fost 65.000 - si imi ajung pentru 3 luni si ceva.

Asteptam cu drag sa ne dai vesti si sa revii intre noi.
Ai vazut ca ne "schimbam fatza"? Devenim Naturiste si Homeopate.
Va pup pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Fetelor pupici de la Aurici
Multumesc de sfaturi am sa intru azi din nou pe FF sa vedem cum mai sta treaba.
Aseara am fost la un pas sa renunt la tratamentul naturist pt. ca tare aiurea simptome de ovulatie am cum. Din cauza sau poate datorita cremei de galbenele, nici nu stiu cum sa o dau, mucusul meu avea aspect mai mult de "cel al candidozei" decat al unui mucus fertil. Nu stiu... Multumesc Miro de incurajari. De suportat, suport argila nu am sesizat alte simptome...numai ca mi se pare ciudat ca temperatura a ramas tot la 36,8 desi azi ar fi trebuit sa creasca la 36,9. Sa vedem in contiunare.
Cu kamayani nu stiu ce sa fac? Este chiar asa de bun? As putea sa inlocuiesc cu altceva? M-am gandit sa ma axez mai mult pe napraznic.
Pup toate naturistele si homeopatelele. Bai da uei:)) titlul mi se pare simplu si de efect. Cool, ne vedem acolo curand, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Miro ,la dr la care m-a trimis dr T. prima consultatie e in jur de un milion jumate si urmatoarele in jur de 700 de mii ,suma in care am inteles ca intra si remediile.
Pentru ca ma intrebai pe mail ce-am facut cu recursul o sa-ti raspund aici -l-am depus lunea asta ,asteptam sa se stabileasca un termen pentru prima infatisare ,a fost f .greu pana am gasit un avocat care sa se priceapa la adoptii (am gasit unul bun dar costa pe masura ,de aceea ziceam ca nu-mi permit inca sa ma duc la homeopat) .
Ps:am vazut ca va schimbati numele ,va citesc aproape in fiecare zi chiar daca nu prea scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Hello fetele

Briantis, 1.500.000 lei prima consultatie la homeopat ??!! Mi se pare enorm. Eu, ca si Miro, am platit anul trecut 400.000 lei prima consultatie (acum s-a facut 500.000 lei, iar urmatoarele consultatii erau anul trecut 200.000 lei, apoi 250.000 lei, acum una e 300.000 lei. Si nici medicamentele homeopate nu sunt scumpe, poti sa intrebi in orice farmacie de acest gen. In Constanta, la farmacia de unde cumpar eu homeopate, mi s-a intamplat sa ma intrebe "doriti produs romanesc sau de import?" - cele de import (frantuzesti) erau de 3-4 ori mai scumpe. Cele romanesti sunt fabricate la Cluj - eu din alea cer, daca nu imi ofera din prima farmacista !

Aura si Mihaela, daca nu va simtiti bine cu trat. Liviei (cu toate ca am inteles ca, de regula, intai te deregleaza, apoi te regleaza) poate incercati un homeopat - eu nu cunosc in Craiova pe nimeni, dar intrebati-va cunostintele, sau poate ... in Pagini Aurii ?? Zic si eu. NU trebuie sa va luati dupa mine. Eu sunt o fire mai stoica, am vrut si eu sa urmez trat. Liviei, chiar l-am listat - daca m-as fi hotarat sa-l urmez, nu m-as fi speriat de obstacole, am inteles ca e normal sa te simti putin ciudat la inceput, asta inseamna ca trat. lucreaza, nu ? Se spune ca nu e bine sa te opresti inainte de 3 luni. Stiu ca eu nu m-as opri.
Singura chestie care m-a facut sa aleg homeopatia a fost faptul ca, totusi, asa am reusit sa raman insarcinata, dupa 6 luni de tratament.
N-am vrut sa va cert, insa ma gandesc asa : fetele au inceput trat. naturist, acesta provoaca (dupa cum se stie) o "revolutie" in organism, iar ele se sperie si renunta ! Si lasa organismul dat peste cap .... Sa stiti ca si homeopatia presupune un tratament de durata, nu trebuie sa asteptam rezultate imediate. Repet, la mine au avut efect () dupa 6 luni ....

Mihaela, te inteleg perfect, si eu ma simt printre straini in Constanta. Stiu ca Oltenia are 5 judete : Olt, Dolj, Mehedinti, Gorj si .... Valcea. Asa ca tot olteanca erai si inainte Dar la chestia cu sotul ... si eu la fel, nu prea ma descurc fara el, desi incerc din rasputeri. Bine, ca si el e genul prea protector, se teme sa n-o dau in bara daca ma lasa singura. Eu mereu ii spun "ce daca o s-o dau in bara ? din greseli invata omu'"

Pup toate fetele naturiste si homeopate
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput