Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Mirela Anca felicitari pentru baietel si pentru coooooool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor dragelor, "La multi ani!" cu ocazia Zilei Copilului (ca doar fiecare dintre noi este copilul cuiva ). Sa fim sanatoase, frumoase, implinite, fericite si rasfatate! Iar BB nostri sa creasca frumosi si sanatosi si dupa ce vor veni pe lume sa ne aduca numai bucurii si satisfactii!
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim toate bine pana la sfarsit, iar copilasii nostri sa fie o binecuvantare!
Va tzuc dulce si apasat!
Ioana si Samburel 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu ma simt foarte rau, am vomitat de la 6 aseara si toata noaptea, nu mai pot, si nu am dormit deloc. Imi pare rau de pisica ta.
La multi ani de 1 iunie.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!
Azi am venit mai bine dispusa la servici..ieri am plecat nervoasa rau din cauza aerului(nu atat din cauza lui cat a colegilor ca nu suporta sa stea fara)..unii sunt mai intelegatori dar am o colega care nu si nu..ea fara aer nu sta..si uite asa cum iese ea din birou cum il inchid ..cum apare cum ii da drumul iar.Azi sper sa scap de calvar ca este racoare afara si nu mai este asa cald in birou.
Da..dupa cate se pare s-a echilibrat balanta..avem 2 fetitze si 2 baietei de noiembrie decembrie..eu merg la eco abia pe 20 iunie cand ma intorc de la mare..o sa am 17 sapt atunci..poate imi zice si mie...abia astept..dar cel mai mult astept sa-mi spuna ca bebe e ok si se dezvolta normal.
Azi sunt cam balonata..mi-am cam facut de cap de dimineatza cu mancarea..si capsuni si lapte si cirese..ziceai ca m-a apucat nebuneala..m-am oprit sper la timp sa nu vizitez WC-ul azi foarte des.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Neata,
la multi ani ptsi pt prichindei , sa fie sanatosi si fericiti si cum trebuie !!!!!!!!!!

Paula, incearca un grepfruit sau lamiie cu miere, eu asa am fost 3 luni, de paina la 10 ori pe zi vomitam si cu astea ma dregeam si eu

Lavi

Mergi la inceput

Tuturor copilasilor "La multi ani" de 1 Iunie,sa creasca sanatosi alaturi de parintii lor.Voi cele care aveti deja copilasi ce surprezici le-ati pregatit de ziua lor?
Coralia,14s+1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata si la multi ani la copilasi (si mamici ;)
dienuta, nu fi suparata, ca asta-i soarta pisicilor. stiu ca asta nu te consoleaza cu nimic, da ai sa vezi cum se umple casa cand vine bb ;)
eu tocmai am primit o veste buna de la o prietena insarcinata in 23 de saptamani, careia la primul 3d ii gasisera o chestie nasoala, dar cu sanse de a se resorbi. si a fost ieri si i-au spus ca s-a resorbit si bb e absolut ok... am avut niste emotii pentru ea...
in alta ordine de idei, tania, sa stii ca "celebrele poze cu burtici celebre" sunt atat de cosmetizate incat legatura lor cu realitatea este fff mica. in primul rand, pt. ca dunga nu da bine in poza, a fost stearsa cu niste fond de ten. si, in al doilea rand, "exista calculatoare" si "programe de cosmetizare" si oameni care se ocupa cu asta (stiu pt. ca sor-mea si sotul ei lucreaza fix in domeniul asta)... dac-ai vedea pozele "inainte" si "dupa"... (exista si epilat pe calculator:)
C & bb 15 + spre 16

Mergi la inceput

Duminica am fost cu Eva in "pac"(parc) sa ne jucam cu "pii"(copii), am luat o gura zdravana de nisip, pt ca a insistat sa se lase invirtita de o fetita.Am dansat si facut poze cu iepuri si ursuletii.Am primit un costumas super, o pereche de sandalute roz cu sunet si azi mami ne face o surpriza( nu m-am gindit va vremea mi-a stricat planurile).Jucarii nu mai luam , avem destule, praji nu ca nu mincam, ....ma mai gindesc
Tot azi le fac o mega surpriza si voi afla daca e fata sau baiat, dar neaparat sanatos

Lavi

Mergi la inceput

Lavi..deci sa inteleg ca azi mergi si tu la eco sa vezi ce vei avea?La ce ora?

Mergi la inceput

Plec de la servici pe la 11,45 si la eco tre sa fiu la 12, 30 , tremur toata si simt cind ca imi ingheata singele in vene , cind ca i-au foc.

Lavi

Mergi la inceput