Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 11
Anca Wish spune:
Ralu, nu e gluma deloc. Pe noi ne-au anuntat la serviciu si nu lucrez intr-un loc unde sa se permita glume sau farse.
Mai mult, matusa mea lucreaza la un depozit farmaceutic. In cateva zile cei din Republica Moldova l-au golit de iod.
Si cei de la Centrala Cernavoda, si-au anuntat familiile de realitatea acestei vesti.
Nu strica sa luati iod. Nu dauneaza cu nimic.
Se ia 1 pastilutza pe zi timp de 10 zile, iar pt copii jumatate pastilutza.
Gravidutzelor, puneti mana si luati...ca nu e mare lucru.
Mirela, zi-ne ce ti-a zis Tutunaru. Cum esti? Ce a gasit??????????????
Sanatate multa si curaj. o sa te refaci repede.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Marunzika spune:
Tumpi, noi mergem in Köln la Pan Klinik. Chiar azi am fost ca am avut programare sa vedem cum au iesit analizele hormonale. M-am enervat caci dr. a uitat sa ma trimita la HSG si nu a mai avut loc la programari in urmataorele zile, deci mai pierd o luna pana-l fac, apoi inca o luna pana incepem planul pt IUI, caci ne-am decis mai intai sa facem IUI si daca nu reusim, poate incercam si ICSI. Problema e ca nu a fost foarte deschis dr. meu si nu a prea vorbit despre riscuri si costuri decat cand am intrebat eu. Si la inceput nu a vrut sa auda de IUI cu spermograma noastra, dar apoi vazand ca nu sunt decisa pt ICSI a zis ca incercam asa.
Mi-a spus ca vrea sa vada uterul inauntru si asta cica fara narcoza; doare oare?!
martha78 spune:
Mirela, tot raul va fi spre bine, poate dupa laparo vei reusi mai usor sa ramai 
If hope were not, heart would break.
puiudana2004 spune:
Buna seara la toate fetele si bine v-am regasit dupa .....o luna?Calcularetul meu a fost tare bolnavior si inca nu e refacut complet asa ca am venit din nou peste voi sa mai aflu vesti ca eu,tot asa am ramas.O aspiranta optimista!Nimic pe frontul meu cu
.Azi a venit dl CM si la mine asa ca fuse si se duse si luna asta.Alta la rand.Acum sunt o aspiranta si in ale soferiei asa ca atentie pe unde mergeti.Actionez in zona Sebastian_Lira_Salaj si daca aveti treaba pe acolo,uitati-va bine cand treceti strada!Nu mai pot sa intru acum pe net decat dupa 8 seara!Va pupic pe toate si sa aveti un we placut si cu soare.
http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA
irinacodrina spune:
Weekend placut fetelor....Eu lucrez maine, iar Paul pleaca duminica la Cluj, asa ca raman singurica.... cateva zile.
Azi mi-a zis o doamna de la servici ca sigur sunt gravida,,... ii poveteam cum dorm eu de cateva zile ca bolovanul... Paul ia niste pastile noaptea la 1, si ceasul a sunat la urechile mele, si nu m-am trezit. Si mi-e somn toata ziua, casc intr-una... acu ma duc sa ma culc, ca pic jos.
tumpi spune:
aoleu dana, bine ca mi-ai spus sa nu merg pe jos prin zona aia
, noroc ca sunt mai mult in masina.
Mirelus cercelus refacere rapida si sa auzim repede de 
Maruntika, mercic de raspuns, cel mai bine ia tu inainte un antispaspatic, desi daca trompele nu-s infundate o sa fie doar o jene mica.Bafta multa.
MAi mai stie cineva ceva de Linda G?
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
andicu spune:
Buna ziua,fetelor! Citesc si eu ca lenesul din urma abia acum si vad ca ati fost mai animate aseara decat in restul zilei! bun si-asa, ca eu am tot sperat pana pe la 4 pm sa aflu noutati de la voi, si pe urma n-am mai intrat pe net.
Mirelus, fa-te bine repede, si sa dea Dumnezeu sa te fi chinuit pentru succes! sa stii ca la operaria mea de extrauterina tot asa am patit;am suportat foarte greu anestezia totala(desi eu o cerusem cu insistenta),am vomat tot , inclusiv apa, toata seara si a2a zi dupa operatie; gatul m-a usturat ingrozitor, si poate te ajuta, doctorita mi-a dat "Homeovox", niste pastilute care se sug si sunt recomandate pentru raguseli, laringite,etc.Mie mi-a trecut cu astea in cateva zile;cica m-am si inecat rau de tot in timpul operatiei, ca fusesem racita si aveam inca traheea iritata si m-a apucat tusea rau,si ptr ca eram anesteziata total, muschii mei nu reactionau;o sa fii bine in vreo 2 zile !!
Astery, sanatate tie si samburelului !!!
Salutari si
la toate fetele !
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Laura Ioana spune:
'Neata. Ce putina lume pe aici

pt cele care totusi intra. Daca nu, we placut
Laura
martha78 spune:
Hello, fetelor!
Pe aici chiar e intr-adevar mare liniste...nimeni nu mai zice nimic...
Va pup pe toate si va astept cu vesti!!!
If hope were not, heart would break.