Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 12
MirelaV spune:
fetele...dupa laparo se pare ca ma refac bine
T. a zis ca sunt ok, trompe care nu au opus rezistenta, ovare curate, fara chisturi, uter aspect normal...etc
teoretic nimik nu ne impiedica sa apara bb. acum..sa vedem ce o urma..
sarumana ptr incurajari! deja ma simt mai bine
MirelaV
pupicei pe burticei
martha78 spune:
Mirela, ma bucur ca te simti mai bine si ca ai revenit iarasi increzatoare si optimista
Daca nu sunt pb si totul e OK, inseamna ca pana la urma bb tot va veni, numai ca se lasa mai mult asteptat
If hope were not, heart would break.
Delia21 spune:
Mirela,asa e dupa anestezie,dar trece,primele 24-30 de ore sunt mai grele,si au trecut.E super ca nu a gasit doctoru nimic in neregula pe acolo.Deci ....da-i bataie
si sa auzim de
cat de curand!
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Irinacodrina, imi pare tare rau, da sper din toata inima sa iti fie pozitiv testul luna viitoare !
MirelaV, ma bucur ca ai scapat cu bine si mai ales ca totul este ok, acum cu forte noi si optimism la "lupta" ! Bafta !
mie mi-au venit azi rushii, deci sunt foarte optimista 
...dar mai intru pe aici daca ma primiti, poate va ajut macar pe voi cu o vorba buna sau poate cu un sfat...ca la mine no chance.
sa aveti bafta si teste pozitive ! Laurici, sper ca tu maine prima !
Anca Wish spune:
Bravo, Mirela. Un mare pas inainte. Nu ar trebui sa ai nici o problema in a avea un bebe.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Sorina7 spune:
'Mneata fetelor !
sper sa incepem saptamana cu vesti bune !
asa ca ... Laurici...asteptam !
haideti fetelor cu vesti bune, ca tare avem nevoie de ele.
gogosar spune:
Buna dimineata fetele.
Intre timp mi-a disparut tot optimismul.aseara am fost la echo.
Si? Ziua 12, endometru super( ce se mai minuna D-na doctor), dar foliculi.....pe ovarul drept 5 sau sase de max 10mm iar pe stangul deloc.Deci nici nu se pune problema de a merge mai departe. Asa ca astept urmatorul CM, sa incep stimularea, si dupa aia monitorizarea..si daca e cazul inseminare.
Pupici
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103