Elvetia online - partea a VII - a -
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Continuam...
Aici gasiti:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23692" target="_blank">Prima parte
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28052&whichpage=1" target="_blank">Partea a 2-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31080&whichpage=1" target="_blank">Partea a 3-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 4-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41396&whichpage=9" target="_blank"> Partea a 5-a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43005&whichpage=10" target="_blank">Partea a 6-a
Adela , mamica de Julia
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
iren spune:
Cre ca sintem cel mai lenesh topik
Dane, n-ai nascut, mami? Ajtept cu nerabdare smsu datator de veshti oracaitoare
Lume, iar ploo, shi io mai am nitzel sh-o iau razna, de-abia ajtept s-o tai in tzara , plec pe 8 iulie shi ma intorc pe 25, sa vezi ce-o las pe mama sa babysiteze
, o sa-mi vad plozii doar dimineatza shi seara, iau o pauza, ca m-au capiat
Pup la fete
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Adela spune:
iren si lorelei, va dau de stire cum am primit plicul de la voi.
Multumesc ca ati raspuns mesajului. (cu silviu..)
Adela , mamica de Julia
iren spune:
Duamnele, vreau sa dau un party in doo saptamini, sa iau turta/motzu/zbengiu Juliei de pe frunte mi-as face shi ziua tot atunci, da nu jtiu daca-i ok ca o fac inainte, io fac sfertu de secol
pe 24 iunie, iar peste doo saptamini e de-abia 18...da cre ca merge, ca nu mai am cin s-o fac!
Ar fi ok cu voi?
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
iren,cu noi merge sigur...asta daca suntem invitati,bineinteles...
chiar ca am chef de-un chef unde sa ma zbantui asa cum faceam odata acasa,asa cum stim noi,romanii....
ce chefuri mai trageam acasa!s-au dus timpurile alea...
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=804c
lorelei_19 spune:
Draaagele mele, mai intru si io pe la voi sa va mai imbratzisez intre 2 camashi de calcat si intre blide la bucatarie. Da tare-i bine cu voi, si tare mi-a priit duminica trecuta In ceea ce-o priveste pe Malina, m-am inroshit de mandrie- care mama n-aude cu placere ca ploada i-e frumshica?? va tzuk pe toate dulce si sa va spun si io impresiili meli:
Anita: puiutzu tau nu numai c-a crescut, da i-au crescut si okishorii, parca-s mai mari si mai frumoshi. io zic sa ai grija, ca or sa innebuneasca fetili dupa el. pe mine una m-a topit puiu'!
Adelushu- ce sa mai spun de Julie? e o superba, si elegantica, asha cum ai gatit-o cu palariutza - s-o mananci, nu alta. plina de gropitze si foarte constienta ca e dulce. papushica voastra are o personalitate puternica, de pe-aku! domle, la aproape 3 ani stie ce vrea si n-o intorci din ale ei si gata
Da in privinta kg, sa stii ca ma faci sa roshesc! dupa ce ca esti atat de supla, mai faci caz ca esti grasa? ptiu, in cazu' asta io-s obeza
Iren, ai fost mai tot timpu' pe drumuri si n-am avut timp sa discutam deloc, da tare-mi place cum iti sta cu noua frizura! nebunatica si sexy (sau cum ar spune malina: sexy si rea ). Julie creste ca din apa si e dulce- s-o mananci, nu alta. cat despre Bogdanel, deja un smecherash pus pe shotii. Tot zic ca-l rapesc, da cand am sa am timp, ti-l fur o zi intreaga, na!
Danielutza, m-am bucurat c-a venit mamicu' tau, ai grija de tine si sa nasti ushor si sa fiti sanatoase amandoua. Asteptam poze si sms.
Pup la toate elvetiencele mele dragi
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Adela spune:
Da bine ca merge in sfarsit forumu` asta ca de dimineata ma chinui sa scriu o vorba.
Da da, asa este lorelei, iren arata de 15 ani cu noul look.
iren> io nu poci sa vin ca am musafiri.... ooof ce rau imi pare. :( Sa petreceti frumos! si faceti poze!!!!!
mirabela> am primit PM-ul de la tine. Ma bucur ca mesajul meu cu Silviu nu a ramas in vant si elvetiencele sunt asa de saritoare.
Adela , mamica de Julia
lorelei_19 spune:
Isabella, fetita Danielutei s-a nascut asta-noapte, 05.06.05 la ora 01.40 si are 2,680 gr si 48 cm. Si mama si puiul sunt ok. Sa traiesti micutza printesa si bine-ai venit pe pamant. Sa ai o viata frumoasa si sa fii norocoasa si sanatate. Danielutza, felicitari pentru puiutz, refacere ushoara si multa fericire
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
iren spune:
Daneee, sa-tzi traiasca bebelina, sa fie sanatoasa shi sa te bucuri de ea!!!
Adelu, da daca o fac duminica, vii? - sa zici cum se simte Julia, sper ca e bine, uof!
Anita, cum sa nu fii invitata, da la mine nu-i loc de dans, din pacate, ca shi mie mi-ar fi placut...
si Julia zbintuita
Adela spune:
Fiica-mea a mers pe afara cu taica-sau si a facut un cucui de toata "frumusetea". Am fost cu ea la medic si trebuie s-o urmaresc din 2 in 2 ore (deci toata noaptea) si maine dimineata sa il sun sa-i spun cum se simte.
Am culcat-o acum... si eu incerc sa-mi revin cu capul.
irenusha> nu pot nici sambata nici duminica ca pe 19 e ziua Juliei si am musafiri din "strainataturi".
Daca ma gandesc bine nu mai am nici un week-end neocupat pana plec. Week-endu asta era liber. Hm..
pupici,
Adela , mamica de Julia
Adela spune:
Bine ai venit Isabela! Sa cresti mare si sanatoasa si frumoasa precum ti-e numele!La multi ani!
Daneluta, felicitari mamico! Refacere rapida si te asteptam pe forum cu povestea.
Adela , mamica de Julia