Discutii despre tratamente naturiste (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Bine ai venit in -ul naturalelor mihaipopescu
Imi pare rau pentru sarcina pierduta. Nu te mai intreb cauzele, precis nu ti-au dat destule pentru a sustine sarcina ... saracuta de tine.
Hai curaj ... mergem mai departe.
Te trec in listutza noastra impreuna cu sotul tau si ... te rog sa mai revi cu amanunte despre voi, ok?
Pup toate naturalele.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Bun venit fetelor naturale . Sa va fie sederea aici placuta, dar scurta tare si sa plecati la cat mai repede!

Mironici, nu ai mai zis nimic. Esti suparici pe mine??? Nu stiu daca ai primit ce ti-am scris pe YM. Si am zis sa vin sa te intreb aici.

Serj, cu tensiunea stau bine, atata timp cat imi beau cafeaua cu lapte de dimineata. Nu am probleme de le tratament, mai ales ca nu iau nici o tinctura. In plus, in perioada asta am facut un tratament pentru lamblii, ca in tara faceam la fiecare 6 luni. Sper sa ajute si asta la intarirea organismului.

Fetelor, la mine e ziua 40 si inca nu mi-au venit rusii. Si inainte sa va bucurati, va zic ca nu aveti de ce si nu e ceea ce s-ar putea sa credeti voi. Am tot stat si m-am gandit la ce s-a schimbat e luna trecuta si uite ce am gasit: am dormit aiurea - nu conteaza motivele, conteaza doar ca m-am culcat in muuulte nopti la mult dupa 12. Apoi, ceaiul de cretisoara l-am sarit cateva zile la rand, din diverse motive, care iar nu conteaza. Si nu am mai luat cu regularitate pulbere de orz verde. Concluziile le trageti singure. Dar hotararea mea e ca revin la bunele obiceiuri si o sa fiu mai atenta cum le iau si o sa am mai mare grija de mine. Si musai vreau sa slabesc vreo 5 kg. Mi-am bagat in cap ca dupa ce slabesc minim 3 kg, vine . Sa-mi tineti pumnii.

Si mi-am mai propus sa nu ma mai stresez de . O sa vina si el, bebele ala pe care il astept. Am ajuns la concluzia ca prea ma ambalez si prea ma setez si nu e foarte bine, ca imi fac rau aiurea. In plus, de ziua mea am primit de la niste amici o carte de bucate si o carte despre sarcina in Oz. Nu stiu daca au fost cu apropos, dar am zambit frumos si merg mai departe.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara, insorita si cu bucurii. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Mihaelaiti doresc ca de data asta sa iasa bine totul pana la capat. Nu inteleg de ce ai luat BU daca tu aveai si ovulatie si endometru si foliculi.
Eu ma gandeam sa-mi introduc BU in tratament si am cerut sfatul Liviei (in prima luna am luat cateva zile) fiindca e interzis femeilor insarcinate.Tu ai luat in continuu BU in cele 2 luni?
Nu ai putut afla ce s-a intamplat de s-a oprit sarcina din evolutie? Adica poate doctorul sa-si dea seama de cauze, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi dimineata am inceput sa iau sucul de orz si maca.Amandoua sunt dezgustatoare.De maine incepe sa ia si sotul meu.
Daca ne tine buzunarul vrem sa facem tratamentul cel putin 3 luni.
la toate fetele naturale sau nu!

http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bune fetelor,am si eu o intrebare(pentru cele mai vechi in tratam naturiste): la cat timp dupa ce ati inceput tratamentul ati simtit primele schimbari?
Va pe toate,fara exceptie!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Buna fetelor!!!

Mirona multumesc pt. sfat, am inceput dupa cum am spus cu tinctura de mugur de zmeura si iau cate 50 picaturi de 2ori/zi, inainte de masa cu 10 min. deci in total sunt 100picaturi/zi. ce spui, este bine asa?
sper ca si pt. tine sa inceapa sa functioneze tratamentul!!!
adi mai intai trebuie sa-ti multumesc de 10000de ori, si sa-ti dea dumnezeu multa sanatate si ce-ti doresti, pt. ca se vad rezultate cu usturoiul!!!! eu am continuat si cu pastiluta de dimineata, dar acum am 1 luna de cand iau usturoi cate 2/zi, si tensiunea mea se vede; adica a ajuns si 129/79, ceea ce demult nu mai vazuzem!!!!
iar cu stressul, am inceput si eu sa gandesc (cum probabil ajungem toate) ca daca este sa fie cand va vrea Dumnezeu.
sa stiti ca ma bucur tare mult ca v-am gasit, ca acest forum exista.
pupici la toate si cat mai multe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Pupicuri la nesfarsit scumpe aspirante naturale. Cum spunea si Miro am inceput tratamentul Liviei . Rezultate rapide: disparitia unor mici hemoroizi,a durerilor agresive de sani in preajma CM, un ten ca la 15 ani, mai mult chef de dragoste, energie cat cuprinde si pofta de viata.
Tratamentul Liviei sper sa-mi aduca si ingerasul pe care il asteptam, eu si sotul meu de 3 ani si jumatate aproape. Cred ca preventiv o sa urmeze si sotul meu tratamentul Liviei pt. barbati, desi nu a facut investigatii medicale, pana ne hotaram sa mergem la medic. Am oroare de medici, decand era sa mor din cauza lor.Aveam peritonita si ei ma internasera la ginecologie cu diagnostic de sarcina extrauterina. Sper ca asta sa nu-mi fi afectat trompele uterine. In orice caz daca stiti vreun leac si pt. trompele uterine, dati-mi de veste, plizzzz.
CM era de 32, 35 zile, vreau sa vad acum care este evolutia. Va multumesc ca m-ati primit si pe mine in randul vostru.
Sunteti niste scumpe. Va pup si o sa anunt orice schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Autor: auricass
Subiect: napraznicul trebuie luat tot 21 de zile?
Trimis la: 21/06/2005 07:18:49

Salutare fetelor si multe multumiri lui Miro. Am si eu o intrebare. Administrarea pulberii de napraznic prescrisa in tratamentul Liviei trebuie oprita o data cu pulberile de telina si marar. Adica tot 21 de zile trebuie luat napraznicul sau se continua impreuna cu restul tratamentului. As intreba-o pe Livia dar cred ca, fiind ocupata,poate nu-mi poate raspunde atat de repede.Saptamana aceasta imi termin cura de 21 de zile. Multumesc mult si pupici la nesfarsit.

quote:
Autor: Irina71
Raspuns la: 21/06/2005 11:02:16
Cred ca Livia s-ar enerva daca ai intreba-o asa ceva. O fata i-a zis ca tine tinctura de marar sub limba (!!) si Livia i-a raspuns ca nu-si inchipuia ca cineva cumpara tinctura si nu citeste instructiunile de pe eticheta ! Doar pulberea se tine sub limba, tincturile se iau in apa, asa cum scrie pe eticheta !
Deci citeste cu atentie tratamentul Liviei (la subiectul "Retete naturiste pentru tratarea infertilitatii") , listeaza-l sa-l ai mereu in fatza. Iar daca ai intrebari, eu zic ca mai bine le adresezi fetelor de la "Discutii despre tratamente naturiste".
N-am vrut sa fiu rautacioasa si nu as vrea sa te superi pe mine. Dar mai bine te superi tu pe mine decat Livia pe tine.
Eu nu am tinut tratamentul ei, dar cred ca raspunsul la intrebarea ta este : NU !
Pupici,
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

quote:
Raspuns la: 21/06/2005 11:26:04
Irina sa stii ca nu ma supar Doamne fereste. Am consultat mai intai tratamentul Liviei dar acolo nu scrie despre pulberea de napraznic nu scrie ceea ce vreau eu sa aflu. Acolo numai de pulberile de telina si marar scrie ca trebuie luate 21 de zile. eram curioasa daca trebuie continuat.Multumesc de raspuns. Frumoase poze sa ne mai trimiti, eu sunt tare noua aici printre voi si imi face placere sa va vad. Pupici la nesfarsit

quote:
Autor: Irina71
Raspuns la: 21/06/2005 12:30:12
Aura dragutza, eu in locul tau m-as opri cu pulberea si as continua cu ceaiurile de naprasnic. Fetele de la "Discutii despre tratamente naturiste" urmeaza tratamentul Liviei de mai multe luni si de aceea te-am trimis sa intrebi acolo. Fetele sunt tare dragute si sunt sigura ca te vor ajuta.
Eu am 34 ani si sunt din Craiova. De 2 ani sunt casatorita in Constanta. Tu ce varsta ai ? Ai facut ceva analize sau incepi intai cu naturistele si apoi cu doctorii ?
Pupici,
Irina.

http://photos.yahoo.com/irinapopa2001

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

quote:
Raspuns la: 21/06/2005 14:15:45
Irinuca am 30 de ani si de 3 ani tot astept si eu un ingeras care din pacate intarzie sa apara. Eu nu am facut deocamdata investigatii amanuntite. Am fost in Buc. la Polizu la d.na doctor MAior care este o tipa super si am facut doar control de rutina. Mi-a spus ca nu am rana pe col, chisturi sau fibrom si ca totul pare ok, problema este ca am ciclu la 30, 32,35 zile si ovulatia nu stiam cand se produce. De aceea as fi vrut intai pe cale naturala si apoi investigatii amanuntite si tratamente,ca si astea am inteles ca fac mai mult rau decat bine. Oricum ce am citit am ramas tare dezamagita...despre necazurile fetelor. In plus la 24 de ani am suferit o operatie de peritonita generalizata si medicii erau sa ma omoare. Ei spuneau ca am sarcina extrauterina si eu mai aveam putin si dadeam coltul cu peritonita. De aceea mi-e frica de mor de medici. Evit pe cat se poate sa dau ochii cu ei desi pana la urma tot acolo o sa ma indrept. Cat despre bb, nu prea am stat sa numar zilele de stat in pat. Cum spunea Livia din 2 in 2 zile...pur si simplu nu se nimereste. Sper ca tratamentul naturist al Liviei si sa ma ajute daca nu asta este ...la doctor.
O sa incerc si cu ceai de napraznic. Am mai baut si inainte dar nu regulat. Sper sa nu te fi plictisit cu vorbaria mea. pupici la nesfarsit

Oana_B

Mergi la inceput

Buna fetelor,
am sa incep cu ceva ce ma supara ... voi ati redeschis acest subiect ... racaindu-mi rana veche:
Irina si Aurica eu sunt aceea fata care i-a spus Liviei ca a incercat sa tina tinctura de marar sub limba.
In primul rand: tinctura de marar inlocuieste semintele de marar - care se macina - se tine o lingurita de seminte sublingual ... - dupa care se inghite cu apa.
Mie nu mi-a explicat nimeni cum e cu tratamentul ... desi intrebam ... mi se raspundea in doi peri sau deloc. ba am fost trimisa in arhiva ... sa citesc acolo.
Asa ca am considerat ca daca inlociesc semintele cu ceva ... acel ceva se administreaza la fel.
Ghinionul meu. Mi-a raspuns cum mi-a raspuns si s-a creat o polemica.
Asta este! Sau mai bine: Asta a fost!

Aceasta polemica a fost cat de cat benefica pentru mine ... si cred eu pentru noile fete ce incep acest tratament. M-am decis sa continui sa le ajut pe cele noi ... sa nu cumva sa treaca prin ce am trecut eu. Am inghitit cand 4 capsule de napraznic de 3 ori pe zi ... cand 3 capsule de napraznic de 4 ori pe zi, nu ca rezultatul nu ar fi tot 12, dar cum ma imparteam pentru restul de tratament???
La inceputul tratamentului meu am intrebat si eu intr-o doara daca inlocuiesc pulberile cu tincturi ... cata cantitate sa iau. Mi s-a raspuns ca 2 lingurite/ 3x/zi.
In toata cura de 21 de zile am baut 50 de sticlutze de marar si telina. Eram mai mult beata decat treaza, cand imi trecea efectul de la doza de dimineata ... trebuia sa o iau pe cea de la pranz si tot asa. Daca am vazut eu ca nimeni nu-mi raspunde ce si cum sa fac ... am redus eu ... de la mine putere doza, la o lingurita / 3x / zi ... ca nu ma mai intelegeam cu nimeni.
Am luat acest tratament mai mult pe ghicite, depinzand de ceea ce citeam din arhiva. Atata timp cat il citesti e ok ... ca apoi cand il faci sa apara mici dileme.
Ce voiam eu sa spun e ca nimeni nu va obliga sa raspundeti unei fete ... dar daca va ganditi sa-i raspundeti ... faceti-o frumos ... nu e nevoie de sarcasm. Iar la faza cu suparatu ... sa se supere cine-o vrea ... de aceea s-a creat notiunea de forum: exprima-te draga cum vrei/simti. Aici esti liber sa spui ce te apasa ... daca nu se vrea ... nu esti citit ... si basta.
Nu exista intrebare proasta! Exista insa raspunsuri proaste.

Asadar auricass pulberea de napraznic se ia continuu, ea poate fi inlocuita cu pastilute / capsule de napraznic si din acestea se iau 4 cap/3x/zi.

V-am certat destul ... acum sa va si si sa va spun ca nu am vrut sa va supar ... ma bucur daca nu ati facut-o ... dar aveam si eu un OF pe aici.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

tot eu,
Serj as vrea sa-ti spun ca e bine cum iei tinctura ... dar totusi am o retinere. Cred ca totul conteaza de cum te simti tu. daca ti-e bine cu 50 picaturi ... nu-ti sunt prea mult dintr-o data ... eu zic ca poti ramane la aceasta doza. Numai bine.
Mishulina imbunatatiri ... am vazut deja din a treia saptamana de tratament. Simti cum incep sa-ti lucre ovarele ... te simti parca mai plin de viata (exceptand cura de 21 de zile) ai si un apetit mai ridicat (dupa MACA) ... si asta nu numai eu am observat-o, asa-i fetelor?
asi te trec in listutza noastra impreuna cu sotul tau si va urez BAFTA! Sa aveti noroc de asta data si sper sa nici nu aveti nevoie de 3 luni de tratament. Numai bine.
Adi iubita. Da, am primit acel mesaj pe YM. Merci. Ba bucur ca esti bine, nu-mi prea place ca incepi sa te afunzi in butoiul cu melencolie. Dar buna indeea de a o lasa mai moale cu stresul, cu gandurile negre si sper sa-ti reuseasca cura de slabire.
La multi ani! - pentru ziua ta. Sa cresti mare si frumoasa (doar burta).
La ce fel de apropos te-ai gandit cu cadoul primit?
Sper ca era vorba de cartea de bucate, nu?
Si ce e cu cartea aia cu sarcina in OZ? Oz-inchisoarea?
Te pupic si mai asteptam vesti.

Saptamana viitoare facem putin curat in listutza noastra, ok? Tragem o strigare ... urmata de niste PM-uri si mai actualizam si noi putin situatia ... ce ziceti?
Va pup pe toate.

Miro
My ticker

Mergi la inceput