Aspirante optimiste (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata fetele..va doresc o zi si o saptamana minunate!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna dimineata fetelor,sa aveti o saptamina cit mai placuta si cu vesti cit mai multe si mai bune.Am si eu o ointrebare la cele care au luat duphaston,a-ti avut dureri de cap si stari de ameteala?Va pupic pe toate ca sa nu uit creo fata

Mihaela

Mergi la inceput

dureri de cap nu am avut de la duphaston, dat greata da.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Neata si o saptamana frumoasa. Laurici asteptam vesti.
toate fetili

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata tuturor. Exceptand ca azi e luni ,
va doresc o zi minunata si o saptamana cu vesti bune !!
Mirela, ce faci, ti-ai revenit?te simti bine acum?te doare ceva?cand ai liber la ptr ?
Sorina, tine-te bine, dragutzo,si continua sa gandesti optimist; o sa vezi cum e..nu si nu...pana-ntr-o zi cand, exact cand nu te-astepti, vine !!
Abia astept sa vad ce spune Laurici!!!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata la fete frumoase!
Io luna asta cre ca am ratat ovulatiavineri am facut pregnylul,in seara aia nika si trebuia sambata,numai ca domnu ma anuntat ca el pleaca la Cluj vineri si se intoarce abia dumnicaashea ca sambata cand trebuia sa alea,alea pauza...am recuperat noi duminica da nu cred sa fie cu folos...a naibii treaba!
Laurici,vesti ceva?
pup fetili

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

andicu, am liber atunci cand ma simt in stare. dupa laparo ma simt neasteptat de bine..joi dupa ce scot firele, vrem sa plecam din bucuresti putin. luna asta nu ma stresez prea tare cu bb, sa vad cum decurg lucrurile..sa trec la treaba de luna viitoare. vreau sa vad daca se petrec schimbari in timpul cm. cam atatica.
aici...nici o veste?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Mirelus saru-mina mult pentru raspuns,inseamna ca durerile de cap sunt de la oboseala.Greata vine de la duphaston si poate combinat si cu mastodynonul...cine stie.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Laurici, sper sa treci pe aici cat de curand si sa ne dai un semn
Eu sunt de abia in prima parte a ciclului, astept sa vad ce va mai fi si luna asta, poate voi avea mai mult noroc, desi sunt cam sceptica in privinta asta

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele dragi,
A sosit vremea sa-mi iau bagajelul si sa plec. O particica din mine va fi mereu aici, cu voi. Multumesc pe aceasta cale tuturor fetelor care m-au citit, m-au suportat, au ras si-au plans cu mine si mi-au dat umarul l(u)or, atunci cand am avut nevoie. Din tot sufletul, va doresc sa va vedeti visul implinit. Nu va pot spune nimic despre rabdare... la capito(r)lul asta am clacat intotdeauna... nici despre incredere, caci si pe-asta o pierdusem... stiu insa ceva: toate la vremea lor.

Mirela, ma bucur sa citesc ca ti-este mai bine.
Laurici, ne fierbi la foc mic...

Tuturor, un gand frumos si multi !

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput