Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Lavi spune:
subtilitatea le sta bine la barbati ca si rujul si rimelul.
asta e, eu m-am obisnuit.Suntem 2 tagme diferite, oricum pare incredibil dar asa e...
Lavi
corap spune:
si eu m-am obisnuit cu ideea de specii diferite. numai ca ma uimeste de fiecare data cat de diferita e perceptia despre orice. chiar mi se pare un miracol ca pana la urma ne intelegem 
C & bb 15+ spre 16 
Am uitat sa va spun, azi-noapte am visat ca bb e fetita.
Lavi spune:
pe Eva am visat-o, dar aseara m-am starduit tare mult, m-am gindit non stop la asta dar degeaba, nu am visat nimic, si ma enerveaza vremea asata ploiosa, nu e departe serviciul meu de Medicover, dar umezeala, noroiul si tot ce deriva din asta ....iahhhhh
cred ca comunicarea continua ne aproprie, intelegerea , concesiile si mereu iubirea dar pe fiecare an gasesc noi valente la notiunea asta.Ma rog, aseara l-am rugat sa imi i-a compot si a uita la 11 se ducea la mag sa imi i-a. A venit cu 3 borcane...foarte triumfator....
Lavi
paula2003 spune:
Sotul meu e dulce dar sa nu-l trimit dupa pofte ca nu se duce, nu am timp toata ziua eu ...
Paula
8+
Alexandra 
salisa spune:
Buna fetelor!
Ce de capitole...eu nu mai reusesc nici sa scriu, nici sa citesc.
Incerc uneori sa fiu si eu la curent cu ce mai spuneti voi....dar aveti o viteza ca...nu pot tine pasul..
Sa stiti ca existam si noi...eu si puiutul din burtica...desi intram si scriem mai rarut.
Suntem in 11 aproape 12 saptamani...cu aceleasi greturi si varsaturi dar mai rare...decat in primele luni....,
Va pupicesc pe toate!
Nu uitati sa fim un pic copii macar azi de ziua copiilor....!
Salisa 11+
IrinucaR spune:
andutzy, sa va traiasca finutul!!! Sa fie sanatos si voios!!
O sa vezi ca finutul o sa iti faca si mai mare dor si drag de bebeul tau. Noi am nasit la inceputul lui martie si Matei are deja 4 luni si este absolut superb. Si eu si nasicul murim de dragul lui. Deabia asteptam sa ii aducem un prieten de joaca (va fi diferenta de 9 luni intre ei).
Mirela, ma bucur ca ai primit vesti bune! Sa inteleg ca ti s-a ridicat interdictia de a sta in picioare?!?!?!
Bebeul nostru se va numi Andrei/Miruna
Eu cred ca seara cand ma linistesc si sunt foarte atenta il simt pe bebe in josul burticii in partea stanga. Stiu sa recunosc gazele si alte sunete pe care le scoate burtica mea, dar cateodata sunt niste falfairi acolo... mai am rabdare sa vad cum evolueaza 

dienutagraviduta, fara sa vreau sa te descurajez, sa stii ca bebeul la 13+ saptamani este foarte micut, iar sistemul lui osos este foarte moale. Sper din tot sufletul sa fie bebelul!! 
Lavi, Dienuta, va tinem pumnii!!! ![]()
IrinucaR
16+
www.irinucasisoru.3x.ro
Lavi spune:
Bebe e sanatos, are 10 degetele si jos si sus, toate organele normale si e Baiiiiiiiiiiiiiiat!!!!!!!!!!!!!!
sunt de-a dreptul nauca de fericire, victor la fel, sa speram ca si Evusorul intelege ceva.Diseara
cu
si multi
Lavi
coralia76 spune:
Sa-ti traiasca baietelul Lavi,sa fie sanatos!
![]()
Ma bucur ca este totul Ok si se pare ca iarasi se dezechilibreaza balanta..avem 3 baietei si 2 fetite nu?
O asteptam si pe Dienuta cu vesti.
Coralia,14s+1z