Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Adi multumesc tare mult pentru sfaturi . O sa le respect intocmai. Exact asa o sa fac, cred ca o sa cumpar capsule de napraznic pentru ca este mai comod avand in vedere ca stau rau cu timpul liber. Sper sa aiba acelasi efect ca si ceaiul. Pana acum am luat napraznic doar pulbere sublingual exact cum scrie in tratament, cu ceaiul de napraznic lasandu-o mai moale. O sa va scriu cum mai stau cu tratamentul. Pupicuri multe pentru niste fete de aur. Sunt norocoasa ca v-am gasit.

Mergi la inceput

Fetelor dragelor, iubitelor, naturalelor, revin acum sa va spun ca subiectul propus de Miro e super fain , mai ales ca inainte sa va gasesc pe voi voiam sa apelez la un tratament homeopat. Cu doctorii nu prea vreau sa dau ochii ca tare neplacute experiente am avut cu ei.
CAt despre homeopatie stiu o doctorita in Bucuresti care mi-a ajutat sora sa ramana insarcinata. Sora mea are 33 de ani si a ramas insarcinata doar prin tratament homeopat. In weekend plec la Pitesti la sora mea si daca vreti o sa va fac rost de nr. ei de telefon.. A avut numai succese privind sarcina cu niste fete care primisera raspuns de la medici cum ca nu vor putea avea copii niciodata. Eu deocamdata raman la naturist pana peste 3 luni apoi om vedea.

IRI pupicuri multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Neata fetele
Miro, m-ai lasat masca ... de unde ai luat descrierea pastilutei pulsatilla ?? Avea prospect sau dintr-o carte ?
Ca io ma incred in homeopata mea, si ma duc la farmacie cu reteta - atat ! Tubuletele de pastile nu au prospect - sau au, si trebuie sa-l cer ??
Zici ca ti se potriveste descrierea ? Ati fost mai multe fete in casa ? Si eu am o sora. Dar e mai mica decat mine (cu un an) si am incercat sa o fac se fie independenta, cand eram mici ma enerva ca se tinea mereu dupa mine.
La mine cred ca descrierea ar fi : "Moare de grija planetei, pasionata de ecologie, politica si sport. Nu are incredere in nimeni, si pretuieste foarte mult libertatea. Dovada suprema de iubire este cand isi face griji pentru tine, dar nu iti da voie sa-ti faci griji pentru ea - vrea sa te protejeze.".
S-o potrivi cu "Phosphorus" - medicamentul pe care trebuie sa-l iau dupa ce imi trece ciclul (mai intai trebuie sa-mi vina)??
As vrea sa gasesc o carte despre homeopatie .....
Pup fetele naturiste !

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Aura, si eu am ramas anul trecut (dupa un an de incercari), tot cu tratament homeopat. Multe pupicuri si de la mine catre tine.
La cele ce am scris mai sus, am o adnotare : prin "nu are incredere in nimeni" am vrut sa spun "nu se bazeaza pe nimeni". Ar fi culmea, de exemplu, sa nu am incredere in parinti ! Dar eu de mica am fost o fire independenta si voluntara. Daca cineva imi oferea ajutorul (nesolicitat!) ma jignea : ce, adica eu nu ma descurc SINGURA ?
Pe cand sora mea era genul "hai si cu mine pe afara, hai sa-mi fac si eu lectiile, etc". Cel mai mult ma enerva noaptea (dormea cu mine) cu "hai si cu mine la WC" bineinteles eu comentam, si ea cica "daca nu vrei, fac in pat si te ud si pe tine " - si ma trezeam, o apucam de manuta, si pe intuneric (eram asa de mici ca nu ajungeam la intrerupator!)o duceam la toaleta .... eeehhhh .... ale tineretii valuri ....
Pe urma am crescut, ea s-a maritat la 19 ani (era exact genul !), iar eu, abia-abia la 32 - din cauza independentei duse la extrem
Si acum sa aflu ca rezerva ovariana e pe sfarsite si ca daca ma maritam si io mai devreme aveam mai mult timp sa incerc la bebe ...
Irina.

Mergi la inceput

Fetelor rasfoiam subiectele deschise si am vazut ca unele fete fac tratament cu polidin la CM. Am uitat sa va spun ca si eu am facut polidin in urma cu 2 luni si am luat 3 zile ampicilina...pentru o anexita mai veche si am inteles ca e ok si pentru a ramane gravidutaAsta ar fi a 3 luna. Voiam sa va intreb daca pot face in continuare polidin daca iau tratamentul naturist? E vreo problema daca le combin? MAi ales ca este si ampicilina inclusa..la toate naturalele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by auricass

Adi multumesc tare mult pentru sfaturi . O sa le respect intocmai. Exact asa o sa fac, cred ca o sa cumpar capsule de napraznic pentru ca este mai comod avand in vedere ca stau rau cu timpul liber. Sper sa aiba acelasi efect ca si ceaiul. Pana acum am luat napraznic doar pulbere sublingual exact cum scrie in tratament, cu ceaiul de napraznic lasandu-o mai moale. O sa va scriu cum mai stau cu tratamentul. Pupicuri multe pentru niste fete de aur. Sunt norocoasa ca v-am gasit.

Auricass, tratamentul include atat napraznicul capsule, cat si CEAI!!! Amandoua trebuie luate. Eu nu beau ceai ca inca nu mi-au crescut suficient plantele si nici din tara nu il pot aduce. Si ceaiul se bea 2 cani pe zi!

Spor la tratament

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Nu stiu ce s-a intamplat cu msg meu. Fetelor voiam sa va intreb daca alturi de tratamentul naturist este bine sa-l continui si pe cel cu polidin si ampicilina 3 zile la CM. Am facut trat. acesta in urma cu 2 luni, asta ar fi a3 a luna, dar luna asta am inceput si trat. naturist. Este rau daca le combin? Ce credeti? Pupici

Mergi la inceput

Aura, eu zic ca nu ar mai fi nevoie de polidin, daca nu ai dureri. Pentru ca tratamentul Liviei contine multe chestii antiinflamatoare si anti-anexita. Pupici
Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Servus fetele,
Eu sunt in ziua 25 CM am iarasi ca luna trecuta dureri de sini de vreo 2 zile....astept rusii.Pe voi v-au durut sinii pe perioada tratamentului?Iata ca au trecut aproape trei luni de tratament.Pe viitor nu stiu ce voi face,daca merg in continuare cu tratamentul Liviei.Maine am o programare la Cluj la un terapeut sirb,care se ocupa cu probleme de infertilitate(o sa merg impreuna cu sotul).Am aflat nu demult ca are si sotul probleme cu spermograma(normozoospermie),asa ca trebuie sa treaca si el la tratament.Despre acest terapeut am aflat aici pe DC la alt subiect(am inteles ca foloseste produse naturiste pe baza de alge marine).O sa va tin la curent cu ceea ce voi face maine.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

fetelor!!!!
adi scuze, iti spun acum LA MULTI ANI!!!! si tot ce-ti doresti
cu tinctura, sa stii ca am inceput doar de 4 zile, dar imbunatatiri am vazut si inainte. oricum ma bucur ca sunteti voi, si sa stii ca am inceput sa recomand si la altii care au aceleasi probleme. in fond, usturoiul nu poate face decat bine. nu?!
mirona ar fi o idee buna cu introducerea homeopatului in titlu.
cand faci strigarea pt. naturiste, spun si eu prezent!
pupici la toate

Mergi la inceput