Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

nu sunt inchise lunea dar inchid devreme seara...ar fii bine sa ajungi pana in 6 seara...
ana, noi suntem in pregatiri, deja am incarcat 15 cutii cu cd-uri si carti....
in vreo 2 sapt trebuie a ne apucam de desmembrat mobilele
pe 29 ne mutam
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fete shi baietzi, disco va fi pe 22 octombrie, la Züri. Ashtept sugestii in privintza locatziei.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Buna seara Elvetia!

Fetelor, am o rugamite la voi daca ma puteti ajuta.
Imi puteti spune de ce companie de tel. apartine un nr care incepe cu 0793.........si daca exist un site de unde sa pot trimite sms gratuit.

Va multummesc mult ptr timpul acordat,

Cosmina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by Nokia

Buna seara Elvetia!

Fetelor, am o rugamite la voi daca ma puteti ajuta.
Imi puteti spune de ce companie de tel. apartine un nr care incepe cu 0793.........si daca exist un site de unde sa pot trimite sms gratuit.

Cosmina, in mod normal numerele care incep cu 079 apartin de swisscom (vezi www.swisscom.ch), insa in ziua de azi poti sa fii la alta companie si sa-ti patrezi numarul. Celelalte 2 firme de telefonie mobila sunt sunrise- www.sunrise.ch si orange - www.orange.ch.
Numai bine si multi pupici

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pegasis
lorelei, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Pot veni eu la Berna (stiu ca nu-i departe), dar si mai bine cred ca Zurich e mai aproape de Weggis nu? Nah..., ca nu m-am uitat pe harta sa vaz ce si cum...
Carmen

Carmenushu, eu sunt de duminica seara pana joi seara in Bern (lucrez acolo), in rest sunt in apropiere de Zürich. Iti dau un pm cu numarul meu de telefon si vedem ce si cum. Pupici si o zi faina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Fete shi baietzi, disco va fi pe 22 octombrie, la Züri. Ashtept sugestii in privintza locatziei.

Cool, multzam Irenushu! Ma inscriu de pe-aku! poate prind un loc mai bun la tzopaiala
Anita, tare-i greu cu mutaaatu, saraca de tine. Da-ti trimit toate gandurile bune si sper sa reusesti fara probleme.
va tzuk pe toate si va urez o zi frumoasa, cu mult soare in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Seara buna, dragelor!
Io am ieshit aseara in orash cu fetele de la fun4you group- vinerea dimi, de la 9 juma la 11 juma mamicile vorbitoare de engleza ne intilnim cu plodutzii la cafea, birfa, plozii se joaca frumos shi noi mai respiram ...cum ziceam, am ieshit la un restaurant turcesc de pe linga Langstrasse, am fost fro 6: turcoaica, kenyanca, japoneza, americanca, italianca shi romanca, adeka io Ne-am distrat de minune, am facut poze- americanca shi italianca pleaca, prima in Panama, a doua in Welch, asha ca asta a fost o masa de adio. Am ajuns acasa pe la 12 fara un sfert, casa linishtita, kupiii dormeau fiecare-n patu lui, woww, nu-mi venea sa cred!! P-orma mi-a zis barbatu ca nu mai sta cu amindoi cel putzin doi ani d-acu-ncolo, ca Bogdanelu e cuminte, da Juli l-a innebunit, a facut numa mizerie, a urlat non-stop de se shi mira ca nu vine nici un vecin la usha ...pin la urma, ca sa poa sa stringa masa linishtit, l-a mituit pe Bogdanelu cu salam ca s-o legene cu carutzu pe sor'sa, sa adoarma , asha ca Bogdanelu a halit fro 9 felii de salam shi Juli a adormit cu coltucu de piine-n mina
I-am zis sotzului sa s-a descurcat extraordinar de bine, shi c-o sa las iar ambii plozi cu el pe 22 ocombrie, cu promisiunea c-o s-o adorm pe Juli nainte sa plec

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Sal
Am ajuns si io printre Alpi. Bine am venit, ca sa zic asha. Dak va intalniti organizat cu Pegasis (Carmen), dati si mie de stire, va rog io. Dak nu, io in we 17-18 ma duc la Mulhouse, Carmen (foarte aproape de Basel).
Anways, Iren, da shi tu un nr de tel pe privat, ca alelalte au ramas pe cartela veche, care in mod evident, nu mai merge.
V am pupat,
A.

Mergi la inceput

Ciao Ani si bine-ai venit printre elvetience. da da si tu mai multe detalii, ca sa stim si noi: unde locuiesti, cat timp stai aici, daca lucrezi, etc. Eu incerc sa ma intalnesc cu Carmen (pegasis), daca poti, ar fi fain sa vii si tu, daca nu, o alta posibilitate e 23.10 cand mergem la disco in zürich toata lumea.
pup la toate elvetiencele mele si o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor, sa va mai dau si eu vesti noi de prin partea asta a Elvetziei, adica vestile despre familia mea. Sotzul e mult mai bine cu sanatatea, se reface pe zi ce trece, doar cu regimul alimentar si tratamentul medical trebuie sa mearga inainte timp de un an.
Isabella creste vazind cu ochii, are deja trei luni si incepe sa gingureasca, dar... am o problema ca sa zic asha, musca, adica prinde gurguiul in gura si trage din el ca din covrig, pina nu tzip nu-i da drumul, iar cind ii da drumul imi trage un zimbet plina de satisfactzie, ceva in genul cu gura pina la urechi. De mincat maninca tot numai lapte de mamica, caci mi-e frica ca daca i-as da si altceva, spune adio la tzitzica, dar daca vad ca se satura cu lapticul nu are nici un rost sa ma grabesc.
Va pupicesc dulce si un pupicel si mai dulce de la Isabella.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput