Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 10
ardit spune:
buna fetele frumoase!
io cu trebi, trebuia sa-mi vina azi in vizita la fabriq vre-o 60 de chinezi, dar se pare ca i-a chemat partidul (chinez) inapoi, p'orma au venit neste italieni+finlandezi, moooama, cred ca fac o cerere la administratori sa angajeze un om care sa plimbe oamenii frin fabrica ca in ritmul asta nu mai imi fac meseria!! in rest toate bune si frumoase, cred ca ratez targul de carte anul asta
laura ioana dar ai programare sper, ca la el se astepta cu lunile
catrinel stii vorba?: unul si perseverent e suficient! iti doresc sa te ia bb pe nepregatite, oricum nu rari.. sti tu.. nu rari prestarile!
Denisam spune:
Fetele, tin pumnii sa fie cu ochisori pt toate luan asta si sa ne inmultim repede la mamici de ina-febr 2006.
Asa ca treceti la treab si fiti optimiste si rugati-va!
Acuam plec la cabana, dar duminci aviitoare cand merg al biserica o sa ma rog si pt voi sa fiti repede
Pupicei si weekend palcut!
Denisa
6+
http://lilypie.com/days/060126/1/22/1/ 10/.png[/img
BEBIK [url]
Zambeste, si maine e o zi!
dandana spune:
ura fetele! chiar nimeni nu a facut inseminare la giulesti? uf!
eu azi, ziua 11, 22 si 17.5 pe dreptul adica super dar endometru 7.5 
pregnyl maine, activitate intensa si un tpc luni dimineata, uite asa de control! chiar, credeti ca trebuie sa contribui cu ceva la d-na cocei? ca ea face analiza
am si trimitere la hsg pt luna viitore, poate par masochista dar eu cred ca desfunda si largeste un pic
, suficient cat sa am 3 luni super iul-sept. cam tot pe vremea asta am facut si anul trecut si... a fost in a doua luna ![]()
ah, a luat cineva pastile cu iod? am cautat la farmacie si... pauza
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by ardit
buna fetele frumoase!
.... in rest toate bune si frumoase, cred ca ratez targul de carte anul asta
catrinel stii vorba?: unul si perseverent e suficient! iti doresc sa te ia bb pe nepregatite, oricum nu rari.. sti tu.. nu rari prestarile!
Chiar asa, ardit… numai sa apara odata ticalosu’…
Apropo de tirg de carte, lucrezi in bransa? Daca da, pe la tg de carte de la Frankfurt ajungi? Ca noi avem acolo stand in fiecare an…
Pupaturi multe si indesate la toata lumea si spor la prestat!!!
Hai ca mi-am mai revenit. Mergem inainte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_
I am not insane, just emotionally unstable.
MirelaV spune:
hello fetele. vroiam sa va salut. sunt acasa..in pat.laparo a fost cum a fost..dar starea mea de dupa...e jale..
pt fetele care vor sa faca..curaj!
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
thea_m spune:
Mirela care este rezultatul? Stai cumintica, o sa treaca, maine te vei simti mai bine, poimaine si mai bine si tot asa pana la refacerea completa.
Laurici sper ca luni sa citesc vesti bune.
fetele
Teodora
irinacodrina spune:
Buna fetelor!
Laurici, ce vesti mai ai pentru noi? Nu ne mai tine in suspans...
Fetele, unde ati fost azi... vad ca e slaba miscarea pe aici.
Mirela, cum a fost laparo? De acu... ai scapat... ai sa vezi ca imediat ramai graviduta!
Pupici la toate fetele!
asteryaro spune:
Dragele mele, va pup!
Mirela, dar de ce te simti rau? Te doare? Of, mai puiule, imi pare rau. hai, ca O sa treaca!
Sal(a)ut toate fetele fara deosebire, nu va enumar ca sa nu omit pe cineva. Va doresc un week-end super fericit si prodiuctiv si plin de iubire.
Am fost la echo. Sarcina se confirma, samburelul este asezat bine, dar inca prea mic. N-am putut observa activitate cardiaca. Deci se pare ca m-am inselat cu "menstra peste sarcina". Mi-a dat si pozuca lui. Am 4 sapt.
Plec (akim) akuma, intreu poate mai tarziu. 

http://community.webshots.com/user/astery100
MirelaV spune:
de durut nu ma doare extrem de tare, mai mult ma tine cocosata
..insa imi este foarte greata din cauza anesteziei. abia astazi am reusit sa mananc foarte putin si cum am baut apa..iar rau si rau.
inca nu imi revin cu greata..bine..asta stiu ca este o sensibilitate a mea! ma doare rau in gat din cauza sondei..si m-au lovit la buza cand mi-au scos-o probabil..s-a umflat..si am facut si un pic de febra..dar toate trec
va pupik
MirelaV
pupicei pe burticei
RaluD spune:
Mey, fetelor, stati linistite cu Cernobilul ala ca e la misto.
E un fel de "de la 1 august vor fi sterse toate conturile de pe Yahoo... daca nu dai mai departe la 500 de oameni in 5 minute, ti-l stergem si pe al tau... nu te duce anul asta la mare, ca e jale!" ![]()
Cred ca baietii care au pus pe net chestia asta se indoaie de ras.
Week-end placut tuturor si mult spor la
!
,
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica