Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 35

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Mishulina , cred ca ne-am suprapus la postari. Tu ce mai faci? Hartiile ca hartiile, dar eu fara voi nu poci. Chiar daca nu postez mereu, va citesc cu sfintenie si ma bucur sau ma intreistez cu voi.

Pentru descretit fruntile, alt episod din seria discutiilor cu sotul:
Ma suna dimineata sa imi spuna foarte ingrijorat: Auzi, bebe, cred ca avem o problema cu casatoria. Eu, care deja il cunosc abia asteptam sa-mi spuna care e "problema": ca i-au spus lui colegii romani ca partea aia din Germania de unde este el a fost acum 800 de ani a habsburgilor. Si ca si Romania a avut ceva treaba cu ei. Asa ca, vezi, avem acelasi sange si ca e o problema mare! Daca suntem rude?!
Va pupic, ca si voi imi suntei rude!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare! azi iar sunt poeta, da' cam tarziu ca am avut treaba la birou ( si mai am, dar ma fofilez )
Fetelor, eu tot sper sa aud vesti bune pana saptamana viitoare!parca stau sa explodeze...Costi si Lauricicred ca sunt cele mai aproape de adevar !
Eu sunt in ziua 18 a CM si 6 DPO parca, temp. tot 37.0 C a ramas agatata, sper sa ramana acolo multe luni de-acum incolo ; eu asa zic, ca-i bine, nu?!
Spor la invatat , la tratamente, la teste pozitive si la !

!!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Am luat rezultatul la BHCG si e mic, mic 0.1 mUI.
Cita treaba am azi!
si iar...trebuie sa iasa ceva.
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Costi asaa te vreau,increzatoare,nu te descuraja! Spor la "treaba"!
Draga "sora" Alexia precis ne-am suprapus...iti simteam lipsa si n-am mai avut rabdare cateva secunde! Eu ce sa fac... stau "pe bara" si astept sa treaca rushii astia nesuferiti ca s-o iau de la capat Doamne,nu mai poottt!!!M-am saturat !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor la "cafeluta" in albumul "burtica" gasiti 2 poze cu burticania mea facute azi...sa ziceti voi ca n-am burta!
Costi nu decuraja ca mai ovulezi o data!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Cata , sa-ti traiascA BURTICA !ptiu, ca frumoasa esti !(te-am scuipat ca babele, ca sa nu te deochi, in caz ca nu-intelegeai )

Costi, asa fata optimista !"presteaza", ca numai asa iese !imi dai si mie aripi optimiste cand vad cum gandesti.

Mergi la inceput

Vrajitorul eram eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Costi cred ca peste 2 sapt. vei avea un bHcg de graviduta.
Mai Cata ce burtica de 6 sapt. si 4 zile frumoasa ai! Ca si tine, de alfel.
Alexia te-ai gandit sa faci un trat. homeopat sau acupunctura pentru tiroida?
voua, tuturor

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Thea-m, pai da tiroida mea e super OK. A fost "suparata" doar vreo luna (aprilie). Ultimele analize din 13 mai au fost:
T3: 1,17 (normal: 0,45 - 1,37)
FT4: 1,15 (normal: 0,71 - 1,85)
Dubiile mele sunt cu TSH. Sa fi grsit laboratorul de 2 ori? Ma indoiesc. Dar cum functioneaza tiroida fara TSH cand asta este cel ce o regleaza? Eu am mai spus: sunt un fenomen.
Eu sincera sa fiu as putea trai cu TSH 0 pana mor, dar sa nu ma impiedice sa raman . Vad ca parerile sunt impartite. O sa schimb endocrinologul sa vad ce alta "perla" mai apare!
Mishu, te rog eu nu dezarma. cu mama lor de rusi obraznici! Hai ca poti, stiu eu ca poti! special pentru tine
si pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Costi, bafta multa, tinem pumnii, nu te descuraja si va veni soarele si pe strada ta.Si clar vei mai ovula, un sfat dc imi permiti, fa-o la 2 zile sa se refaca gigeii bine, va iesi garantat un bebik curand
Tinem pumnii pt toate fetele sa ingroase randurile cu mine si Cata la mamici de ian-febr 2006
VA pup si numai bine si nu uitati, Sperati si rugati-va!

Denisa
5+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput