Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
coralia76 spune:
Super deci pe la 13-14 facem galerie pentru Lavi sa fie bine si sa ne aduca vesti despre copilas!
dienutagraviduta spune:
neata, fetelor, azi ma simt mai bine... nu prea am dormit toata noaptea, vad ca am o adevarata aversiune fata de balconul de la bucatarie, si dimineata cand a plecat sotul meu, am crezut ca imi va fi frica sa raman singura acasa, dar vad ca nu a fost asa....
acum il astept, pe la 10.30 trebuie sa ajunga, si la 11.30 mergem la ecografie; noi speram sa fie totul ok cu bebe (nu cred ca mai suport o veste proasta), insa suntem siguri ca nu vom afla nimic despre sexul lui bebe, asa ca inca este fetita lui mami si lui tati, chiar neconfirmata...
dupa ecografie am sa merg pana la facultate, ca am un curs pana la 2 (oricum inceputul o sa-l ratez), asa ca pe la 3 o sa va spun , daca vreti ce am facut la ecografie.
la multi ani pentru toti bebishorii nostri !!!!!!!!
dienutagraviduta 13+ si bebelusha
Lavi spune:
Dienuta tu unde te duci?la ce clinica?
merci mult Coralia, sa fie intr-un ceas bun.
la nume ca tot am citit si recitit....i-am spus ieri lui Victor ca dc e baiat ii spun Adam, si mi-a zis ca nu-s sanatoasa..dc nu era Eva mi-ar fi placut Adam
Teodor/Teodora si asat am negociat din 2003 de cind s-a nascut Evusorul
Lavi
coralia76 spune:
Dienuta clar ca vrem sa aflam amanunte ..ce ti-a zis la ecografie,cum se dezvolta bebelica.Deci astazi vom fi pline de vesti!
dienutagraviduta spune:
fetelor, mi s-a intamplat ceva incredibil !
tocmai dadusem trimite la mesajul de mai sus, si cred ca am simtit pe bebe... oare am innebunit ?! stiu ca e extrem de devreme, nu stiu ce sa zic, nu a fost asemanator cu nimik din ce-am mai simtit pana acum, si "locatia" se potrivea - deasupra parului p. ; dupa asta am pus mana pe burtica, fiindca am auzit ca daca o atingi , el se lipeste de peretele uterului, si am simtit din nou...
credeti ca poate fi bebele sau altceva ?... poate e felul lui de a-mi spune ca el este cel important si sa nu mai fiu suparata, chiar azi, de ziua lui ?
dienutagraviduta 13+ si bebe - miscaret (sper)
dienutagraviduta spune:
* eu ma duc la spital la doctorita mea, la cfr2, are ecograf din asta normal; credeti ca poate scoate o imagine macar pe discheta ? sa iau una preventiv ? sau barem o poza tot trebuie sa iasa, ce naiba!
sunt in anul 5 ff la finante-contabilitate, la nicolae titulescu; anul trecut am facut 2 ani intr-unul, si ai mei m-au dat la scoala la 6 ani, asa ca de aia am 22 de ani doar (neimpliniti)
dienutagraviduta 13+ si bebelusha
*mai chiar il simt, sau e altceva, nu stiu am simtit iar...acum am muzica data tare, si ma gandesc ca poate de la asta ? oare danseaza ?
hai ca aberez la greu.
coralia76 spune:
Macara o poza ar trebui sa poata sa-ti faca Dienuta...mie mi-a facut la 7 sapt o poza super cu bobitza mica si tot la ecograf normal.
corap spune:
gata... mi-am comandat de mancare... sunt fericita ca mi-am gasit ceva care sa nu fie sarat :)
auziti... voi n-aveti impresia ca barbatii inteleg lucrurile cu totul altfel decat noi.
nu vb. de lucruri subtile, insinuari, chestii. vb. chiar de lucruri concrete. de ex. ieri am cumparat 2 feluri de branza: una de oaie, sarata ocna, pt. el, si niste branza proaspata de vaci - ca eu m-am hotarat sa mananc absolut nesarat, ca m-am panicat cu umflatul picioarelor. de dimineata ii zic: scoate-mi si mie niste branza proaspata din frigider ca mananc cu rosii. si el scoate branza sarata, ca in conceptia lui nu e nici o diferenta: le-am luat aseara, deci sunt amandoua proaspete. 
asta era doar cel mai recent exemplu:)
nu mai inteleg nimic....
C & bb 15+ spre 16
mandyksch spune:
Neata fetelor,
Aveti un spor la scris....
Mirela, felicitari pentru baietel , deci nu mai sunt singura la capitolul baietei.
.Si felicitari pentru col!!!
Fetelor eu am o mica dunga maronie nu f.vizibila , partea mai proasta e ca am senzatia ca imi creste parul pe burtica si e nasol...
, nu vreau.
Noi nu ne-am gandit inca la nume de baieti.Eu aveam pregatit ceva pentru fetita caci eu aveam o presimitire ca va fi fetita (Noemi Melinda), singurul care a spus ca va fi baiat a fost sotul meu asa ca acum va trebui cautam nume...mie imi place Robert dar pentru ca pe sotul meu in cheama Schubert (eu am ramas dupa casatorie cu numele meu de fata
, si copilul va purta numele lui, Robert Schubert nu suna nicicum. Asa ca ne-am gandit sa cautam ceva nemtesc daca tot e taticu' de origine saseasca...Va trebui sa caut pe Net un site nemtesc...sau mai analizam.
De kilograme??? Eu am pus 3 kg pe mine si dupa calendar as fi in saptamana 18 iar dupa dimensiunile lui bb dna doctor mi-a zis ca sunt in saptamana 19.Nici nu mai stiu cum sa tin evidenta
. Din pacate eu am pus si pe fund si pe solduri cate un pic, burtica dimineata nu e f. mare dar spre dupa-masa cam creste. Important e sa fim sanatoase si bebei la fel.
Mandy,