Elvetia online - partea a VII - a -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Cumatra, am vazut ce-i in Berna pe SF1, ingrozitor! Shi aci a plouat ieri toata ziua, vaz ca acu iar dadu soarele, sper c-o s-o tzina toata ziua macar, ca la toata saptamina nu sper...
Io is ferice azi, Juli face 1 an, iar Bogdanelu a facut primu caca shi pipi la olitza , l-am pus io, da a facut, ca de obicei se ridica sha cum l-am pus...Sa speram c-o s-o tzina asha, ca are 3 ani shi-o luna deja...Anitu, ia intra tu pe ym meu, ca io nu reushesc sa intru, de doo zile ashtept aprobare de la tine

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sa-ti traiasca floricica, Irenush si s-o vezi maaare si sanatoasa. Dumnezeu s-o ocroteasca si s-o pazeasca de toate relele. La multi ani fericiti, draga Julia de Iren si sa ai parte de tot ce e mai bun in lume, iar intreaga viatza sa-ti fie frumoasa si sa fii plina de noroc.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

LA MULTI ANI Julia !lui mamica Iren

Silviu si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

La multi ani julia! sa fii cuminte si s-o asculti pe mami!
mai e putin si acum te marit cu fiu-meu!
distractie placuta si va pupam

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Salutare
Ieri am aterizat in elvetia si azi sunt nauca de cap... Am atata treaba si nici nu stiu cu ce sa incep.
Nu am apucat sa citesc tot de la topicul asta dar ceva ceva tot am prins.
Mirabela> sa fie intr-un ceas bun si Domnul sa iti dea putere si rabdare sa cresti 3 copii frumosi, mari si sanatosi.
Iren> m-am gandit la tine si de ziua lui Bogdanel si de ziua Juliei. Sunt in urma cu urarile dar tot ti le zic: LA MULTI ANI! pentru puii tai frumosi. Si alaturi de parinti sa creasca frumos, sa fie sanatatosi, sa aiba fericire si noroc.
Danelutza> pupici calzi din Iasi
lorelei_19> cum te-ai distrat in conced? Astept pozeeee.

Inchei aici. Daca am fost incoerenta scuze... inca sunt adormita.
Pupici la toate,

Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dragele mele, din motive obiectiva ma vad nevoita sa amin dansu pina in octombrie.
Rog doamnele amatoare de dantzuiala sa-mi comunice cam in ce w-enduri din octombrie is libere, ca sa facem planu sigur :D
Va pup shi ne vedem in octombrie

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Seara buna la toata lumea . Sa ma scuzati ca dau buzna... asa..., dar am nevoie de o sugestie de la voi, fetelor...

Pe 17 septembrie plec cu masina in Elvetia (in Basel) si stau vreo 7-8 zile. Incerc sa aflu daca exista prin imprejurimile orasului vreun magazin gen Praktiker sau Bricostore. De ce? Sa nu rideti de mine, dar vreau sa cumpar o chestie care n-o gasesc neam in Bucuresti: e vorba de umidificator pt plante (asa s-o chema oare???) -- mai precis arata asa... ca un bat, care se baga in ghiveci si care-ti arata cind pamintul s-a uscat si trebuie udata planta. Nah... mai bine nu m-am priceput sa explic...

Io am vazut o chestie d'asta in Germania, la niste prieteni, dar acum sintem numai in trecere p'acolo (spre Elvetia) si nu prea are rost sa-i intreb de unde l-au luat.

No, acu' daca puteti sa-mi dati vreo sugestie bine, daca nu nu-i bai, ca mie oricum mi-a facut placere sa trec p'aci.

Editat ca sa spun ca o sa ajung si in Weggis.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

draga pegasis, asa ceva gasesti sigur in orice magazin Migros(Garten). sigur ca gasesti un migros garten si in basel!
sper sa gasesti ce cauti!
succes si distractie placuta in Switzerland!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Neatza, fetelor, ce mai faceti? cam slaba miscarea pe la noi, cu caldura asta cred ca se sta numa' la soare
Adelush, ti-ai revenit, te-ai reacomodat acasa?
Iren, v-a trecut gripa?
Anita, voi cum o mai duceti, ati inceput cu mutatu'?
Carmen (Pegasis), da de stire cand ajungi pe-aici, eu lucrez in bern, cca 1 ora cu mashina, poate ne intalnim, mai stii?
Miraklucker, cum te simti? ce face burticutza?
Danelutza, ce face micutza printesa? si sotziorul?
va pup pe toate si va urez o zi frumoasa si numai bine.
Ana

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by pistachio

draga pegasis, asa ceva gasesti sigur in orice magazin Migros(Garten). sigur ca gasesti un migros garten si in basel!
sper sa gasesti ce cauti!

Saru'mina! Am gugalit si am gasit magazinul (binenteles) si in Basel! Cu adresa si detalii cum sa ajung acolo (evident ca doar vb de Elvetia nu? ). Daca-mi aduc bine aminte lunea magazinele sint inchise in Elvetia? Sau nu...?

lorelei, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Pot veni eu la Berna (stiu ca nu-i departe), dar si mai bine cred ca Zurich e mai aproape de Weggis nu? Nah..., ca nu m-am uitat pe harta sa vaz ce si cum...

Ceva de pe la Romania vreti? Ziceti la fata, sa am timp sa caut eventual...

Aaaa... acu' m-am uitat: Weggis e pe lacul Lucerna. Cum zici tu, lorelei, sa-ti fie tie comod, ca io-s in vacanta, am timp...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput