Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35 | Autor: asteryaro

Link direct la acest mesaj

Va astept cu vesti bune si foarte bune!

Pupici,

http://community.webshots.com/user/astery100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,
Ma duc la medic astazi si am emotii, sa-mi tine-ti pumnii va zic maine cum a fost. Maine am 8 saptamani fix, si 5 saptamani si 5 zile de la conceptie. Va pupic pe toate si cat mai multe gravidute pe la voi luna asta. Cum e Costi si Laurici???

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Florinini, tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele,
Florinini si Costi va tzin pumnii! sa fie bine.
Eu tot in asteptarea zilei in care o sa ajung la echo. Nu are rost sa ma duc acum ca este prea devreme. Dar io astept cumintzica! Singurul lucru care ma cam nelinishteste este ca nu ma mai dor sanii atat de tare.

Cata, ai un samburel super!!! sa ai grija de el!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata, din nou!

Laurici, nu te ingrijora. Nici sanii mei nu mai au acelasi contur, si parca erau mai sensibilosi zilele trecute. O fi din cauza modificarilor hormonale, zic si io... Pup fata pe obrajori!

Mergi la inceput

Asteraky, ce ma bucur ca te "aud""!!!! Mai imi dai si mie curaj.
Sa fi cuminte si sa ai grija de burticutz, spar sa ne vedem cat mai curand la mamici!

Pup burtik frumos

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Fetelor m-am intors de mult dar greu am mai intrat pe forum.
Nu am o veste foarte buna dar nici una proasta.
Am depasit orice record, am ovulat normal in ziua 12 pe stinga, se pare ca in ziua 36 am ovulat iar pe dreapta( se vede corpul galben) si acum: surpriza am un ditamai foliculul iar pe ovarul sting de 28/30mm pt care fac azi pregnyl.
Mama ce mi-a facut clomifenul- in 46 de zile doua ovulatii si una presupusa.
Acum trebuie sa nu scap momentul si sa iau si analiza de la BHCG pt ca nu se stie niciodata,sa vedem ce s-a intimplat in ziua 36, iar pt ecograf e prea devreme sa se vada ceva.
Doamne cite emotii am avut in dimineata aceasta, acum sunt mai linistita.
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Costi esti tare...cu atitia foliculi trebuie sa dai lovitura!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluta spune:

Am o intrebare de 20 de puncte.
Se poate sa ai temperatura corecta perioadei de ovulatie, testul de ovulatie sa fie pozitiv si totusi sa nu se desprinda nic un oulet?

Mergi la inceput

Da liluta se poate!!!

Georgic, pupi!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Neata fetele cam tarziu dar nu am putut intra pe forum, nu stiu de ce, dar nu prea mergea
Nu mai puteam de nerabdare sa vad ce a scris Costi .....
WOOOW !! Ce foliculoi ! Pai asta trebuie musai fructificat ... o sa iasa un bebe dolofan ... sau poate 2 (azi + ziua 36) ... sau poate 3 (ziua 12 + ziua 36 + azi). Chiar, ce-ar fi ???
Dar de endometru n-a zis nimic dr. T ??
In orice caz draga Elena sa stii ca iti tin pumnii pt. maine la rezultatul analizei de luni ....
Cata, cu ce te duci in strainatate ? Cu avionul ? Ai grija, in primele luni poate fi periculos .... apreciez ca ti-ai ingalbenit stelutele
Eu azi ziua 18, temp. e 36.6, ca ieri . Fertility sustine in continuare ca am ovulat in ziua 14. Ma rog, poate se mai razgandeste.
Pupici la everybody.
Irina.

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png

Mergi la inceput