Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Miro scumpa mea, te rog sa ma crezi ca departe de mine a fost gandul sa te supar in vreun fel. Eu sunt noua pe acest site si habar nu am avut de aceasta polemica aparuta. Eu iau tratamentul Liviei si doar am pus o intrebare: daca pulberea de napraznic se ia 21 de zile sau se continua cu restul tratamentului. Si am primit acel raspuns, pentru care nu m-am suparat. Sunt opinii si trebuie sa le accept. In concluzie daca am suparat intreband iertare.Dar vreau sa fac tratamentul cat mai corect. Multumesc mult pentru sfatul cu capsulele de napraznic. Pupici la nesfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Multumesc Miro,sincera sa fiu am avut parte numai de incurajari si de la sot si de la cei apropiati si mai ales citind DC imi zic mereu sa vad partea buna a lucrurilor.... s-a prins si deci...sunt sanse.Am un f.bun si merg in continuare pe mana lui chiar daca sunt de acord ca nu mi-a dat destule pentru sustinere.
Stepha ,eu luam BU primele 10 zile, apoi intrerupeam si la fiecare monitorizare imi spunea dr.: "ce ovulatie frumoasa ai"... oare ce se vede? ma intrebam eu.In luna in care am ramas am avut pt.prima data doi foliculi mari si eu cred ca erau asa datorita stimularii cu BU.Sunt in astepatrea rezultatelor la analize si...dureaza.
Azi,in ziua 8 temperatura este 36,4 , este cam mica ...sa fie de la Maca? Este prima data cand iau aceste pastile,eu de obicei sunt ceas cu temperaturile, trebuia sa fie cel putin 36,6.Stie cineva?
Pup fetele.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Aurica scumpa, stai linistita ... nu m-am suparat, m-am simtit un pic atacata si am vrut doar sa justific greseala mea de atunci. Atata tot.
Nu m-am suparat, doar ca nu mi-a placut cum ti-a raspuns Irina si o certam nitel.
Irina you ... sper ca nu te-ai suparat.

Mama ... avocat trebuia sa ma fac. Atat de mult am suferit atunci ... ca acum de cate ori vad o fata atacata pe forum ... ma si gasesc sa ii iau apararea. Stiu ca-mi aprind paie singura in cap ... dar asta sunt eu.
va pup.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aoleeeeeeuuuuu !!! Miro, habar n-am avut ca tu ai fost aceea !
Jur ca daca stiam, nu pomeneam despre asta.
Mii de scuze
Dar eu cateodata uit ca sunt fete care nu au acces la internet prea mult timp pe zi, si cred ca toata lumea e ca mine. Eu intai am citit cam toate discutiile ce ma interesau de la arhiva, apoi aici la "Asteptand un ingeras ..." am citit din ianuarie pe la :"Endometru, ovulatie..." si in mai abia am avut curajul sa intru "oficial". Tot de frica sa nu intreb banalitati, care s-au discutat de 1000 ori pe forum. Dar .. eu am timp, si acces la net si de la job, si de acasa !
Asaaaa .... si ce vad azi, pe prima pagina ? Doua subiecte deschise de Aura - unul in care i se adresa Liviei (dar nu se specifica la subiect), si altul, cu napraznicul. Pai mirosea de la o posta a novice. Eram sigura ca va fi ignorata. Si chiar a fost, vreo 4 ore. Pana i-am raspuns eu. Cand am vazut ca mai e si olteanca de-a mea ....poate mesajul a parut rautacios, insa Miro crede-ma ca mi-a fost frica sa nu primeasca din partea Liviei unul si mai dur ! De nenumarate ori ea a avertizat ca nu raspunde fiecareia ce i se nazare sa puna aceeasi intrebare cu alta fata, care a primit raspuns ! In fine, Aura e fata de treaba (din cate mi-am dat seama) , si nu s-a suparat.
Si, sa stii Miro ca desi m-am speriat cand am citit mesajul tau (am crezut ca te-ai suparat), tot m-ai facut sa zambesc cu gura pana la urechi (cred ca, fara sa vrei) cand mi te-am inchipuit ametita cu .... alcool rafinat de marar !!

Mihaela, tu esti cea care a scris la Povesti de succes - ultima pagina ? Of, ce rau imi pare ca nu s-a terminat bine ....
Ma gandesc ca s-ar putea sa te cunosc personal (avem aceeasi varsta si eu sunt tot din Craiova - am locuit in Valea Rosie).
Chiar daca eu urmez tratament homeopat, nu naturist, iti urez si eu "bine ai venit !" si sa te aud ca esti din nou gravi ...
Pupici,
Irina.
P.S. Miro pentru tine

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Feteloooorrrr!!! cat ma bucur ca nu v-ati suparat. pentru voi

Chiar voiam sa mai fac o propunere: ce ziceti de o schimbare a numelui subiectului - sa fie introdus si tratamentul homeopat ... ca multe fete am vazut ca apeleaza la acesta. Si eu ... si eu. De luna asta.
Sau sa se numeasca simplu: Ce tratamente mai facem .... in fine.
Astept sugestii si propuneri.
Daca nu vreti ... nu e nici o problema ... de mine oricum nu scapati ... iau in continuare si naturistul ... si dupa ce oi trece la foste ... tot pe aici imi voi face veacul.
Va pup cu mare drag.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

OK, o sa scriu si aici. Si asa nu trece zi fara sa bag okiu' pe la voi ...
Io de 3 zile am inceput sa iau Foliculinum 9, prescris de homeopata mea pentru cresterea foliculului, spargerea lui si implantarea corespunzatoare. Din pacate luna asta sunt ziua 37, Fertility zice ca am ovulat in ziua 29, dar eu cred ca nu. Am FSH 11,38, ceea ce arata rezerva ovariana pe sfarsite. Deci acum astept sa-mi vina, luna iulie plec in vacanta, abia din august o sa ma monitorizez - deci o sa va tin la curent cu ovulatia mea stimulata homeopat.
Aaaaa ... inca ceva ! Fetele care vor sa urmeze trat. homeopat : schimbam impresii despre tratamentele prescrise de dr. homeopati, da ? Am inteles ca e f.f. periculos sa te tratezi de capul tau, homeopatic. Pentru ca homeopatia trateaza pacientul, nu boala. De aceea doi pacienti cu aceeasi boala pot primi tratamente diferite.
Nu vreau ca vreo fata care ne citeste sa se duca la farmacia homeopata si sa ceara pastilute (de ex, Foliculinum) fara sa-i fi prescris medicul ! Si apoi sa se trezeasca cu chisturi sau mai stiu eu ce, Doamne fereste !
Pup fetele naturiste (si homeopate ),
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Irinuca, deocamdata noi doua ne vorbim despre homeopati ... asta pana sunt si celelalte fete de acord cu schimbarile propuse.
Eu am mai scris despre al meu medicament ... te-am ascultat si nu am luat nimic din ceea ce ti-a prescris tie. Am fost la dr. si mie mi-a dat pentru inceput Pulsatilla.
voiam doar sa va sciu cate cava despre pacientul caruia i se da acest medicament ... pacient in care m-am regasit total:
Pacienta Pulsatilla poate fi intalnita in orice casa cu multe fete: este adolescenta la care totul este schimbator, capricioasa "ca o zi de primavara", rade si plange in acelasi timp, timida si supusa, linistita, afectuoasa dar si iritabila. De cele mai multe ori este blonda cu ochii albastri, roseste usor si are teama de sexul opus, este trista si melancolica, plange usor si poate simti impulsul de a se sinucide (ma iubeste, nu ma iubeste...). Ii place sa fie consolata si uita imediat de toate problemele. Desi are mainile si picioarele reci, nu suporta caldura si simte nevoia de aer proaspat, rece (ii place ca vantul rece sa-i sufle in fata); poate sa aiba frisoane si sa tremure de frig intr-o camera calda. Doua caracteristici ale remediului Pulsatilla sunt ameliorarea la miscare lenta in aer liber si agravarea in repaus. Este remediul care vindeca durerea de cap, ameteala, durerile de dinti, de spate, de genunchi ameliorate la plimbare in aer racoros si uscat. Ea nu suporta deloc umezeala care ii poate declansa colici, diaree mucoasa, reumatism, oprirea ciclului, psoriazis, etc. Poata prezenta rinite acute sau cronice cu stranuturi frecvente si secretie neiritanta, tuse seaca noaptea si productiva ziua, raguseala capricioasa intrand intr-o camera calda, alergie de primavara. Desi are gura uscata setea este absenta si prezinta aversiune pentru lapte, unt, alimente grase (digestia este lenta) si prefera alimente acide, reci. Remediul este indicat la pacienta care sta mult timp culcata seara in pat inainte sa adoarma iar dimineata la trezire poate avea ameteli si un gust amar in gura.

Ce ziceti? Eu ma regasesc total. Mai am vre-o 24 de pagini ... dar nu vi le redau aici. Daca e careva curioasa ... pe mail ... cu placere.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Serj

Buna fetelor!!!

Mirona multumesc pt. sfat, am inceput dupa cum am spus cu tinctura de mugur de zmeura si iau cate 50 picaturi de 2ori/zi, inainte de masa cu 10 min. deci in total sunt 100picaturi/zi. ce spui, este bine asa?
sper ca si pt. tine sa inceapa sa functioneze tratamentul!!!
adi mai intai trebuie sa-ti multumesc de 10000de ori, si sa-ti dea dumnezeu multa sanatate si ce-ti doresti, pt. ca se vad rezultate cu usturoiul!!!! eu am continuat si cu pastiluta de dimineata, dar acum am 1 luna de cand iau usturoi cate 2/zi, si tensiunea mea se vede; adica a ajuns si 129/79, ceea ce demult nu mai vazuzem!!!!
iar cu stressul, am inceput si eu sa gandesc (cum probabil ajungem toate) ca daca este sa fie cand va vrea Dumnezeu.
sa stiti ca ma bucur tare mult ca v-am gasit, ca acest forum exista.
pupici la toate si cat mai multe burtici

Serj, ma bucur mult de tot de vestile pe care mi le dai si ma bucur ca am putut sa iti fiu de ajutor, mai ales ca am vazut cu ochii mei cum se petrrec asemenea schimbari. Sa stii ca nu numai usturoiul a avut acolo efect mare. Rol important cred ca l-au avut si tincura pe care o iei. Noua, la astea cu tensiune normala sau mica, tincturile ne scad si mai rau tensiunea, ne fac sa ne simtim ca bete, ametite si fara vlaga. Pe tine, insa, te-au influentat in bine, pentru ca ai avut tensiunea mare si ti-au scazut-o alaturi de usturoi, aducand-o la un nivel normal.

Ma bucur mult de tot ca esti mai bine si ca vezi efecte pozitive .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

Adi iubita. Da, am primit acel mesaj pe YM. Merci. Ba bucur ca esti bine, nu-mi prea place ca incepi sa te afunzi in butoiul cu melencolie. Dar buna indeea de a o lasa mai moale cu stresul, cu gandurile negre si sper sa-ti reuseasca cura de slabire.
La multi ani! - pentru ziua ta. Sa cresti mare si frumoasa (doar burta).
La ce fel de apropos te-ai gandit cu cadoul primit?
Sper ca era vorba de cartea de bucate, nu?
Si ce e cu cartea aia cu sarcina in OZ? Oz-inchisoarea?
Te pupic si mai asteptam vesti.

Mironel, multumesc mult de tot de urari si sa stii ca m-ai facut sa zambesc - imi esti tare draga . Cele 2 carti le-am primit de la niste amici cu care avem o relatie tare ciudata, dar nu intru acum in detalii ca ar fi prea mult de povestit. Poate sunt eu mai sensibiloasa acuma in perioada asta si amplific anumite semnale, dar cred ca de data asta nu m-am inselat. In fine, cartile o sa imi fie de folos. Cartea de bucate e despre bucataria chinezeasca. Cealalta e despre preconceptie, sarcina si nastere in Australia - am zis Oz, pentru ca Australiei i se mai zice si Oz , iar noi suntem Aussie (sau Ozzie in unele inscriptii de reclama etc)...

Tu ce vesti mai ai? Cum iti mai merge? Nu te apuci si tu de slabit cu noi? Nu ca ai avea nevoie, dar poate iti fortezi organismul sa reactioneze intr-un fel la care ne asteptam cu toatele .

Asa cum am zis deja, de ieri m-am reapucat sa beau ceiul de cretisoara zilnic si sa imi iau tot zilnic si pulberea de orz verde. Si o sa incerc sa ma duc zilnic la piscina, mai putin in perioada rusilor , pe care inca ii astept sa vina. Chiar nu imi dau seama de ce le ia asa de mult luna asta, dar mi-am varat in cap sa nu imi fac griji pana nu termin cele 6 luni de tratament. Asa ca... vreme este sa se regleze calcularetul meu central si sa inceapa sa functioneze la parametrii normali si "oficiali"

Va pup si sa veniti la rapot cu vestile! Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Auricass, asa cum ti-a zis si Mirona, napraznicul, atat capsule, cat si ceaiul, se ia pe TOATA perioada tratamentului, adica minim 3 luni, maxim 6 luni, fara intreruperi de nici un fel (decat daca ramai ).

Aici la subiectul asta poti sa vii si sa pui ce intrebari vrei, chiar daca ti se par "idioate". Mai bine sa stii sigur, din experienta noastra, decat sa iei plantutele aiurea, mai ales daca nu esti sigura sau nu ai inteles ceva din tratament. Daca noi nu iti putem da un sfat, atunci te trimitem pachet la Livia, sa o intrebi pe ea, iar ea iti raspunde cu cea mai mare placere. E adevarat ca ea de cativa ani tot raspunde la intrebari despre tratamentul asta, asa ca imi imaginez ca nu ii e simplu sa raspunda a suta oara la o intrebare care a mai fost pusa. De aceea cred ca subiectul asta e foarte de folos entru toate fetele care au discutat deja cu Livia si au decis sa faca tratamentul ei, dar care nu sunt sigure de toate aspectele: ce, cum, cand, de cate ori, in ce ordine, etc.

Bun venit si mult succes cu tratamentul si sa stai aici putin si sa fugi la . Adi

Mergi la inceput