Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina 71 cu avionul ma duc...T a zis ca nu este nici o problema si am pe aici o graviduta care in vreo 2 luni a zburat tot asa, fara probleme..asa ca am incredere...habar nu m cum e cu stelutele galbene, de unde s-au ingalbenit! De ce nu iti convine ziua 14 ca zi a ovulatiei?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Cata, nu ca nu imi convine, ca in ziua aia am prestat.
Dar eu am cicluri lungi (ultimul de 52 zile !) si nu prea imi vine sa cred ca a fost ovulatia asa devreme. Om trai si om vedea.
Cred ca m-am speriat cand am citit la "Povesti de succes" de o fata care a zburat cu avionul si a pierdut sarcina ....
Dar daca dr. T a zis ca la tine nu e nici o problema, asa sa fie !!
Pupici.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput

Irina 71 sa stii ca eu am o colega careia ii venea foarte des la peste 40 de zile, in luna in care a ramas gravida se pare ca ovulatia a avut loc in ziua 8 sau 9...deci ce sa zic, orice este posibil...m-ai ales daca ai prestat...cit priveste avionul eu stiu ca in I trimestru nu sunt probleme, cred ca problemele apar in urmatoarele II trimestre...pupici si bafta!

Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

De endometru n-a spus decit ca este OK- parca am auzit ceva de 7.8mm, dar nu sunt sigura, eu eram dusa de emotii. Ma gindeam ca-mi spune cine stie ce si incep sa pling.
Oricum stiu ca nu este exclusa sarcina- poate fi dupa ovulatia din ziua 36- dar nu are cum sa se vada acum.
Daca fac pregnyl astazi mai dureaza cel putin 12 zile pina voi stii ce si cum, asta in eventualitatea ca testul de miine nu ma pune in fund.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Costi sa stai calma, sa nu te stresezi ca eu ma cred ca ai reusit.
Spuneti-mi si mie cat costa un test clear blue, ca am vazut pe net ca in america poti comanda cu 17,99$(doua bucati). Asa e de scump? La noi nu se gaseste si sunt curioasa.

Laura

Mergi la inceput

Laura Ioana Clear blue costa 200.000 lei bucata!

Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Cata, felicitari inca o data, ma bucur din tot sufletelul pentru tine, scumpica noastra viit mami!
Costi, bafta multa, multa!!! sa fir cu noroc si ochisori!
Irina, am mai auzit si eu, se poate...si apoi, daca ai bine, nu trebuie sa iti faci probleme... daca tot ai ciclul atat de lung, poate mai ovulezi o data luna asta! bafta!
Eu sunt cam desumflata, nu mai sper. Am "depus armele" pentru moment. Mai iau o pauza, ca poate mai scap de stres...ca prea e peste tot...
Asta nu inseamna ca nu mai cand trebuie, doar ca o sa fiu mai ignoranta! si mai nepasatoare! ce-o fi, o fi!
Temp azi, z8, 36.6, mucus normal.

Pupicei si va iub mult! un ingeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Sal'tare la fete frumoase!
Costi, waw! 3 foliculi intr-o luna! Waw din nou!

Pai daca endometru de 7,8 mm e OK, inseamna ca nici al meu de 5,2 mm in ziua 12 nu era rau! Ce tot imi spunea mie ala ca-i defazat, ca-i subtire... Mai ales ca ovulatia la mine e in ziua 16, deci mai are timp sa creasca. In fine. Ma duc si azi sa vad daca a mai crescut. Cu tot cu folicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,de dimineata ma tot "invart" pe langa calculator dar n-am putut intra pe forum...
Fetelor,capitolul asta ar trebui sa poarte noroc multora dintre noi,ca a fost deschis de o proaspata (Soricelule,te ) si poate "se ia"...
Costi esti campioana la ovulatii intr-o luna dar eu ma alatur fetelor care zic ca macar una din ele va da roade,ai sa vezi curand! Tinem pumnii !!!
Mironica,te astept narabdatoare cu vesti de la consultatia de azi!!!
Iepurila, tu ce faci,azi iti iei hormoneii parca,nu? Sa ne spui cum au iesit! Asteptam vesti bune!
Alexia,cand mai iesi cu nasucul din hartii,da un semn!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Laura Ioana Clear Blue in farmacii e in jur de 200 000 de mii,cum zicea Cata dat eu am gasit la un supermarket (!?) foarte cunoscut aici in Bucuresti cu 160 000 de mii...

Ina

Mergi la inceput