Aspirante optimiste (137)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Ardit, eu ma duc recomandata de un medic din piatra. Deci zici ca trebuie sa stiu eu ce sa-l intreb: de analize, de tratamente
. Si eu care credeam ca imi va spune cate-n luna si-n stele. Noroc ca v-am gasit pe voi si am tot citit ce ati mai facut si mi-am notat toate analizele de care am citit.

Laura
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si cu mult soare.
Pupici.
gogosar spune:
Buna dimineata dragutele mele.....
Eu sunt intr-o pauza de spital.can nu maia m ce sa fac acolo mai trec si pe la serviciu, ca aici...am gramezi...
Am facut echo ieri si am un folicul dragut rau pt ziua 9.Duminica seara fiind ziua 12 ma duc iar la echo, sa il mai vedem cat a mai crescut...si luni dimineata iar.....iar marti dimineata o punem de o inseminare.Am niste emotii....
Incerc sa nu imi pun nici o speranta...si totusi sufletul imi tresare de o bucurie ciudata....
Fetele va mai spun luni ce si cum.....
Pupici.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
Laura Ioana spune:
Bravo, Anca, asa trebuie sa fii: increzatoare. Asta inseamna ca esti pe jumatate insarcinata
. Doctorii isi fac partea lor, dar e foarte important ca si tu sa ajuti cu o gandire pozitiva si optimista.Iti tin pumnii sa iasa cu ochisori.
Laura
Laura Ioana spune:
Na, ca am uitat sa va zic 'neata
Mey, da' ce-i asa de slaba miscarea pe aici? In alte zile la ora asta nu mai pridideam sa citesc tot ce scriati. Unde ati fugit?
Heeeellooooooooo! E, in cazul asta ma duc sa beau cafeaua.

Laura
andicu spune:
Buna "aspirantelor optimiste".
Anca,sa dea Dumnezeu sa fie mare si frumos si productiv foliculul tau
, si iti tin pumnii pentru inseminare! Hai sa auzim ca te muti la "burtici"
!
Un week-end insorit si relaxant, si abia astept sa vina luni si Laurici cu rezultatul de 

!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
Anca Wish spune:
Gogosica mea, tin si eu pumnii. Sa ne tzii la curent.
Laurici, tu ce faci? Da-ne de veste.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
flori76 spune:
Anca(gogosar) tinem pumnii sa fie bine!Te asteptam cu vesti 
Laurici?
Pupici la toooate fetele.
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Catrinel_17 spune:
Am fost azi la test post coital. A spus ca-s “putini si obositi”. Imi vine sa mor. Oricum, a spus ca pot fi influentati de o gramada de alte chestii si ne-a trimis sa facem si o spermograma. Parca nu ajungeau problemele mele. E ziua a 12-a la mine si am un folicul de 13 mm. De luna viitoare incep stimularile… Sper sa ma tina nervii, nu stiu ce sa zic, imi pare tare rau ca nu am fost la doctor mai devreme, incercam de 2 ani… si la doctor am fost numai din septembrie anul trecut. Va admir din suflet ca sunteti optimiste!!! Eu azi am o zi mai proasta, sper sa imi revin. Dar ma gindesc si ca anul asta fac 37 de ani si multa vreme nu mai am!!!
MirelaV, cum a fost la laparo?
_
I am not insane, just emotionally unstable.
martha78 spune:
Anca, de abia astept sa ne dai vestea cea mare!
Multa bafta!
If hope were not, heart would break.