Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_alinus spune:
Uite ca m-am intors si eu de la plimbarica si plaja ( iar ca sa ma laud, in seara asta mergem la concert Patricia Kaas - astept de 1 an momentul asta...)
Cat priveste numele la noi e hotarat si ( aproape) batut in cuie:
1. daca e fetita: Amalia Maria
2. daca e baiat : Alexandre Paul
Noi am ales numele inainte de a concepe bebelul...
Va pup si va urez o seara buna,
Alina 16+
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
paula2003 spune:
Nici nu ne-am gandit la nume, acum sa vedem ce e. Vrem unul singur, eu numai necazuri am avut cu 2 si nimeni nu ma striga cu ambele deodata si multi nici nu stiu ca am 2, e o pacoste sa ai 2. In toate actele cu valoare il am ba uitat, ba pocit, ba altul.....si de aici probleme(pe cel de al 2 lea).
Paula
8+
Alexandra 
Morgano spune:
Mirela: felicitari si pt. baiatel si pentru starea ta, e minunat sa revii la normal si sa poti sa te ridici de la lenevit obligatoriu, eu cred ca as innebuni sa trebuiasca sa stau in pat.
La nume ne-am gandit si noi, si desi as fi preferat unul singur, dc e baiat s-ar putea sa i-l punem si pe al doilea pt tatal lui sotzu si bunicul meu, e o traditie in ambele familii, care recunosc ca nu ma incanta si ma gandesc cum sa o salt.
Deci:
Baiat: Alexandru (+/- Ioan)
Fata: Maria
Oricum, astea ar fi, si pana atunci mai avem timp sa ne razgandim, vom vedea.
Important e sa fie bine si sanatosi bebeleii, ca nume sunt destule.
Ripley, 16+
dienutagraviduta spune:
fetelor, sunt tare trista azi...mi-a murit pisicuta...
pe la 4 l-am sunt de vreo 3 ori pe mobil pe sotul meu, si era ocupat mereu; cand am reusit sa vb cu el, nu stia ce sa-mi zica : a ajuns acasa si a gasit-o in fata blocului...nu stiu cum a cazut, noi stam la 9, si o lasam mereu pe balcon, cum sa stai pe caldurile astea cu geamul inchis ? singura se urca pe balustrada, si se uita in jos... iar noi am creezut ca stie ce face...
numai gandul la bebelus m-a facut sa ma linistesc, ca sa nu-i fac rau.
e asa de aiurea... puka nu era ca toate pisicile, era extraordinar de buna si cuminte, si mai ales foarte frumoasa, era mereu in preajma noastra, si acum e casa asa de goala...
cred ca daca nu era sarcina asta si toate asteptarile de la ea, nu stiu daca rezistam asa de usor...
pe 10.06 e ziua sotului meu - anul trecut i-am adus-o cadou, era cat palma, si am crezut ca va fi cel mai durabil cadou din viata lui...
la revedere, puka !
diana
tania-z spune:
Dienuta imi pare tare rau, imi imaginez ce trebuie sa simti!
Eu am o catelusa ciobanesc mioritic si pana acum, timp de 6 ani, a fost ea copilul nostru. Ma ingrozeste gandul ca ar putea pati ceva. Desi sunt caini mari, sunt, parca, atat de neajutorati! Sper sa reusesti sa treci cu bine peste momentul asta!
Lavi02 eu nu reusesc sa renunt la zaharul de pe capsuni! Si parca m-a luat strechea: inainte mancam dulce moderat, acum vreau ciocolata, inghetata si alte prostii!!!
In alta ordine de idei, am patit-o si eu: am lesinat azi dimieneata, in bucatarie, in timp ce faceam sanvichiurile. Nimic nu a prevestit lesinul, a fost brusc si insotit de o durere de cap imensa... parca tot singele migrase intr-acolo si cele doua vene laterale ale fruntii stateau sa-mi plesneasca. M-am speriat asa de tare ca mi-a fost frica sa ma sui la volan.
In ce priveste dunga neagra/maro - ea nu apare cu necesitate la toata lumea, ci in functie de pigmentul pielii. Mai stiti celebrele poze de VIP-uri cu burtica? La cate dintre ele ati vazut dungi maro? Nici prietena mea, care e in luna a 7-a nu are. Deci nu e un motiv de ingrijorare.
Iar parul pe burtik..hm.. asta ma ingrijoreaza si pe mine! Parca e mai mult, nu mai e puf, acum chiar se vede! Chiar o sa scapam de el?
Tania
& Punctuletz 11+
andutzy spune:
Buna burtici!Sunt foarte bucuroasa azi :
1.A NASCUT PRIETENA MEA ANDUTZY(primul nostru fin) un baietel frumos , gras de 3.150kg, care nu a vrut sa iasa in lume decit in saptamina 41+ prin cezariana, si cel mai important lucru : A INCEPUT SA PLINGA INCA DIN BURTA !!!!!
2. Ma bucur pentru fetele care au aflat ce sex au bebelusii lor si faptul ca sunt bine si ele si bb-i lor (Mirela:nu stiu ce iti doreai tu sa fie cel de-al II-lea bb dar ma bucur nespus ca o sa ai un baietel si ca esti bine. am o mare admiratie pt tine , tot timpul am urmarit ce ai scris si esti un exemplu bun pt toate fetele)
Ma intristeaza ca fete `leat` cu noi pleaca din echipa si tot o data imi dau de gandit.Am o intrebare pe care v-am mai pus-o dar n-am primit nici un raspuns: cum se manifesta oprirea din evolutie?Oare nu exista semne ?Acum 2 saptamini am simtit,CRED,fal -fal.De 2 saptamini ..nimic.Abia luni care vine sunt programata la consultul ginec. cu ecografie obst.normala , dar numai am rabdare .O iau razna!
Apropos de caldura, eu nu stiu ce o sa facem noi vara asta...daca ne mai da 2-3 reprize de canicula in halul asta..E incurcata treaba, zau!
Va pup!
Atena
18
andutzy spune:
Daca am lasat impresia ca sunt cumva sanatoasa...aparentele insala sa stiti.Auziti si voi de sar eu intr-un picior de azi de la prinz: DACA ma ajuta bunul Dumnezeu si duc aceasta sarcina pina la capat _ adica 4 noiembrie _ va fi in zodie cu Mircea Radu si in aceeasi zi cu Basescu.Super nu?Daca stie cineva vreun doctor bun....
Atena
18 sapt.
Mirela Anca spune:
In sfirsit apuc sa va scriu amanunte.
In sap 18 un dr. bun si un eco bun trebuie sa vada tot ce-i de vazut la o eco 3d .La mine asa a fost si cu Cosmin si acum .
BB are inima cu 4 camere ,123 bat.,rinichi dimensiuni normale ,stomacel,coloana vert. ,vezica urinara ,craniu ,toate in dimensiuni normale .nas ,ochi,buze simetric asezate cu aspect normal .Copilul sta transversal,cu capul in stinga si piciorusele in dreapta .Pliu nucal 2,8 mm.Greutate 254 g.,lungime 12,97 cm
Eu am placenta grupa a 2 ,grosime 29,5 mm ,gradul 2 de maturitate.,lichid amn. cantitate si aspect normal afi( nu stiu ce este )16,75.Col de 4 cm ,inchis.
DR. este super ,insista sa-i spui numele copilului .Are rabdare ,raspunde la toate intrebarile si glumeste ff mult .
In final a spus sa mai schimbam pozitia ,sa ne mai documentam si sa ne ducem la el cu BB3 Fetita.
Am ajuns acasa si am sunat-o pe dr. cu care nasc .Ma asteapta miine la spital .Nu stie daca o sa ma lase sa incep munca.Sper ca miine dimineata sa am si analizele de la col,si toxo 4 si cu toate rezultatele sa ma duc la ea.
Multumesc ff mult pentru urari ,sinteti dragute.
M-am tuns ,am crezut c-o sa stau la pat ,daca stiam mai aminam cu o zi tunsoarea.Eu am dunga neagra .
18sap 1 zi
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro
Mirela Anca spune:
Atena sa va traiasca finutu si sa va bucurati de el.
Eu am primit o veste proasta ,o verisoara de-a mea a nascut ieri o fetita moarta .A stat 4 zile in travaliu fara ca cineva s-o ajute ,pentru simplu motiv ca dr. ei nu era la spital .Toate astea se intimpla in Ronania -2005 intr-un mare spital Bucurestean 
18 sap 1 zi
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni
Mirela Anca spune:
La multi ani ! tuturor copiilor si bb-ilor
La multi ani ! mamici ,sa ne traiasca bb-i si sa ne bucutam de ei ,
Mult succes mamicilor la eco ,azi .Sa vedem cum inclina balanta bb-ilor ,ca acum este egalitate.Cineva-mi spunea ieri ca-i an de baieti ,eu cred ca-i un an relativ egal intre sexe .
18 sap 1 zi
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 8 luni